Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwieraczka

TOPIK ZŁAMANYCH SERC. ZAKOCHANE W FACETACH Z KAFE, ŁACZMY SIE!!!!!!

Polecane posty

Gość z jakim panem
Przydaloby cie sie chyba porzadne cmokanko w krocze bo cos widze ze od paru dobrych lat susze masz.

Gość o szoke cmoke w kroke take
Ty patrz na siebie poczwaro.......Robisz z goscia glupka nic wiecej. Szkoda gadac[czesc ]

Gość z jakim panem
Sama jestes glupia. Z Ciebie to nawet glupka nie trzeba robic :O

Gość z jakim panem
Nie znam tej pani :O To chyba ta zakochana w Myrevinie :O

Pijawka nie kompromituj sie. wszyscy wiedza jak jest. Nie mozesz byc normalna skoro sie tak zachowujesz. Stara baba a glupia jak but. Ale co ja ci bede. I tak nic nie zrozumiesz za glupia na to jestes. Masz dokladnie taki nick jaka naprawde jestes. wiem co pisze. byla okazja do poznania twojego spaczonego charakteru

Gość z jakim panem
Ale po pierwsze o co Ci chodzi ? Moze podaj jakies konkrety, bo skoro sie ukrywasz to jak mniemam mozesz powiedziec wszystko bo i tak nie wiem kim jestes :) Wiec zamieniam sie w sluch. Dlaczego to niby jestem glupia ?

Gość z jakim panem
Mi tez sie podoba bo szczerze powiem ostatnio zaczynalo byc cos nudnawo :classic_cool:

Moze zle sformuowane, nie jestes glupia tylko niezrownowazona. Nie pamietasz swoich emocjonalnych jazd na pomaranczowo pare lat temu? niewiele sie zmienilas od tamtego czasu, moze sie poczulas bardziej pewna siebie i robisz wode z mozgu niewinnym ludziom. emocjonalny wampir. taka prawda. Jak znajde czas to napisze ci maila na stara skrzynke, o mile ja masz jeszcze. cos ci przypomne w cztery oczy.cos co mnie do tej pory boli.

Gość z jakim panem
Skrzynke mam caly czas ta sama...aaa...i chyba zaczynam rozumiec to jest PROWOKACJA :classic_cool:

Gość z jakim panem
aa...i strasznie zaluje ze pare lat temu mnie tu jeszcze nie bylo :P

Gość z jakim panem
Natomiast za ta prowokacje vel projekt vel nazwij sobie to jak tam chcesz daje ci 8/10 ... oczywiscie tylko wtedy jak to pociagniesz dalej...:D

tylko ci przypome ze w prowokacji jestes ty najlepsza. zakladasz beznadziejne tematy i obrazasz wiele czarnych nickow. w tym twoich znajomych. O jaki bol.... Mysl sobie co chcesz. d la mnie jestes skompromitowana. tylko szkoda ze tacy jak ty nie potrafia sie zmusic do refleksji.chocby takiej malej na swoj wlasny temat.

Gość z jakim panem
Brawo ... moze nawet do 9 dociagniesz...:D:D:D Ale sie usmialam :D:D:D:D:D

Gość z jakim panem
To nawet dobra prowokacja :P

jestes tu od dobrych trzech lat. i nie jestes ani szczera, ani prawdziwa, ani normalna. To moja prywatna opinia. Najpierw lecialas na wzbudzaniu litosci u innych kafeterian a teraz wielka szefowa sie z ciebie zrobila. Burdel mama kafe:) Skonczylam. Mozesz sobie wmawiac prowokacje. mam to w dupie. to moja sprawa ze wkurzaja mnie takie hipokrytki.🖐️

Idę Pijawa... bo mi nogi scierpły od tego stania za Tobą Poza tym boję się, ze oberwę w łepetynkę, jak zrobisz gwałtowny unik :D A szkoda byłoby... przynajmnie mi

p.s. typowe. pluj mendzie w twarz a ci powie ze deszcz pada. przyslowia sa madroscia narodu. dobranoc

Gość z jakim panem
Mozesz mnie cmoknac w tylek tchorzliwy pomaranczowy prowokatorze :D:D:D:D:D

A tak powaznie... To ludzmi targają rózne emocje Te dobre i te złe Nie zawsze mozna pokazywać Światu tylko tą dobrą stronę :)