Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biznesłomenn

Kobiety sukcesu sa tu jakies??

Polecane posty

Gość biznesłomenn

z tego co czytam to tylko faceci sa dla was calym swiatem!!

Gość biznesłomenn
to fajnie ....może wymienimy sie doświadczeniami ...jakie prowadzicie biznesy ?

hehe, o interesach to sie gada w robocie, a nie wieczorkiem, porą relaksu. :p bizneswoman to ja jeszcze nie jestem, ale planuje, gdy skoncze sie uczyc. :p

Gość a ja jestem.......
i to od kilku ładnych lat... masz raję faceci są całym moim światem, ponieważ tylko z nimi robię interesy.

Gość a ja jestem.......
poszłaś spać, czy nie masz już nic do powiedzenia ? :)

Gość biznesłomenn
jestem ! mam 28 lat i jestem pracoholiczka ....facetów odstawiłam na bok i koncentruje sie tylko na osiągnięciu zamierzonego celu

Gość a ja jestem.......
i jak myślisz, co dzięki temu zyskasz ?

Gość biznesłomenn
ja ? wolnosc psychiczna tzn niezależność od ludzi

Gość biznesłomenn
sowaaa ja wole sama wszystko osiągnąć........

Gość biznesłomenn
sowaaa pytanie kto stworzył ten biznes ty czy on?

Gość a ja jestem.......
widać mało jeszcze wiesz...ja również tak myślałam, ale naprawdę wygląda to inaczej... w wieku 35 lat osiągnęłam szczyt marzeń niejednej kobiety...własna firma (bardzo duża), dzięki temu jak to pięknie nazwałaś niezależność finansowa... wykształcenie i naprawdę duża wiedza o świecie interesów i nie tylko... a teraz druga strona medalu, ta prawdziwsza... zero życia prywatnego...jedynie bankiety i oczywiście rozmowy o interesach... wyjazdy za granicę...owszem (przecież stać nas na wyjazd do każdego miejsca na świecie), ale w samotności... zero prawdziwej miłości, bo nie ma na to czasu...a potem dodatkowo strach, że facet pokocha, ale nie Ciebie, tylko Twoje pieniądze...

Gość biznesłomenn
wiec nie jesteś kobieta sukcesu ...sorry mi chodzi o kobiety ktore same stworzyły biznes bez faceta

a ja jestem- masz dużo racji. Niestety własny biznes pochłania zbyt dużo czasu- dlatego dopiero w nocy tu siedzę. Trzeba jednak umieć wypośrodkować

Gość a ja jestem.......
mylisz się, Ona również jest kobietą sukcesu...chyba za mało znasz to pojęcie... :)

Ja tez uwazam ,ze nie mozna sie całkowicie uniezalenic i zajac tylko biznesem , ale wole coś osiągnać zanim zaczne sobie szukac meza;)

Gość a ja jestem.......
sowaaa tego nie da się wypośrodkować...niestety jest albo interes , albo życie prywatne... czasem zdaje się nam, że mamy życie prywatne, ale nic bardziej mylącego... stań z boku i przeanalizuj własne życie... :)

Gość biznesłomenn
a ja jestem....... duzo wiem ;) moja firma miesięcznie ma zysku 120.000 tysięcy ;)

Gość biznesłomenn
mylisz się, Ona również jest kobietą sukcesu...chyba za mało znasz to pojęcie... nie jest!! kobieta sukcesu to kobieta ktora sama wszystko osiagnela a nie dzieki facetowi! ja szukam takich kobiet

Gość biznesłomenn
dokladnie! ja zycia prywatnego nie mam ...ale to sie niedlugo zmieni

Gość a ja jestem.......
kochanie zysk w firmie jeszcze o niczym nie świadczy... a już na pewno nie o doświadczeniu... powinnaś wiedzieć, że równie dobrze można zatrudnić sztab ludzi, którzy zajmą się skutecznie zyskami... :) ja naprawdę z niejednego pieca chleb jadłam... mało tego weszłam w ten świat i szczerze go nienawidzę...to jedno wielkie szambo, w którym niestety sama siedzę...

oj bisness.. mam wrażenie, że szukasz usprawiedliwienia swojej samotności w pracoholiźmie. Kiedyś będziesz tego żałowac. Ja po prostu nie lubię wyścigu szczurów.

e tam, to nie jest meski kierunek.... :P macie pewnie parenascie dziewczyn :P mesko to jest na automatyce i robotyce:classic_cool: