Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalija18

Starszy Brat mnie podgląda !!! itd. POMOZCIE

Polecane posty

Gość Natalija18

Nie wiem od czego zacząc. Hmm chodzi o to, że od dłuższego czasu mój starszy brat dziwnie się wobec mnie zachowuje. Ja mam prawie 18 lat, a on 24. Własciwie trwa to już ok. 2 lat, ale zawsze próbowałam sobie to wytłumaczyć jakos :/ Kilka razy przyłapałam go na podglądaniu mnie kiedy się kąpałam.(w drzwiach w łazience mamy na górze takie wąskie okienko i on tam dosięga ) Raz władował mi sie do pokoju, kiedy sie rano ubierałam i zastał mnie bez stanika. Często niby niechcąco muśnie mnie w pierś albo niby że dla żartu klepnie w pośladek. Gapi się na mnie tak jakbym Mu sie podobała fizycznie, nie jak na siostre :( Kilka razy coś mu burknęłam, jak mnie klepnął, ale nic to nie zmieniło, nie wiem jak to rozwiązać i co o tym mysleć.... głupio mi powiedzieć mamie, i tak napewno nie uwierzy. Długo to tolerowałam, ale już zaczyna mnie to drażnić :( Proszę podpowiedzcie mi co mam robić :( Ktoś był może w podobnej sytuacji ??????

nie mamie, a jemu: porozmawiaj z nim wprost! nie daj się tak traktować! musisz z nim odważnie pomówić!

Gość sfgbbdtyfunyaab
znajdź sobie chłopaka :) i zobacz jego reakcje na niego, jeśli będzie agresywna, to bez wątpienia musisz wszystko powiedzieć rodzicom :) pozdrawiam

Gość a ja powiem Wam tak
Obserwuj Go jak Cie to zachowanie niepokoi powiedz mamie.

no no brat ma na Ciebie chętkę. Przeleciałby Cię jak nic Zapytaj go - stary, brakuje Ci dziewczyny? a nawet jeśli to nie gap się tak na siostrę, chyba aż tak zdesperowany nie jesteś

Gość był tu
taki topik o zgwałconej przez brata......nie lekcewaz tego bo to jz stary chłop a ty jestes pod ręką

Gość Natalija18
To okropne i zawsze sobie wmawiałam, że pewnie wyolbrzymiam :( Mówiłam bratu, że ma przestać a On tylko się uśmiechał i mówił, że na żartach się nie znam. Nie wiem, jak o tym powiedzieć mamie :( Ale czuję się załamana . Jak nie ma rodziców w domu to zawsze wychodzę gdzies do koleżanki, żeby nie zostać sama z bratem, bo sie go boje . On ok. 2,5 roku twemu zerwał ze swoją dziewczyną i od tamtej pory nie ma żadnej dziewczyny i około tyle czasu trwa ta sytuacja ....

Gość DDDDDDD
natychmiast powiadom rodziców, zanim Cię zgwałci!!!! To chory człowiek! Kazirodztwo jest karalne i powiedz mu to przy najbliższej okazji. Powiedz, że jeszcze raz będzie Cię molestował seksualnie to powiesz rodzicom i pójdziesz na policję.

Gość Natalija18
Ale jak ja mam to rodzicom powiedzieć , nie wiem :(

moim zdaniem lepiej powiedziec im to gdy będą we dwoje siedzieli przed Tobą a braciszka żeby nie było w domu powiedziec, że nic nie zmyślasz, nie chcesz robić z kogoś świra itd. ale boisz się zostawać z bratem sama w domu gdy zapytają dlaczego powiedzieć, że od tego czasu gdy zerwał zrobił się dziwny wobec Ciebie, że tam Cię klepnie tam Cię dotknie, oni zaczną się oburzać, że to normalne by brat czasem się wygłupiał z siostrą wtedy im walnij z grubej rury i powiedz że Cię podgląda w łaziencie i że sama nie wiesz, co masz myśleć, ale trochę się tego wszystkiego boisz

Gość a ja powiem Wam tak
Jak to jak?Normalnie,ze Cie denerwuje ,jak Twój brat na Ciebie patrzy i ze niby przypadkowo dotyka.źle sie z Tym czujesz i najlepszym wyjsciem jest dla Ciebie klucz do pokoju.Wytłumacz ze jak sie przebierasz to On wchodzi do pokoju.

