Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość casjopea24

Puder propolisowy na wypryski i ladna cere

Polecane posty

Gość casjopea24

Wczoraj znalazlam bardzo ciekawe forum o pudrze propolisowym, ponoc super dziala na cere i wypryski. Odrazu poszlam do apteki po ten specyfik kosztowal ok 9 zl . Nasmarowalam sie tym na noc i rzeczywiscie cera byla o wiela ladniejsza, zmatowiona a to jest link do forum http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=66614271&a=66614271

Gość czarnainez.
ten link nie dziala.

Gość link działa trzeba go
skopiować i usunąć w jednym miejscu niepotrzebną spację. Właśnie czytam o tym pudrze i chyba się skuszę na jego zakup.

kurcze, tak się zastanawiam czy można go stosować na krostki na ramionach, policzkach i pośladkach. nie mam trądziku, tylko pojedyncze krostki na twarzy.... chyba mi nie zaszkodzi co? jak myślicie?

Gość link działa trzeba go
pudełko - przeczytałam wszystkie wypowiedzi z tematu o tym pudrze i dziewczyny uważają, że pomaga. Nie tylko na twarz ale także na krostki na dekoldzie, nogach czy w każdym innym miejscu :) Jeśli nie jesteś uczulona na propolis to możesz wypróbować, napewno nie zaszkodzi :)

Gość ela284
Pomaga też na pojedyncze krosty. Stosuje na całą twarz i na krosty na plecach. Jest rewelacyjny, już po pierwszym razie zaczął działać.