Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andron

O wielkości penisa, bez ściemy. ...

Polecane posty

Gość jidjwoiajd
malymisiek chcialabym byc Twoja... codziennie... ajjjj..

Gość fęlfol
to kobiecie wejdzie wszystko co sie wciśnie ? Jak wiadro, im więcej tym lepiej, może od razu łapę do łokcia . :-D

Gość czerwony
sa i takie upodobania, ja moze sie starzeje ale obecnie mam dystans do seksu i czepiania sie takich szczegolow, macie kompleksy bo fiut za maly? a czy te 2 cm glebiej to wszystko czego kobiecie w zyciu potrzeba? bardziej od fiuta przejmujcie sie tym co wam wglowie siedzi i jak to pasuje do potencjalnej dziewczyny bo jeszcze nie slyszalem, zeby wielka pala tworzyla w zwiazku raj, czy tam w zyciu-jesli ktos nie mysli o talym zwiazku, pozdro

Gość parelatekjuzmam
a ja mam 19 cm długości i 15 obwodu. czyli co?? jestem wyjątkowy?? ;)))))))) bez żartów ... nie tylko rozmiar się liczy :)) na szczęście!

Gość Leśny
Mój ma 15 /14,5 czyli średniej długości grubasek :) I w pozycjach które umożliwiają głębszą penetrację czasami dobijałem do końca powodując tym ból partnerkom. Dlatego szacuneczek dla 20 centrymetrowców ale nie chciałbym dłuższego.... A co do techniki: można mieć ferrari ale jeździć tak że gościu w dużym fiacie skórę nam złoi.....

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhh
a moj jest w takim razie 1 z 1000.... ma 21cm a do tego jest gruby. z i z ta gruboscia jest wysmienicie, ale ta długosc...nie moge sie calkowicie zapomniec tylko kontroluje w wielu pozycjach to jak gleboko wchodzi bo sprawia najzwyczjniej w swiecie bol:O no ale coz kocham mojego faceta a nie jego "o jakies 5cm za duzo".

Gość czerwony
to smutna prawda ponadprzecietnych panow-poza jakimis rozjezdzonymi k... ciezko znalezc taka ktora to pomiesci, a dopychanie do konca szczegolnie jak para lubi ja sotro to fajna sprawa, niektorych podnieca tez to klepanie biodrami w posladki w pozycji od tylu, a taki juz nie moze.... a codo glebokosci pochwy-ciezka spawa-np u mojej bylej dziewczyny prawie nigdy nie powodowalem bolu ale kiedys wlozylem jej wibrator moze do polowy i juz bolalo-a wiec jakim cudem przy mnie nie narzekala? jedyna sensowana odp to chyba podniecenie-czasami i bol sie wtedy wylacza

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhh
dokladnie, a akurat my oboje to lubimy.... i to prawda, ze czasem podczas seksu zapominam sie i ostro sie dzieje, ale za to wtedy odczuwam skutki PO.

Gość czerwony
no niestety, kiedy jest juz bardzo przyjemnie to mozesz nie poczuc jak daleko sprawa zaszla, za to na nastepny seks juz bedzie trzeba poczekac bo rekonwalescencja musi zostac zakonczona:P albo odpowiednie podniecenie musi znowu nastapic:) a ostry seks... jest fajny-ja np mam malo wrazliwego penisa wiec tylko wtedy jest dla mnie fajnie, kiedys nawet ta technika przesunalem lozko o pol metra-metr-podjechalo do sciany, ale to strasznie meczace, obecnie chyba bym sie nie podjal:)

Gość gheddo
" Penisa mierzymy po górnej stronie (nie od boku, jąder czy d**y, jak to co po nie którzy też czynią ...), od brzucha do żołędzia. " najbliższy żołędź jest jakieś 7 metrów od mojego domu... to ładnie ja wielkiego mam O.0

Gość CZAPLAon
MIERZAC TAK JAK PISZECIE...OD KOSCI LONOWEJ DO KONCA ZOLEDZIA MAM 18,5...ALE ZGADZAM SIE Z INNYMI....NIE WIELKOSC TYLKO UMIEJETNOSC WYKORZYSTANIA SIE LICZY.POZDRAWIAM

jestem więc jednym z 38000 facetów w Polsce, który ma ponad 20cm. Moje doświadczenia: zanim poznałem moją obecną partnerkę, miałem wiele kobiet. Żadna z nich nigdy nie mówiła że jest za duży, że ją boli etc. Większość lubiła oglądać go przy oralu, brać w dwie dłonie i jeszcze do buzi. Przy seksie w cipkę wchodzę cały ale nie od razu, sex ze mną wymaga używania żelu!, bez żelu największe napalone kozaczki nie umiały się nadziać mimo wilgotności pochwy. Po włożeniu na żel poślizgowy niektóre kobiety miały pierwszy orgazm po 3 min sexu, mogę w czasie 1 stosunku dać kobiecie wiele orgazmów pochwowych, ich ilość zależy tylko i wyłącznie od kondycji psychofizycznej partnerki. Moje byłe kobiety walczyły o mnie między sobą jak lwice. Wiele rozmawiałem z kobietami na temat wielkości przyrodzenia, większość pierwszy raz widziała takiego penisa, już od samego patrzenia miały kisiel w majtkach, twierdziły, że żaden ich poprzedni partner nie zaspokoił ich tak jak ja, mówiły że bajki o tym że rozmiar nie ma znaczenia to wymysły właścicieli małych fiutków - to ich słowa.

