Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąte koło

poradnia dla wariatów

Polecane posty

taka se - poważny problem skoro patyczki z biedronki nie działają no to trzeba będzie sięgnąć po dyrastyczne środki za każdym razem jak zbliży sie do patyczków puszczaj disco polo żadek kot tego nie wytrzyma nie wiem jak bedzie z tobą ale myślami będę Cię wspierał

Gość cholera a ja
mam taki problem, że na kacu zazwyczaj mam stany lękowe i koszmary, to już rutyna i po prostu odwlekam w nieskończoność chwilę gdy pójdę spać

nudno. ide chyba obejrzec rozowe lata siedemdziesiate, wypije pol litra "krowki"i pojde spa :classic_cool:

Gość cholera a ja
jestem dziewczynką :D:classic_cool: wylegiwałam się a i owszem ale wiem, że to cholerstwo i tak mnie znowu dopadnie tej nocy - koszmary na jawie, to chyba jakaś swego rodzaju kara za pijaństwo :D:D

cholera a ja - może zacznij oglądać więcej horrorów i przejdź się czasem o 1 na cmentaż sama to przestaniesz się bać

Gość taka se
ło matko disco polo----ale coz bede sie stosowac, moze to uleczy mojego kota wariota :-(

Gość cholera a ja
horrorów oglądam co nie miara :D ostatnio byłam nawet na jednym, to jak już przy temacie to ostrzegam, że beznadziejny - "nieodebrane połączenie" zamiast przestraszyć to niesamowicie mnie rozbawił:D do najbliższego cmentarza musiałabym jechać autobusem nocnym pół godziny więc odpada :classic_cool:

Gość taka se
cholera a ja----a moze to schizofrania

Gość zoiasamosia
piąte koło a co zrobic jak facet chrapie??

zoiasamosia jak go kochasz to polubić albo stopery a jak nie to trząchać co 5 mimut ale od razu uprzedzam znudzi Ci się trząchanie jest jeszcze sposób żeby nagrać gościa chrapanie i puszczać mu je