Gość Pan Dziamdziak
jak nic brat chce ja wydupczyc Natalijo, musisz byc niezla dupcia

Gość Saddam Al Mohamed
zacznij mu się zwierzać, gadać o celulicie, pryszczach, okresach i takich tam. Odechce mu sie :)

Gość Pan Dziamdziak
a to niby dlaczego? od razu widac ze natalija to smakowity kasek ktoremu zdaen normalny facet sie nie oprze

Gość Natalija18
A wczoraj to on juz totalnie przegiął. Wsadzil swojego penisa do mojej cipki i niby przypadkiem ale ja zauwazylam, ze zrobil to specjalnie. Nie mam juz sil do niego :(

Gość ja bym napisała tak
A wiesz kretynie ze to moze skonczyc sie gwałtem?

Gość nienawidze Cie podszywaczu

Gość Natalija18
Chyba wszyscy wiedzą, że to był podszyw

Gość Natalija18
ok przepraszam chamski moj podszyw byl

Gość Iskraaaa
Dziewczyno nie lekceważ tego !! Ja byłam molestowana przez wujka- ofermę życiowego gdy miałam 11-14 lat. Pod pretekstem przytulania dotykał mnie w miejsca intymne, wkładał rękę do majtek, a kiedyś nawet chciał włożyć mi palec do pochwy, ale wtedy zaprotestowałam. Strasznie się go bałam, ale od tamtej pory uciekałam, gdy sie zbliżał albo wyrywałam mu sie gdy chciał mnie "przytulić" NIKOMU O TYM NIE POWIEDZIAŁAM do dzisiaj nikt nie wie, z wujkiem się spotykam na rodzinnych imprezach, unikam go jak ognia, nienawidze go !! Na szczęscie z seksem nie mam problemow, mam obecnie narzeczonego i już nie myślę o tamtej sprawie. Ale gdy sobie przypomnę to chce mi się płakać, to okropne co robi Twoj brat, bardzo krzywdzące !! Zrob coś, bo moze to sie skonczyc bardzo źle....

Gość ja bym napisała tak
Natalia masz porozmawiać z rodzicami i powiedziec Twojemu bratu zeby szanował Twoją prywatność i nie chcesz by Cie dotykał.

natalia porozmawiaj z rodzicami , z mama koniecznie zrob cos z tym!! to moze skonczyc sie zle!!! nie lekcewaz tego!!! pamietaj jesli kobieta czuje ze cos jest nie tak -JEST NIE TAK!!!!!! POROZMAWIAJ Z NIMI JUTRO!!! KONIECZNIE!! I NAPISZ CO CI POWIEDZIELI, JAK TO SIE SKONCZYLO!!! KONIECZNIE!!!!

Gość Natalija18
Iskro współczuję Ci, i masz rację to okropne. Macie rację, powinnam porozmawiac jak najszybciej z moimi rodzicami ....:(

Gość Natalija18
Tak porozmawiam. To jedyne wyjście, bo czuję się już załamana i naprawdę dłużej nie mogę tego znosić. Zwłaszcza, że widzę, że mój brat posuwa się w tym coraz dalej, jest mi tak bardzo źle :( Nigdy nie sądziłam, ze mnie spotka coś takiego.... dziękuję Wam za powazne potraktowanie tematu

Gość Bryczkaa
To chore ??? Jak to możliwe, że brat leci na siostre ??? Powiedzcie mi???

Gość ja bym napisała tak
samaniesama@wp.pl-->jak coś to pisz