Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość king szowinista

Feministki macie za swoje!

Polecane posty

Gość zgadzam sie z powyzszym
Ładnie masz na imię:)

ten operator jest totalnym idiotą!!!! ponad 60% konsumentów to KOBIETY między 25-35 rokiem życia,poprzez taką reklamę nie zagości zbyt dlugo na rynku,jego strata

"ponad 60% konsumentów to KOBIETY między 25-35 rokiem życia,poprzez taką reklamę nie zagości zbyt długo na rynku,jego strata" tylko operatów jest kilku, więc żaden raczej nie ma szans, na zdobycie całości... więc :D zresztą pewnie wpierw prowadzili badania rynku i wyszedł im popyt na operatora o określonym profilu... zresztą każda sieć celuje w jakąś główną grupę :P

a ty dalej nie kumasz!nowy operator na początku musi pozyskać dużą grupę odbiorców,żeby przekonać do siebie ludzi i zdobyć stałych klientów,kierowanie reklamy i całej akcji tylko do mężczyzn jest GŁUPIE!!!to samo gdyby reklama była skierowana tylko do kobiet,taka sama głupota.nie wiem kto im robił te badanie rynku,ale nawalił.

Gość rozowy
hehe, po maksie ktoś poleciał. I jak życiowo.

Gość haman
prowokacja czy nie ale feministkom napewno sie nie spodoba w odroznieniu do mnie :D

Gość haman
mój kompan pan Wiesio z ktorym codziennie popijam wysokogatunkowe trunki na laweczce przy monopolowym mowi, że to złe kobiety są a ja panu Wiesiowi wierzę, to mój guru.:classic_cool:

Gość a nie mówił on czasem czegoś o
a co wy sie tak wpieniacie? :o nie podoba wam się to nie kupujecie - proste.kto bedzie chcial to sobie kupi. wasza śmieszna krytyka to dodatkowa maszyna napędowa tej reklamy :D:D:D

Gość eh..............
Jestem kobietą .... ale w ogóle mnie to nie rusza .... Bo niby w jaki sposób miałoby mnie to obrażać? Owszem mądra kobieta nigdy nie mówi całej prawdy ... Ta reklama sugeruje jedynie, że potrafimy manipulować mężczyznami ... Hehe ... a to raczej ich stawia w cieniu ... :P I powinien jeden z drugim się zastanowić, kiedy wydaje mu się, że to on ma kontrolę ... A tak poważnie, to takich reklam głównym zadaniem jest wywołanie takiej burzy właśnie ... Bo jeśli ktoś znajdzie w niej coś niestosownego, to zacznie się burza wokół niej ... a wtedy taka reklama odnosi skutek sporo wyższy, niż każda inna .... Badania już tego dowiodły ...

Gość zwykła prowo*
Uwaga prowokacja i ukryta reklama sieci MobilKing

Gość pseudo44
dla mnie to raczej czyjas zabawa z syntezatorem mowy jakich w sieci mnostwo, a nie prowokacja :)