Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niczymbarrafaeli

podkład + krem do twarzy = ?

Polecane posty

Gość niczymbarrafaeli

slyszalam opinie, ze mieszajac tradycyjny podklad z kremem do twarzy (odpowiednim dla naszej cery) uzyskamy duzo naturalniejszy efekt makijazu. czy to prawda? ktos sprawdzal taka metode? no i czy podklad zachowuje wszystkie swoje wlasciwosci po takim zmieszaniu go z kremem? jest mniej trwaly, slabiej kryje? bardzo zalezy mi na naturalnym efekcie, jednak potrzebuje delikatnego krycia no i trwalego makijazu, bo wracam z pracy bardzo pozno. no i czy zamiast podkladu moge zmieszac puder mineralny z kremem? prosze o opinie w tej sprawie!

Gość ja naskaladam
podklad na swiezo nalozony krem latwiej sie rozprowadza i mozna go dac wtedy mniej.

Gość ja używam
ten nivea jest fajny... kryje...też nieźle. Dla mnie jest oki tym bardziej,że nie uzywam i nie lubie zwykłych fluidów ... bo mam wrażenie ,że skóra się dusi

Gość ja używam
coś chyba źle przeczytałam;)

Gość dlldlaakaka
To absolutnie głupi pomysł. Kup lekki podkład, w tonacji idealnie dobranej do skóry, to będziesz wyglądała naturalnie, proste.

jak wysmaruje sie samym podkladem czuje sie zbyt wytapetowana dlatego jak zachodzi potrzeba to mieszam go pol na pol z kremem co daje fajny efekt. lekko kryje ale wcale go nie widac :)