Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aluss90

Jak sobie radzic z matka skneruska ??

Polecane posty

Gość Aluss90

Jestem w Ciazy moja mama mnie teraz przez to olwa traktuje mnie jak opca osobe.Wczorajszego wieczora zapytaam sie mamy czy bede mogła pojechac do mojego narzeczonego a ona kiwneła głowa tak.Gdy rano wstałam i przebudziłam ja aby mi dała na bilet Powiedziała ze Nie ma pieniedzy ze sie wysrałam.A po 15 min brat sie zapytał mamy czy da mu na doładowanie oczywiscie wyciagneła pieniasze i mu dala.Zaczeła sie z Nia klucic ale ona na mnie uwagi nie zwraca??Co mam Robic??

Gość opca
A ile masza lat? Swoją drogą, niech "narzeczony" daje Ci na bilet. I jeszcze na kilka inntch rzeczy.

Widze, ze jestes jeszcze nastolatka na utrzymaniu mamy. Czyli wpadlas. Mama jest pewnie wkurzona na maxa i wychodzi z zalozenia, ze skoro bylas wystarczajaco dorosla na sex, to badz wystarczajaco dorosla, zeby radzic sobie samodzielnie w doroslym swiecie. Piszesz, ze jestes zareczona? A kiedy slub? Kiedy macie zamiar zamieszkac razem? Narzeczony pracuje? Bo to w sumie teraz jego zadanie, zeby cie utrzymywac, bo teraz ma rodzine- a wiec i obowiazki...

Gość dlldlldldld
A co maka ma się cieszyć, że ma w domu ciężarną córkę na utrzymaniu????

Gość ne wierzę nawet 14 latka
nie wali takich byków, prowokacja jak nic :P

Gość dlldlldldld
No daj spokój, takie byki wali połowa kafeterii.

Gość Porada
Co masz robić? Wyprowadzić się od mamy do narzeczonego i dac mamie spokój ze swoimi problemami. Jesteś wystarczająco dorosła na dziecko, to bądź też dorosła na tyle, żeby się usamodzielnić.

ile masz lat? 18?ajajaj sex nie jest dla dzieci,ewentualnie dla dorosłych,nie wymagaj od mamy żeby płaciła za twoje błędy,poproś o pomoc \"narzeczonego\",w byciu w ciąży ci pomogł,a tak poważnie myśle że z cczasem mama ochłonie i będzie OK.daj jej i sobie czas

Gość to jest prowokacja

Gość Aluss90
Tak tylko ze jest jeszcze starsza siostra ktora ma 19 lat i ma zamiar siedziec na mamy garnuszku az do smierci a ja sie chajtam w czerwcu wiec nie gadajcie mi taklich bzdur mam 18 lat i tez wiem jaka ja mam sytułacje w domu a moja mam sie cieszy ze bedzie babcia