Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mi się wydaje

Mógłbym pokochać Samantę Lisiczkę, gdyby nie była przeciw PiS

Polecane posty

sowaaa kilka tematów po kolei ale dobił mnie najbardziej jak jakaś dziewucha kupiła w biedronce karmę dla kota za 60 groszy i kicia się otruła... poza tym pisała, że dotąd kot jadł resztki po członkac rodziny, których już nikt nie chciał bo to odpady do wyrzucenia były... i kot umierający a ona se siedziała z pipą i pierdoliła o dupie maryni zamiast do weta jechać, poza tym poleciłam jej lekturę na tema chowania kotów i powiedziałam , żeby lepiej oddała go do schroniska bo tak będzie dla niego lepiej... żal :( uczulona jestem na taką głupotę... :(:(:(:(

sumienie k ... mimo, że pomagam czynnie to wciąż mi się wydaje że za mało robię , wciąż myślę co można jeszcze i nie jestem szczęśliwa bo chciała bym ale to wymaga pieniędzy, dużych nakładów, zwierzęta i pomaganie im dużo kosztują... ale to jest nieważne dlatego stwierdziłam , że nie będę Wam swoimi schizami zawracać gitary.

ja byłam wege, ale już nie jestem. jem tylko mięso z kurczaka, niestety muszę. mam złe wyniki krwi i ogólne osłabienie organizmu. a zwierzęta uwielbiam. i jestem w stanie zajebać skurwiela który je maltretuje 😠 :)

ja jestem ksiazkowym przykladem hipokryzji, jadam mieso :p zaczernilam, bez przesady, nie mozna przeginac tez w druga strone wazne ze robisz cokolwiek, to i tak o wiele wiecej od przecietnej

a mnie zawsze doprowadzają do szału psy wałęsające się po ulicach. Niby dobrzy ludzie biorą sobie zwierzątka do domów, a potem je wyrzucają.

mnie to smuci. gdybym była bogata wzięłabym wszystkie bezdomne do siebie, ale niestety nie można mieć wszystiego 😭 ostatnio bardziej wzruszają mnie losy zwierząt niż ludzi