Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Layla35

cellulit jest nowy kosmetyk celladieu czy ktos zna?

Polecane posty

Znalazlam na allegro nowy kosmetyk antycellulitowy wyglada kosmicznie i pisza ze skuteczny. Nie wiem czy cos zadziala jeszcze na moją pofaldowana skórke ale moze ktos cos wie o celladie? Widze ze tu same znawczynie :-)

Gość olga 41
to jest na rynku w Włoszech ale kosztuje 12,5 euro!!! To raczej nie będzie dobry produkt.

A ja kupilam i czekam na efekty.fajnie się rozsmarowuje i wchłania. Trzeba próbowac czegoś nowego.Wierze że zadziała mam czas do wakacji:-)

Gość olga 41
nie chcę Cię zniechęcać ale jak wydasz 220 złotych to na pewno zadziała bo nie przetłumaczysz sobie że źle zrobiłaś wydając taką sumę! Gdzie 220 zł to jakaś kpina - a czytałaś skład? To przeczytaj - ozon nie kosztuje aż tyle!!!

Gość ineza777
Ozon może nic nie kosztuje ale technologia, która umożliwia zamieszczenie go w mikrokapsułkach w żelu??? Pewnie nie jest to takie tanie i proste.. Ozon jest silniej reaktywnym gazem niż tlen więc jak dla mnie brzmi to niesamowicie.. Sprawdziłam skład tego preparatu i poza ozonem zawiera wiele innych substancji czynnych wygładzających cellulit i redukujących tkankę tłuszczową. Dowiedziałam się także, że posiada badania kliniczne wykonane we Francji a także badania skuteczności. Wg tych badań efekty po dwóch miesiącach kuracji mierzone są w mm. Zakupiłam ten produkt bo uważam, że warto próbować a jak dotąd takiego preparatu w Polsce jeszcze nie było. Cellulit to zmora.. :/

Gość olga 41
To dlaczego we Włoszech to kosztuje kilkanaście euro???!!!! Spędziłam w Mediolanie 7 lat i w aptekach nic nie mówią że to coś wspaniałego. Ciekawe, hm. Może transport do Polski kosztuje tak dużo :)

Gość czarownica3006
w super-phrm jest za 39.99 i do tego gratis są plastry antycellulitowe 30szt!