Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

WROZE

Polecane posty

Gość Folklor
hej :-) czy znajde prace? czy on do mnie wroci lub przynajmiej odnowi kontakt ze mna?

Folklor... Co do pracy to karty nie odpowiadają jednoznacznie na ten temat... Sądze, że jeszcze troche szukania przed Tobą... A co do ex... Nie widze go na razie u Ciebie w kartach :(

Gość Folklor
a były ma juz jakas inna kobiete? a widzisz w kartach jakiegos innego mezczyzne- poznam kogos??

Gość dcvsdv
czy wezme slub z jeffem

Gość danusia pączusia
Ja też! ja też 3 pytania! pliissss... -czy uda mi się obronić i skończyć studia w czerwcu? -czy uszkodzenie laptopa jest poważne i odzyskam utracone z niego dane (bo z nerwów spać właśnie nie mogę, jutro do serwisu jakiegoś ide) -czy wyjdzie coś z panem B., który siedzi mi w główce? :D Z góry dziękuję :)

Gość dcvsdv
hmm to co wezme ten slub z jeffem czy nie???

to ja tez poprosze :) co mnie czeka do konca tefo roku zawodowo i w kwestii milosci :) :P

Gość dcvsdv
oki moze wiecej pytan 1 czy wezme slub z jeffem 2 czy wroce na stale do polski 3 czy jeff mnie kocha

Gość danusia pączusia
Dziękuję ezoteryczna :* Od razu mi się lepiej zrobiło:) spędza mi to sen z powiek.. A facet-rzecz nabyta więc płakać nie będę:) grunt to skończyć szkołe :P

dzieki wielkie :) a mozesz mi powiedziec czy to ten ostatni? :) cos wiecej o zwiazku?

Insult Tarot mówi o dniach..Tygodniach...Miesiącach... Nie latach. Będzie u was dobrze, ale nie wiem czy na zawsze. Ale widze, że on będzie bardzo jak to się mówi "za Tobą " :)

Gość dcvsdv
a moje??? odpowiedz

ze wzgledu na brak chetnych powiedz mi czy bede zalowac malzenstwa :D bo nigdy nic nie wiadomo, czy bedzie oki?