Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąte koło

poradnia dla wariatów

Polecane posty

i jeszcze moje chlopy z akademika nie wrocili skads tam :o a mieslimy robic impreze..

Gość taka se
moj kot szaleje na punkcie patyczkow do uszu, czystych oczywiscie, co robic? co robic?

pracowac jako stroz nocny - dobre, ale na razie studiuje, wiec odpada. moze kiedys, jak nie znajde pracy w branzy. :p a to w tym zlego, ze nie chodze na zajecia z rana, a przez prawie caly dzien boli mnie glowa (przestaje wieczorem). ;]

Gość podszywunio
najgorsze, że to nie żart, gdy przychodzą znajomi "numer z tamponem" jest gwoździem programu, szaleją za tym :D

tez chce miec kota szalejacego z tamponem :D a poza tym ost stwierdzilam ze uzaleznilam sie od kafe 😭

Gość podszywunio
ja niestety też, kolejne internetowe przyzwyczajenie :D planuje detox od kafe od poniedziałku :D

niuł brend taki rytm dnia i nocy często zdaża sie u samotnych na to pomaga tylko sex minimum raz dziennie jak raz nie wystarczy to próbować do skutku

ja detoks planuje juz landych kilka miesiecy :D latwiej bylo mi rzucic palenie niz kafe :o

piątek koło ja mam taki sam rytm dnia, a samotna nie jestem, sex tez mam odpwoiednio wiele razy:P

Gość podszywunio
a ja akurat w tym momencie robię te dwie rzeczy na raz, (papierosek+kafe) co gorsza co pol godzinki powtarzam sobie pora spać bo jutro szkoła z rana ahh, ehh...:O

taka samotna to ja nie jestem, wlasciwie to jedna z wielu w tym, co robie - tak, olewam wyklady. :p doslownie tez taka samotna nie jestem, rodzina kompletna, a nawet kilku facetow sie wokol kreci. :p ale mam dosc tego olewania, bo potem znowu nie bedzie od kogo zalatwic notatek na kolo. 😭

a ja z rana bede sie leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnniiiiiiiiiiccccc :D zreszta jak zawsze w weekend :P oprocz tego ze facet nazywa mnie leniwcem to i koledzy z akademika i roku 😭 dobrze ze poki co studiuje i jeszcze nie musze pracowac :D

e tam, u mnie chlopaki wszystko wrzucaja co maja na forum i wszyscy wszystko maja :D nie ma to jak sie ustawic:D

Gość taka se
juz o zrobiłam..szaleje dalej chodzi za patyczkiem na doch łapach jak kot hehehehe ale czy to zdrowe a skoro podszywunio kot za tamponem to moze ta wata cos w sobie ma?? co myslisz piąte koło?? a moze isc z tymi kotami do psychologa??

witaj samanto samanta lisiczka wiem że szargają tobą wątpliwości ale nie martw się w te wakacje wyjedziesz w piękne miejsce zajdziesz na pocztę i tam zdrapiesz w zdrapkach wycieczkę do Egiptu a w egipcie drugiego dnia porwą Cię beduini i będziesz prowadzić życie koczownicze zobaczysz spodoba Ci się i widzę jakieś drzewo ale nie wiem o co z nim biega

Gość podszywunio
hehe, tak, ja tez jestem takim grupowym sępem na notatki i to bezwstydnym na dodatek :classic_cool:

u mnie nikt nie sepi, po prostu dobrzy, uczynni i solidni studenci sami wczesniej wszystko daja :classic_cool:

Gość podszywunio
a moze isc z tymi kotami do psychologa?? to jest myśl! :D:D:D

ale u mnie to nawet nie ma kto na forum wrzucac, bo z mojej grupy sporadycznie pojedyncze osoby chodza na wyklady. :p a ta druga grupa to kujony, ktore nie dziela sie notatkami. 😭

Gość taka se
miało byc ze chodzi na dwoch łapach za patyczkiem zupełnie jak pies przeciez jest kotem to nie byłoby wtedy dziwne hehe

naszczescie zawsze mozna liczyc na sciagi ze zbiorow na akademickich serwerach. :p z tym, ze ja naprawde chce sie poprawic i zaczac chodzic na wszystkie zajecia. :classic_cool: