Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość =Mała Mi=

Okropna sytuacja ALE SIE POROBIŁO wchodźcie!!!!!

Polecane posty

Gość aaaaaleglupia pinda
chlopak zobaczył ze jestes latwa więc korzystał a potem przejzal na oczy i wrócił to moze i brzydkiej ale wiernej dziewczyny :) jestes dziwa hahah masakra

Gość =Mała Mi=
a co do tego ze on z nią sie hebie to niezbyt bo powiedział ze ona nie chce ze tylko 3 razy mu pozwoliła a pozatym zawsze mielismy prezerwatywe

Gość sdfsdf
Ale słuchaj. Ja rozumiałabym, gdybys Ty go kochała i chciala z nim być. Rozumiem to, nawet gdyby miał wtedy laskę, bo serce nie sługa. Ale jednej rzeczy nie rozumiem: gdy już go mialaś ponad rok temu, to sama sobie znalazłaś innego. Więc o co Ci dokładnie chodzi?

Gość zikzak
autroko, nie licz na to, ze on z nia zerwie. jak do tej pory tego nie zrobil to sa marne szanse na to.

Gość =Mała Mi=
zikzak----> z tym że ja go znam juz dłuuugo bo pare lat i to własnie z nim przezyłam pierwszy raz i zasmakowałam w przygodzie ze tak powiem... asdfg----> masz takie same podejscie jak ja :) dzieki za wypowiedz i podtrzymanie na duchu. pozdrawiam również =*

Gość asdjklk
"1) Co sądzicie o moim zachowaniu" Jesteś kretynką, skoro dawałaś mu wiedząc, że ma dziewczynę. 2) Co sądzicie o zachowaniu jego Był kretynem zdradzając swoją dziewczynę. 3) Jaka Waszym zdaniem jest sytuacja tej dziewczyny Żal mi jej, że wokół niej jest tylu kretynów. Wnioski: Jak tamta dziewczyna dowie się, że moczył w innej to go oleje. Następnie facet znowu zechce zaruchać i zgadnij dziewczyno, do kogo się uda po seksik? Do ciebie, bo jesteś chętna na to.

Gość zikzak
dlaczego nic mi do tego? jesli juz z kims dyskutujesz to rob to na poziomie. o mojego partnera sie nie martw.

Gość sdfsdf
"chlopak zobaczył ze jestes latwa więc korzystał a potem przejzal na oczy i wrócił to moze i brzydkiej ale wiernej dziewczyny" to zdanie jest niezłe. :) biedny chłopak przejrzał na oczy i wybrał wierną. :D Ale sam rżnął dwie laski jednocześnie i to jest cool? Najbardziej poszkodowana w sytuacji jest tamta dziewczyna, a największym chujem jest on. Twoje postępowanie jest dla mnie zwyczajnie niezrozumiałe. Chcesz go dopiero, gdy ma dziewczynę, a gdy był wolny to Ty go nie chcialaś. Pies ogrodnika ?

Gość powiem tak
no to napisze jeszcze inaczej facet Ci się podoba ale pomyśl logicznie, to ze mówił że bardzo mu się podobasz jeszcze o niczym nie swiadczy o ludziach i ich charakterze mówią nie słowa, bo te mogą byc kłamstwami ale czyny, jeśli jedno nie idzie z drugim w parze to wiesz że coś jest nie tak.... jak myślisz co mówił tamtej ? pewnie to samo co Tobie... mówił że mu się podobasz że go podniecałaś i chciał z Tobą uprawiac seks nie można ufac facetowi, który zdradza inną i się z tym nawet nie kryje...myślisz że gdybyście byli razem on nagle byłby wierny ? może to taki typ faceta kóry lubi miec jedną laskę na stałe a drugą na boku jak tamta ma fochy albo mu się znudzi, dla niego to gra i świetna zabawa, założę się że w duchu ma niezły polew z Was obu....z tamtej że jest niczego nieświadoma i z Ciebie że mimo wiesz i tak na niego lecisz

Gość =Mała Mi=
ehhh... no mozna powiedziec ze jestem nim tak zauroczona ze az prawie zakochana.... a jak miałam go ponad rok temu to byłam jeszcze głupia...on nie miał dziewczyny...a jakos tak sie stało ze zakochal sie we mnie z wzajemnoscia inny chłopak... i to byl mój pierwszy związek na powaznie...ale ten związek mnie zmienił i teraz troszke zmieniłam sie pod katem takich spraw. i okzałao sie ze w czasie gdy ja bylam z moim chlopakiem to X zanalazł sobie dziewczyne. i jak ja mojego rzuciłam to chciałam odrazu isc do X i zacząc z nim chodzic bo wiedziałam ze mam u niego sznase ze on nie potrafi mi sie oprzec.... a gdy okazało sie ze on ma dziewczyne to........ zrobilo mi sie strasznie przykro i głupio. ale mimo wszytsko jednak spotykał sie ze mna i robił co robił podczas tych spotkan wiec wiem ze nie jestem mu obojetna. i naprawde chciałabym z nim cos kiedys miec. :(

Gość zikzak
ale to nie byl przygodny seks, to co spotkalo autorke. owszem, seks jest dla ludzi, baa nawet powinnismy go traktowac jako fajna zabawe. ale ja ma swoje zdanie na temat dobru partnerow do lozka a wy swoje i niech tak zostanie.

