Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qyq3y54w

Własni zalewa nam łazienke!! Co robic?

Polecane posty

Gość qyq3y54w

Mieszkam w bloku, dzis rano zobaczyłam ze na suficie, wzdłuz spojenia płyt pojawilo sie kilka kropel. byłam u sasiadó z góry, u nich sucho (widzialam na własne oczy), u tych sasiadów jeszcze wyżej nikogo nie ma, ale czy gdyby to od nich nas zalewało to na sasiadke wyżej nie ciekłoby tez? Pomocy, nie wiem co robic, bo to juz przebija przez sciane do pokoju.

do administracji zadzwoń, a jak nie to na pogotowie wodociągowe, na klatce schodowej powinny być numery tel.

Gość qyq3y54w
hydarulik juz był, powiedział ze to albo od tych z góry (u tych z góry byłam i u nich sucho) albo od tych jeszcze wyzej (tam nikogo nie ma).

Gość qyq3y54w
do administartora tez dzownilam, powiedział ze dzis sobota i on nikogo nie sciagnie,

Jak to możliwe, że nie ma dyżuru? A rura mogła pęknąć w stropie, między Twoim mieszkaniem, a mieszkaniem sąsiadki wyżej, choć u niej jest sucho.

Gość qyq3y54w
no tak pwoiedział. na razie czekam jeszcze na tych sasiadów wyzej, jak nic nie da to na pogotowie. w pokoju juz nie lecie, tylko w łazience wciaz kapie na jednym odcinku