Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aisha113

S.O.S.

Polecane posty

Gość aisha113

Witam !!! Drogie koleżanki i koledzy,BŁAGAM POMÓŻCIE!!!zwracam się do Was z uprzejmą prośbą o pomoc!!!! Piszę pracę mgr i jej ukończenia potrzebuje wyniki krótkiej ankietki, przy czym próba badawcza to minimum 150 osób a jak na razie mam dopiero 53 :( Więc zwracam się do Was drodzy koledzy z sieci o pomoc. Ankietka znajduje się na stroni http://www.ankietka.pl/ankieta/pokaz/id/10686/pomiar-swiadomosci-marki-bankow-oraz-produktow-bankowych.html a jej wypełnienie nie zajmie Wam na pewno więcej czasu niż 5 do góra 10 min. Z góry bardzo Wam wszystkim dziękuję za pomoc ;-) Angela

Gość aisha113
Wiesz domyślam się, że dla większości jest ona nudna, ale bardzo zależy mi na jej wynikach ponieważ nie mogę skończyć pracy :(

Gość czy to jest calkowicie anonimo
we?

dobra, wypełniłam,ale nie które odpowiedzi mogą być, ba! są głupkowate, bo sie na tym nie znam

no nie sądze...na pytanie dlaczego uważam ten bank za najlepszy to napisałam "bo tak było w telewizji powiedziane":P

Gość aisha113
ankieta jest całkiem anonimowa a odpowiedziami się nie przejmujcie...wszystkie są dobre :) Bardzo Wam wszystkim dziękuję za pomoc :*

Gość prosze bardzo też wypełniłam
:)

nie ma za co :) też nie wiedziałam co napisać bo ja nawet karty do bankomatu nie umiem wsadzić - nigdy potem nie chce wyskoczyć. ale że jestem miła i skromna a w dodatku niesłychanie mądra to zaszczycę Cię moim pozdrowieniem ;) ... pozdrawiam :O