Gość ta najgorsza..
1) Co sądzicie o moim zachowaniu dawałaś dupy facetowi i nie potrafiłas wyegzekwować szacunku dla siebie, jestes naiwna i brak ci poszanowania dla własnej wartości, sypiałas z nim w nadziei ze będziecie razem. generalnie to uważam, że masz mało szacunku do siebie-skoro pozwoliłaś na takie traktowanie i ze nie potrafisz przejrzec na oczy by zobaczyc jak jest naprawdę.byłas ewidentnie wykorzystana ale sama na to pozwoliłas. nie chcę cie obrazac, ale twoje postępowanie nie było zbyt mądre. poza tym mowisz o tamtej dziewczynie ze jest brzydka a ty ze jestes ładna- i to ma byc niby przewaga twoja nad nią- uwierz mi ale w zyciu istnieją inne ważniejsze wartości. 2) Co sądzicie o zachowaniu jego ewidentnie cię wykorzystał, przychodził do ciebie jak chciał się z kims przespac, teraz już ma klogoś innego i tamta go zaspokaja wiec ciebie nie potrzebuje.ocenia kobiety tylko po wyglądzie i obgaduje swoją byłą ze ona jest brzydka a ty ładna. teraz zapewne obgaduje ciebie przy swojej dziewczynie, mowi jej jaka ty jestes brzydka a jej samej prawi komplementy 3) Jaka Waszym zdaniem jest sytuacja tej dziewczyny nie znam jej i nie wiem czy sama się w to wkopała z własnej winy, czy też on ją zbajerował, ale mogę jej tylko współczuć..

1. pomyliłas miłosc z sexem albo wcale go nie kochalas i bylas z nim tylko dla sexu a teraz jestes zdziwiona ze mu sie to znudzilo dziwi mnie to ze nie zainteresowalas sie jego zwiazkiem z tą dziewczyną, że ci to nie przeszkadzało i zadowoliłas sie tym ze on ma ją w dupie, wiec sama godziłas sie na to zeby byc piatym kolem u wozu i moglas liczyc sie z tym ze kiedys to sie skonczy bo nie traktuje cie powaznie 2. on prostak --- bedac z dziewczyna mowi innej ze ma ją gdzies a potem i tak do niej wraca...dziwie sie ze cieszylo cie to...skoro nie szanowal swojej dziewczyny w przyszlosci mogłby nie szanowac rowniez ciebie 3. o dziewczynie za duzo nie napisalas-- jedynie ze brzydsza od ciebie hehehe a to nie jest wyznacznik czegokolwiek...jedynie mozna jej wspolczuc ze ma faceta idiote ktory nie umie uszanowac kobiety

Gość zikzak
wiesz co autorko, jestes osoba bardzo mloda i nieojrzala emocjonalnie. trafilas na faceta, co wykorzystal cie zarowno emocjonalnie jak i fizycznie. nic dziwnego, ze jestes niemalze zakochana w nim. zakochane kobiety dostaja malpiego rozumu. jedyne c ci moge doradzic, to zerwij kontakt z tym gosciem, bo widac, ze jest nieodpowiedzialny i rowniez niedojrzaly. na pewno znajdziesz kogos, kto cie uszczesliwi i nie bedzie nikt rzez to cierpiec.

Gość =Mała Mi=
aha i jeszcze jedno. carls zeiss jena -----> nie , nie kazdemu robie loda. (co za pytanie).... z nikim oprócz niego nie zrobiłam tego bez zobowiązan. on poprostu jest na mnie jak magnes jakos on mi sie tak strasznie podoba i on mnie kręci...

Gość zikzak
oprocz dojrzalosci fizycznej przydaloby sie jeszcze troche dojrzalosci psychicznej, bo inaczej wychodza z tego takie smutne historie. za pare lat bedzesz sie smiac z tej sytuacji, mam nadzieje, ze tylko nie narobisz glupot do tego czasu

Gość =Mała Mi=
A mógłby mi ktos doradzić jak obrocic sytuacje tak, by po jego zerwaniu z tą dziewczyną on był ze mną....co mu powiedziec...jak mu powiedziec...bo ja wiem ze ten związek z nią nie potrwa długo...nie pytajcie dlaczego...