Gość Ralph
Dobra ale tak szczerze mam 16 lat i jakieś 16.5 długości i 13 grubości z tego co tu czytam to nieźle ale mam pytanie: do ilu lat rośnie?? bo od dłuższego czasu (jakieś 0.5 roku ) nic sie nie zmienił...

Gość Ragnarik
Jeśli chodzi o mężczyzn razy białej to wielkości kreują się tak: 10 - 12,5cm - 3% 12,6 - 15cm - 27% 15,1 - 17,5cm - 53% 17,6 - 20cm - 15% pozostałe 2% to mniej od 10 lub więcej niż 20cm. Jak to wygląda w kwestii wieku to trudno powiedzieć bo sam nigdy go nie mierzyłem. Zresztą to nie statystyki decyduję czy jesteś prawdziwym mężczyzną ale wiele innych czynników, całokształt (to czy jesteś odważny, masz w głowie poukładane, pewny siebie, zaradny, czy dbasz o kobietę, czy ją SZANUJESZ, dajesz oparcie i bezpieczeństwo, itp.) Jak na wszystkich frontach czujesz się mężczyzną i masz odpowiednią kobietę to owocuje to również w łóżku. Żaden centymetr tego nie zmieni. Ja na przykład mam penis zagięty ku dołowi. Nie wiem jaki mały % facetów tak ma ale nie jest to dla mnie ważne. Ponoć czuć go inaczej. A ja po kilku latach prób i błędów (nie poddałem się), po raptem 4 partnerkach wywijam nim tak że za każdym razem funduje orgazm mojej narzeczonej która niczego bardziej nie pragnie niż zostać moją żoną i kochać się ze mną do końca swych dni. Taka rada dla wszystkich tych załamanych, co niby przegrali życie itp. Męska siła pochodzi ze środka, jesteś tym kim chcesz być. Trzeba podetrzeć nos i uparcie przeć do przodu bo się impotencji nabawicie. NIGDY NIE JEST ZA PÓŹNO NA ZMIANY. Jeśli wolno mi wkleić link oto X przykazań dla mężczyzn: http://www.ballsrevolution.pl/co-to-znaczy-byc-mezczyzna

Gość EWEL27
ciekawe ile mojego faceta mierzy, tyle lat mineło a ja niewiem...

Gość najdziwniejszy
no to musisz koniecznie sprawdzic, bo sie jeszcze okaze ze ma malego, a ty z tym orgazm przezywasz i przegralas :( :D

Gość taka jedna^^
nie ważna wielkość penisa tylko spryt bo nawet największy może być do niczego

Gość małymisiek
Tak ,mierzyłem jak napisałeś. Ale w sumie to może nie wymiary mojego penisa ją zniechęcają, tylko moje potęzne jaja, które wiszą mi praktycznie do kolan ?

Gość elka87
Długi cóż mało się liczy, ważne żeby był gruby, a u nas faceci mają grube druty, a co za tym idzie można jeździć do woli na facecie, dobrze gruby penis piesci cipeczke, zwłaszcza jak kobieta na facecie jeździ, nie skacze. Długi robi tylko ból nic więcej.

Gość jelito
nie ma to jak długa fujara.mam 19,5 i moja pani nie narzeka.po 13 latach lubi się z nim spotykać z równym entuzjazmem co na początku...

Gość miss Deutschland 2011
ja tam lubie te najwieksze rozmiary, tak ok 18 cm tylko w pupke nieco lepsze sa takie 15 cm

Gość Onkrakow2010@interia.pl
A ja mam 16 cm ale wazne ze jest gruby:)ktora chce sprobowac? Onkrakow2010@interia.pl

Gość naturysta
Ja mam 19cm dlugiego i 6cm dlugiego. Mysle ze to duzo.

Gość kamil kozzaks
wiekszy penis? możesz to miec: www.xtrasize.ocom.pl

Gość hehehe dobree....
powyzej 20 cm to juz cos dziwnego? :o moj maz ma ok 22 cm, a moich 3poprzednich partnerow mialo tez okolo 22/23... nie mniej, napewno.... przesadzacie troche.

Mój były miał penisa 21cm i dopóki się starał to było zajebiście. Potem wyszedł z niego skurwysyński charakter i dbał tylko o swoją przyjemność. Jak wchodził do końca to bardzo bolało.

Gość Necro Butcher
nie oszukujcie ich----> narzekasz na rozmiary? a ile kobiet ma małe obwisłe cycki? faceci też mogą na was ponarzekać :>

Gość chetna 30lat
w cipke to jeszcze jeszcze......aledo buzi... to juz nie fajnie.... w cipke to niezla rozkosz.... ja az wyje z bolu i rozkoszy jednoczesnie..., na saą myl mam mokro/....