Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andron

O wielkości penisa, bez ściemy. ...

Polecane posty

Tak naprawdę to co mi po facecie,który ma penisa jak "koń" jak będzie miał pustkę w głowie,a do udanego życia erotycznego wcale nie muszę mieć waszych 22cm.Seks to nie tylko akt kopulacyjny

Gość kulturysta.x
święta racja

Gość bugiewelinka
Czym tu się chwalić

Gość Pluto1111
Ja mam 24

Gość kwasekowy
To ty Pluto musisz być chyba dogiem niemieckim, a może już koniem?

Gość bez ściemy
to ja wolę tych w sam raz :classic_cool:

Gość a co to znaczy
W sam raz

Gość acordeon
ci co mają lub mówią,że mają wielkie pały chyba mają jakieś problemy z seksem bo za wszelką cenę próbują udowodnić swoją wyższość jakby byli lepszą kategorią

Gość A to peszek...
Jakieś problemy to chyba maja kobiety na tym forum:O Wystarczy poczytać.

Gość XL chętny na ...
To są takie co w domu trzymają te miniaturki i marzą o porządnym drągu w ci..pce :) Cóż zostały im tylko marzenia o 17-tce,a już 21 to sobie mogą popatrzeć na necie.Są i takie co nie piszą takich rzeczy bo mają to coś koło siebie i dość sprawne.

Gość Jaworzanin
Zawsze chcialem sie dowiedziec jak wypadam w dlugosci penisa na sredniej krajowej, nigdy nie pytalem sie kolegow o ich rozmiary bo bylo to dla mnie zbyt pedalskie. Kobiety z ktorymi wspolzylem uwazaly ze nie mam sie czym martwic bo "jest ogromny" ale to dla mnie i tak nie bylo przekonujace bo co moze wiedziec kobieta ktora spala tylko z kilkoma facetami... Po przeczytaniu kilku stron internetowych zajmujacych sie tym problemem dowiedzialem sie ze faktycznie nie jest tak zle ;D w wieku 20 lat posiadam 21 cm penisa o obwodzie okolo 14-15 cm. Czy jest to mozliwe ze z wiekiem stanie sie on jeszcze wiekszy? ;D

Gość do JAWORZANIN
to teraz życzę szczęscia ze znalezieniem kobiety która to pomieści

Gość tytus_romek_atomek
Sa różne metody powiększenia penisa o te kilka cm: www.metody-powiekszanie-penisa.098.pl Sam je stosowałem i udało mi się powiększyć o 3cm.

Gość ajamamnatowszystkowyjebke :)
mam niecałe 18 lat i mój ma 18,2 dł, i dokładnie 12 grubości i kit, ważne że człowiek w zupełności kobiety zaspokoi.. nie wiem czy to duży czy nie duży ale mi i tym z którymi się kochałem w zupełności wystarcza jak zauważyłem. Pozdrawiam, Eloszka :) Miłego spamowania

Gość FilozoFX
akurat zmierzyłem - mam ponad dwadzieścia, ale... z tego, co wiem kobiecie wystarczy ok. 10. nieważne ile, ważne jak :)

Gość do chwalacych sie i kompleksow
Mam 36 lat i swoje juz doswiadczylem wiec dzieci prawda jest taka ze rozmiar jest pomocny ale nie najwazniejszy!!ktos kto mysli ze majac duzego,grubego i super technike(czyli co hehe energicznie wklada?),sprawny jezyk itp. to jest najlepszym kochankiem niech zejdzie na ziemie bo ona i tak bedzie spala z tym malym,chudym co noc z wieksza rozkosza niz z nim.Jak to mozliwe?a no tak to ze najbardziej czulym organem kobiety nie jest pochwa a mózg i ten co ja odpowiednio nastraja,daje poczucie bezpieczenstwa itp.zawsze bedzie gorowal nad gburem z wielkim pytongiem i ego.Nie wierzycie to zobaczycie w zyciu spytancie kiedys jak to ma mniejszego a woli go? hehe a tak to,popytajcie dojrzalszych kobiet co mialy wielu partnerow to sobie potwierdzicie,nawet prostytutke dojrzala co miala malych i duzych to powie ze najlepszy byl taki a taki choc nie mial najwiekszego ale coz ...MÓZG.

Gość gość
A ja mam 14 cm i ciesze sie ze nie mam mniejszego. Lepszy rydz niz nic.

Gość Recio2
Mój ma 15cm.dł 14cm.ob

Gość panzdoswiadczeniem
O wielkości penisa świadczy to jak partnerka go postrzega. Jak cię kocha to twój penis bedzie dla niej największym i najgrubszym na świecie. Dodam ze miłość jest podzielna od seksu i mozna uprawiać seks jak zwierzęta a le również mozna kochać sie uprawiać seks z miłością taki smakuje najlepiej i nie przeszkadza twój mały penis czy jej małe piersi czy ten tłuszczyk . Moja partnerka była zemna kilka lat i kiedyś mierzylismy mój sprzęt ze tak nazwę. I powiem tak wielkość zależy od podniecenia ona mnie nie kochała zmierzyła jak kazda by zmierzyła odejmując tu to tam i wyszło jej 13 cm dodam ze kiedy zmierzyłem tego samego kutasa miał 17 cm . One poprostu nam zazdroszczą penisa i tyle :D

Gość gość
w dzisiejszych czasach liczy sie wielkość portfela a nie penisa :) co mi po wielkim penisie jak koleś jest goły w mordę ? Phi...

Gość gość
ogolnie powiekszanie penisa to MIT.

Gość gość
Nie żaden mit.To jest długotrwały proces,ale można ćwiczeniami dojść do 3-5 cm. powiększenia i też się pogrubi ok. 1 cm. ja tego dokonałem.

Gość gość
Wzwód 21 w zwisie 18-19 cm.Sztywny w zwisie gotowy do użytku.Trening czyni mistrza :)

Gość gość
To jakie masz rezultaty.Jak długo ćwiczyłeś.

Gość gość
jelsi powiekszanie to tylko CHIRURGICZNIE. zadne pompki kremy zele cwiczenia. Gdyby to byla prawda to takie preparaty sprzedawaliby w aptekach i w necie byloby pelno zdjec z kuracji przed i po. TO JEST SCIEMA.

Gość gość
Nieźle się prezentuje w tej pozycji.Coś takiego to bym użyła bardzo chętnie :)