Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem_gejem

Co sądzicie o gejach??

Polecane posty

Gość gość
nic

Gość gość
geje są super :)

Gość ekwador
nie rozumiem za bardzo co takiego miałabym zrobić? A co powiedziałbyś gdyby twój kolega powiedziała że lubi ciasto truskawkowe albo kolor zielony?

Gość gość
gay 😍 gay 😍 gay gay gay gay

Gość T..
Nie bardzo wiadomo w jakim kontekście pytasz.Sprecyzuj pytanie.

Gość gość
normalni ludzie :P

Gość everydaybenice
Nic bym mu za 'bycie gejem' nie zrobiła, ale dopóki nie zacząłby być gejowskim aktywistą. To znaczy, dopóki nie pchałby się ze swoim życiem intymnym na oczy całego świata, to może być.

Gość malwinnka
Nie przeszkadzaja mi wcale...ale jak słysze o adopcji dzieci przez homoseksualistów ,to juz nie jestem taka tolerancyjna.

Gość gośćm
Według mnie geje to normalni ludzie. I nie można ich nazywać nie normalnymi ludzmi, albo, że hetero są normalni a homo nie. Myślę, że geje są czasami lepsi niż hetero.

Gość gośćm
Gdyby mój przyjaciel, kolega, znajomy byłby gejem dalej bym się z nim zadawała i dalej byśmy byli przyjaciółmi, bo nie zadaje się z kimś ze względem na orientacje tylko na to jaki jest. Myślę, że za dużo osób zwraca uwagę bardziej na orientacje. Gej to normalny facet.

Gość gośćm
Został też wspomniany temat adopcji dzieci przez osoby homo. Sądzę, że taka rodzina jest lepsza niż żadna i lepsza niż taka gdzie przemoc i alkoholizm panuje.

Gość gość
no nie wiem

Gość gość
rozstrzelalbym wszytskich

Gość gość
niechec do gejow bierze sie od parad rownosci na ktorych zachowuja sie wulgarnie, obscesyjnie, wyuzganie, perwesyjnie i kontrowersyjnie - zamiast zyskac akceptacje zniechecaja a nawet doprowadzaja do nienawisci i braku toleracjiwlasnie prrzez swoje zachowanie na paradach, gdyby ich nie b ylo byliby normalnie traktowani przez wszystkich, wiec sami pracuja na to by jakas czesc ludzi nimi gardzila, nie tolerowala czy wrecz szykanowala, opluwala i palala nienawiscia

Gość Króliczek1234
Zastanawiałabym się przez chwile czy było coś w jego zachowaniu co mogło by mi to zasugerować wcześniej (ale tylko tyle). Orientacja jak każda inna. :)

Gość gość
nic też mogę polubić kobietę tak samo krowe i byka. Gej w sensie jeśli zwiąże się z kobieta będzie miał dziecko a jak z facetem to nie. Każdy sam decyduje o swoim życiu i chce tego czego chce. Podoba mi się gdy facet potrafi także pokochać faceta

Gość gość
a czy to jest wogole mozliwe pokochanie faceta przez faceta nigdy tego nie doswiadczylem a w kobiecie zaakochalem sie juz kilk arazy

Gość gość
Moj najlepszy przyjaciel jest gejem. Naprawde Polacy musza chyba troche sie wychylic poza swoje sztywne spoleczne ramy ograniczone nietolerancja bo takie tematy to wrecz wstyd :O