Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andron

O wielkości penisa, bez ściemy. ...

Polecane posty

Gość nie wiedziałem
DO tej pory myślałem, że moje 17 cm to bardzo mało ale troche się pocieszyłem.

Gość xdsfs
xd

Gość gość
poznalam jednego mail 12 cm,ale ostry bzykacz,ale czym,ok minetke robil jak mistrz.:-) A INNI TO NORMALNI po 14-15cm max, ale mailam wyjatki po 19-2ßcm, szok ale byla ajzda,naparwde dlug raz na jakis czas,ale do yzcia to 14cm wystarczy

Gość gość
Powiem tak moze mi nikt niuewierzy ALE mam 18 albo cos pod 19 zalezy do napiecia selsulanego i suchoty w kontaktach jak nieuprawiam z zona seksu dluzej niz 1 dzien .Niestety ja mam przysrane z tym moja kobieta jet zadowolona ale ja nigdy niedopcham sie do konca bo jak walne za mocno to ja porostu boli na szczescie mam grubego wiec roskoszy tez mam z tego ale niestety penis do polowy jest ciemny a dalej bilay bo nigdy niewszedl dalej ze wzgledu na jego dlugosc zalecam miec 15 do 16 no i oczywiscie jak najgrubszy wtedy jest oki bo tak to ja musze sie ciagle ograniczac i uwazac bo niechce zonei zrobic krzywdy w seksie i to niejets ani zabwane ani smieszne .

Gość narozis
Ja mam 17 lat i mam w długości 17cm a w obwodzie 16 cm

Gość gość
moj ma 19 cm i strasznie boli :( i nie ma zbyt grubego nie wiem ile ale tak miesci sie miedzy kciukiem a palcem wskazujacym

Gość hanteeet
grubsze członki chyba teraz w modzie :):) moj sredniej dlugosc***enis ale za to 15 obwodu na żołędzi , jak stanie!! :):) jak ciasna bedzie to ją zaboli..

Historia gościa który myślał że ma 16 cm , a jednak się okazało że 7 cm polecam lekturę babskiswiat.net/topic/3884-jak-poprawnie-dobra%C4%87-rozmiar-prezerwatywy/

Gość gość
Ja mam 15 cm długości i prawie 15 w obwodzie i także nie słyszałem reklamacji. Choć przyznam, że dla mnie mógłby być większy...

Gość gośćgregor
Kobieca pochwa ma do 15 cm ja mam dł 16cm a grubości 14.5 jest ok jak bym miał dłuższego to w co bym drongala wsadzał.także jak masz penisa miedzy 15 a 18 cm to zdecydowanie wystarczy pozdrawiam.

Gość gość
A próbował ktoś http://www.nepalherbs.eu/pl/ ? Jesli nie, zdecydowanie polecam każdemu. Działa w sposób ciągły i nie potrzeba pilnować godzin. Komfort uprawiania sexu jest naprawdę bardzo duży a erekcja jak u szesnastolatka.. Przerobiłem kilka suplementów i ten jest naprawdę najlepszy i zdecydowanie najzdrowszy

Gość gość
W skrócie: mały może mało, może nadrabiać techniką. Duży może więcej, duużo więcej... i przyjemniej...

Gość gość
A ja sie wyzbylem kompleksow gdy zaczalem chodzic do swingerskich klubow w Wawie i na tle innych facetow z ktorymi pukam panienki jestem naprawde spory. Mam niecale 17 i myslalem ze mam malo. Koledzy sie przechwalali ze jeden ma 18 inny 19, jeszcze inny az 22, wiec czulem sie malutki.