Gość anonimowa jedza
Czytam i wlasnym oczom nie wierze!!! dziewczyno, czy ty wogole masz jakies zasady??? To jest najgorszy z tematow, jakie ostatnio zdarzylo mi sie tu czytac:O. nie ma to jak kwiat mlodziezy polskiej:O

Gość zikzak
no ale zastanow sie czy ty naprawde chcesz byc z kims kto oszukiwal swoja dziewczyna i ja oczernial? przeciez z toba moze zrobic to samo. zastanow sie co cie tak naprawde w nim pociaga

Gość hgtvghn
w sumie powinniście być razem ale na 100% będziecie się zdradzać

Gość zikzak
a jesli juz tak bardzo chcesz znim byc, to lepiej nic nie mow. przeciez nie naklonisz go zadna manipulacja do bycia z toba.

Gość sdfsdf
Kobiety bezsensownie myslą że je facet będzie traktował inaczej, że wpłyną na niego, że on naprawdę nie jest zły, tylko wczesniej trafił na gorszą (tu akurat - brzydszą :) ). Natomiast nie wiedzą, że powinny uczyć się na doświadczeniach byłych faceta. Jeśli on ją zdradzał (dobra, to jest nawet pikuś, gdyby naprawdę będąc z nią znalazł miłość i rozstał się z nią dla Ciebie) i - co gorsza - mówił o niej źle (ale wciąż z nią był!!!!) to znaczy że bedzie robił to też Tobie. Nie łudź się że nie.

Gość =Mała Mi=
ok....zostawie to samo sobie na pastwe losu....zobaczymy co sie stanie za jakis czas....ja wiem ze on sam przyjdzie...wiem to...nie raz juz tak było ze kazał mi zerwac ze sobą kontakt i sam zaczyneł potem wszytsko od nowa... wiec tego ze zniknie z mojego zycia sie raczej nie obawiam... czas pokaze..

Gość pewnie ze przyjdzie
podupczyc, jak jego aktualna laska akurat nie bedzie chciala, albo mogla>O Zalosne:O

Gość zikzak
kazal ci zrywac kontakt ze soba apotem przychodzi? nie no dziewczyno, szanuj sie. zachcialo mu sie pieprzyc to odnowil kontakt. dziewczyno, czy ty jestes masochistka? ty sie lubisz unieszczesliwiac, lubisz jak ktos toba pomiata. znajdz sobie kogos innego. aa, uroda to nie wszytko, fajnie, ze jestes ladna, ale popracuj nad soba, nie zaszkodzi.

Gość łojejku...
MAŁA MI masz 15 lat, nie? :classic_cool:

Gość A ja powiem...
hahahaha no nie wierze że można być tak naiwnym. to chyba prowokacja :D

Gość Naiwnym Ublizasz tym
stwierdzeniem naiwnym istotkom;). Tego bym nawet glupota nie nazwala, bo zabrzmialoby to zbyt delikatnie!

Gość zikzak
a ja powiem i inne dziewczyny, ktore sa zaskoczone tym co przeczytalyty - wy jej tego nie wytlumaczycie. a jak bedziecie probowac to was ktos zaatakuje, ze jestescie ze wsi albo sluchacie radia maryja albo nosicie beret z moheru. tylko jakie to ma znaczenie z jakiej jestes miejscowosci czy rodzaj wiary, ktora sie wyznaje. zarowno dziewczyna ze wsi, katoliczka moze sie pierdolic za remiza a jej rowiesnica, ateistka z wielkiego miasta miec stalego, kochajecego partnera. odwrotnosc sytuacji jest rownie mozliwa. autorko, dopoki nie przejrzysz sama na oczy, nic sie u ciebie nie zmieni. czy ja bede ci tlumczyc twoja sytuacje, czy ktos bedzie cie tu pochwalac, to i tak nie ma znaczenia, bo to ty podejmujesz decyzje. i tak sie nas nie posluchasz, no chyba, ze bedzie ci ktorys punkt widzenia pasowal i cie usprawiedliwial i glaskal twoje niedojrzale ego.

Gość salope
no i coz z tego. wiedzial, ze ma dziewczyne, wiec nie powinien dawac innym kobietom tylko pozostac wiernym. kazdy facet ma rozum i odpowiada za swoje popedy. powinien! twoje zachowanie owszem jest niepoprawne (bylo), ale to on ponosi glowna odpowiedzialnosc, to on bedac w zwiazku zdradzal, dal tylka innej kobiecie (tobie). jego dziewczynie wspolczuje, mam nadzieje, ze go tak samo przeleci, wykorzysta i zostawi. a gosc jak do ciebie wroci to pokaz mu drzwi. chyba ze tez go wykorzystasz a potem niech spada.