Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem_gejem

Co sądzicie o gejach??

Polecane posty

Gość Jestem_gejem

Jak w temacie.. Co byś zrobił / zrobiła , jakbys się dowiedziała ze twój dobry kolega jest gejem??

Gość zubrowka80
kolegowalabym sie z nim pod warunkiem ze nie przyprowadzlby swego kochasia i nie opowiadal o swym zboczonym zyciu.

Gość to jest mozliwe raz na milion
ja kocham kazdego geya -chodze co tydzien do utopii i jestem 100% kobietą

Nic!! Każdy ma prawo do wyboru jaką drogę życia i z kim wybierze, nie popieram gejów czy lesbijek lecz każdy ma prawo do odrobiny szacunku.

Gość kryska z podwórka
Zgadzam sie,szanuje wszyrkich i wszystkie. Nie ma to dla mnie znaczenia,byłoby mi o tyle bardziej porzykro gdyby taki gej mi sie podobał. :(

Gość Jestem_gejem
Fajniee :) Niestety nie każdy ma takie podejście.. Pozdrówka :*

ja sie jakis czas temu dowiedzialam, ze moj bardzo dobry kolega jest gejem. W niczym mi to nie przeszkadza, szanuje go bardzo za to, ze potrafil mi o tym powiedziec :)

Gość Jestem_gejem
O mnie wie tylko kilka osób... Niestety o kilka za dużo :(

Gość geje do gazu
j/w geje do gazu lezbijki moga zostac bo sa :classic_cool:

Gość ja bym napisała tak
Moim przyjacielem od 5 lat jest gej.Jest cudowny.

mam w pracy dobrego kolegę, który jest gejem i w niczym mi to nie przeszkadza, ogólnie mówiąc fajny facet

Czasami chłopak, który jest gejem może być lepszym kumplem niż ktoś inny. Znam osobiście koleżankę i jej najlepszym przyjacielem jest właśnie gej, zawsze może liczyć na jego pomoc, radę i doskonale ją rozumie znają się już od 15lat. i nadal są dobrymi kumplami.

geje są świetnymi kumplami, lepszymi niż dziewczyny :) chciałabym znać ich jak najwięcej :)

Gość A JUZ SIE UJAWNILES JAK rACZEK
A

Gość Czarnula18
No cóż, gej, czy lezbijka, to także pełnowartościowi ludzie.Jestem tylko człowiekiem, pragnę w życiu szczęścia i radości.Życie naprawdę jest piękne i każdy ma prawo przeżyć je po swojemu.Jeśli to twoja droga nikogo nie krzywdzisz, to jesteś ok.Ludzie nie akceptują innych z bardzo wielu powodów.Jednym z nich jest nieakceptacja samego siebie, dlatego uważają, że mają prawo oceniać innych.Ja nie cierpię jak mnie ktoś ocenia, dlatego nie oceniam innych.Pozdrawiam.Pamiętaj. Powiedz, taki jestm i taki jaki jestem to jestem OK:)

mam wielu znajomych gejów, jedna z moich przyjaciółek jest less... ktoś, kto ma z tym problem ma tak naprawdę problem z samym/samą sobą pozdro

Gość Jestem_gejem
nie-ja BRAVO!!!!

Gość zmanierowana krytykantka
sadze ze powinniscie zyc normalnie. to ze sie chowacie zawdzieczacie w 50 procentach sobie

Gość Jestem_gejem
Czemu nic nie piszecie??

nie pytaj o takie rzeczy na babskim forum,kobiety są bardzeij wyrozumiałe i tolerancyjne,gorzej z płcią brzydką,u nich raczej cięzko o zrozumienie,każdy lubi lesbijki ale co do gejów... sam wiesz jak jest. ja szanuję wszystkich bez wzg na płeć,kolor,i upodobania,oprócz perwersji,chory fetysz,domeny itp.a z tobą wszystko OK,pozdrawiam i życzę wytrwałości,jest was wielu

co bym zrobiła? Nic, podobnie, jak nic nie zrobiłam, kiedy sie dowiedziałam, że dwie moje koleżanki są ze soba na tyle długo, że razem kupiły mieszkanie :)

ja mam za dużo na głowie, w związku z czym nie zawracam sobie nimi głowy ;-) a serio, no trochę mnie dziwi to zjawisko, ale wychodzę z założenia, ze i tak tego nie zrozumiem, więc co się będę bulwersować skoro nie wiem, o co kaman

To co o każdym innym człowieku???:-o Jak jest fajny, to jest fajny. Jak jest głupi to jest głupi - co ma do tego orientacja? Chociaż....z jednym kiedyś gadaliśmy o związkach:P i był jedynym facetem, któremu tez brakowało romantycznych gestów partnera w dłuższym związku:P Wolałabym osobiście, żeby się ujawniali i żyli normalnie, ale ze względu na społeczeństwo i rodziny wiem, że to czasem trudne:)

nie robi mi to zadnej roznicy... no moze taka, ze po kumplu geju nie trzeba spodziewac sie zadnego seksualnego zainteresowania mna, a to dziala tylko na jego plus. :classic_cool:

Gość kooooooool
moim zdaniem to jakies zaburzenie. przeciez pociag do dej samej plci przeczy nauturze, fizjologii itp itd. nie mowie tego zeby kogos obrazic ale jestem prawie pewna ze tak jest. byc moze kiedys bedzie mozna "naprawic cos tam w mozgu" i bedzie dobrze heheh

Gość sexowny idzi
wujebac was kurwa w kosmos jebane cioty

Gość gość
Jeśli nie wychodzą na ulicę i się nie liżą mówiąc że oni też chcą być równi to szanuje ludzi ^^