Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsds

warszawska prostytutka zarażała facetów Hivem

Polecane posty

Gość asdfds
tu widac smieszna rzecz o polskiej mentalnosci zdjecia murzynka puszczono w TV i gazetach bo to facet ale kobiety nawet k..... w tym samym kontekscie nie wypada bo kobietom sie takich rzeczy nie robi

Gość Szukanie dziury w całym.
W tej sprawie poważnie odpowiem tylko raz. Przypadek1: Mężczyzna w Polsce, o którym było głośno, że domagał się zgody na eutanazję. Cały sparaliżowany i przykuty do łóżka od kilkunastu lat. Teraz, po pomocy A.Dymnej i innych nie tylko nie chce umioerać, ale chce żyć i mówi o tym głośno, zachęcając innych, by walczyli z wszelkimi przeciwnościami losu, nawet beznadziejnymi. Przypadek 2: Kobieta we Francji, której twarz zaatakował rzadki rak. Zniekształcona twarz, właściwie zżerana na żywo, utrata wzroku, słuchu, węchu i rozpaczliwe prośby jej i jej rodziny do rządu Francji o zgodę na eutanazję. Zgody nie otrzymała, ale po tygodniu znaleziono ją w domu. Martwą. Minister Zdrowia na to wszystko zwykł mawiać, że wybór należy do ciebie.

Gość asdfds
andrzej nie pierdol bo to ci nie pomoze... jakbys sie mial chlasnac juz bys to zrobil.. swiat jaki jest taki jest ma swoje dobre i zle strony ale trzeba dążyć...

Gość Szukanie dziury w całym.
Każdy średnio douczony psycholog wie, że nie należy tu pocieszać, tylko wziąć na kolano, spuścić lanie i pokazać jeden z ww. przypadków na żywo z pytaniem, czy masz gorzej? A że poważnie miałobyć tylko raz, więc...:) Co ma wisieć, nie utonie, ale na wszelki wypadek żałoba u kobiet z forum gwarantowana. Zawsze to jakieś osiągnięcie.

Jak to jest on i z powodu swojego wyglądu chce się zabić (z tego co rozumiem) ... to ...śmiech na sali!!! Andrzej, mi się podobasz, serio. Ładny jesteś ale głupi i to jest powód dlaczego jesteś sam. Nie znam kobiety, która chciała by być z mężczyzną rozchwianym emocjonalnie i niezrównoważonym psychicznie, to żałosne bo nie masz do tego powodu (chyba, że nie wiem.. nie masz dachu nad głową, rodzice nie żyją, jesteś sam , schorowany z problemami itp) to był by powód by zatracić sens życia. Facet to powinien być faceta, a nie ciota. To Ty powinieneś silną męską ręką wspierać i prowadzić w życiu kobietę. Starczy... bez sensu moje gadanie. I nie jesteś nieatrakcyjny , bez problemu chciała bym , żeby mój faceta tak wyglądał ale i tak pewnie mi nie uwierzysz - Twoja sprawa. Popracuj lepiej nad psychiką...

Gość zdzich53wdowiec
Mam wrażenie, że wiele DDA i ich bliskich nie zdaje sobie sprawy, iż ktoś może im pomóc, a ci, którzy próbowali, w większości stracili na to nadzieję. Tymczasem są już w Polsce placówki, które oferują psychoterapię DDA, chociaż ciągle jeszcze jest ich zbyt mało. W Warszawie terapię dla dorosłych dzieci alkoholików prowadzi m.in. Ośrodek Psychoterapeutyczny Instytutu Psychologii Zdrowia Polskiego Towarzystwa Psychologicznego, tel. 665 77 17, e-mail: osrodek@ipz.edu.pl W innych miejscowościach o możliwości uzyskania pomocy należy się dowiadywać w placówkach leczenia uzależnień. Przy niektórych z nich lub niezależnie działają grupy samopomocowe DDA.

Gość Veronika-30
ojej :(