Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szkok cenowy

Czy podoba wam sie Doda z wyglądu?

Polecane posty

hm... Ja bym poszła coś w deseń Jessici Alby. Dla mnie ona wymiata... choć jak wygląda w rzeczywistości to nie wiem ale tak jak ją przedstawiają to normalnie ideał :D:D:D:D:D:D wiele niby piękności mnie strasznie za to obrzydza typu jeniffer aniston, bliźniaczki olsen, nicole scherzinger, angelina joli czy paris hilton... one są zrujnowane... gdzie tam piękno w nich widać? :O nie śmiać się z pisowni :P hehehe :P:P;);)

Gość beyoncey bleeeeeeeeeeee
jak to nie ma w polsce ładnych kobiet?! człowieku !! byłeś za granicą? chyba nie!!! a jak by postawić zwykła dziewczynę i dode to uwierz... zwykła była by 10 razy lepsza po takiej przeróbce jak dodzia ułomek

patrycja jakaś tam ta czarnucha też odpada.. kacha cichocipek :P z ryjem jak świnia to już w ogóle wiocha i masakra buehehe.. mi się podoba ta co gra za dziewczynę Artura w pierwszej miłóści i teraz reklamuje Plusszszszsz :)

Nie podoba mi się, ma męskie rysy twarzy i kompletnie niekobiecą figurę...taki uciosany kołek :O Do tego te silikonowe cycki i koszmarnie tandetny styl ubierania:O http://www.doda-rulez.net/doda1.jpg Podoba mi się Przybylska a z zagranicznych gwiazd np. Kristin Kreuk http://images.askmen.com/galleries/actress/kristin-kreuk/pictures/kristin-kreuk-picture-6.jpg ładna jest też Angelina, Lily Allen, Eva Mendes i no i oczywiście zjawiskowa Adriana Lima ❤️

Gość Sabinosss
w telewizji i na zdjeciach wygląda ładnie, zgrabna, dobrze ubrana-podreślając atuty, dobrze umalowana itd Może na żywo wygląda gorzej lub jeszcze lepiej. Ale uważam, że dużo ludzi samych się szpeci-źle malując lub ubierając. Ale ogólnie to Doda jest ładna! ;)

Gość gfffg
niestety oprócz balonów ma rowniez twarz zoperowaną :O czyli w efekcie prawie całA jest sztuczna, ostatnio wypowiadał sie chłopak który kiedyś twierdził ze jest jej najwiekszym fanem na swiecie a teraz mówił ze ostatnio zaczął sie jej dłuzej przyglądac i wyznał ze w niej nie ma tak naprawde nic ciekawego ze jest niewarta i w ogole no i ze to dziewczyna na 15 minut do zabawy bo sie nie nadaje na normalną partnerke do dorosłego zycia tyle co powiedział ex the biggest fan....

Gość gorzka kate
po kilku operacjach plastycznych każdy by wyglądał ładnie :D:D:D