Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwieraczka

TOPIK ZŁAMANYCH SERC. ZAKOCHANE W FACETACH Z KAFE, ŁACZMY SIE!!!!!!

Polecane posty

Gość zwieraczka

Tu się będziemy nawzajem pocieszać:) Ja kocham się w Jarku_84, chociaż on udaje takiego chama i niedostępnego. Bardzo go lubię bo jest inteligentny i przystojny. Wiem, że nigdy go nawet nie spotkam. Ciężko jest:(:(:(

Gość beznadziejnie platonicznie
świetny topik:) ja jak juz wspomniałam zakochana w myrevinie,ale nie łudzę się na nic więcej niestety:O

Gość zwieraczka
Zaraz tam gorzej. Nie znacie go wcale. To że wypisuje bzdury na forum nie znaczy, że nie jest wartościowym facetem. Myrevinek fajny gość, na poziomie:)

Gość anastaziiiiia
a ja w andrzeju z alexandrowa....🌻❤️

Gość zwieraczka
No proszę, jest nas trochę kobitek:) Andrzej to taki zakompleksiony, myśle że jakby trafił na odpowiednia dziewczyne to by przy niej zakwitnął:)

hehe,mysle,ze myrevinek moglby byc niezle zaskoczony,gdzybym ujawnila sie "na czarno":P ale owszem,jest to zacny czlek o prawym charakterze:) co do Jarka, to też uważam,że tylko robi z siebie takiego nieprzejednanego, i wlasnie moze dzieki temu jest tak wszechlubiany:)

robaczek-faktycznie,gdyby mego serca nie zajal myrevin,to drugi w kolejnosci bylby zapewne Gaius Iulis Ceaser:P

Gość zwieraczka
Myśle że Myrevin by sie ucieszył gdybyś sie ujawniła. Nie musisz przecież na kafe, ale np. na mailu czy coś:) Jarek jest bardzo fajny. Nie wiem dlaczego tak coś do niego poczułam. Śledze jego topiki, czytam uważnie posty. Na razie chyba nie ma dziewczyny. I jakbym sie ujawniła na czarno też byłby bardzo zdziwiony:D

Gość wielbiciel is the best

Gość zwieraczka
Czemu niezłe? Bo mamy odwage sie ujawnić?

zwieraczka---na razie to ujawnilismy sie w znacznym stopniu,bo jednak jeszcze nie do konca...no ale trzeba okryc sie woalem tajemniczosci nieco:P

właśnie, że niektóre nie mają odwagi, bo się w pomarańczu ukrywają :D zapewne wszyscy łamacze serc kafeteryjnych teraz nas podglądają :D

beznadziejnie platonicznie- co racja to racja:) Nie ujawnie sie tak od razu, ale za jakiś czas może, może. Zobaczymy jak sie topik nam rozwinie. Też sie lepiej zaczernij bo będą się śmiać z nas i podszywać.

:D Fajny nick wymyśliłaś sobie:) A powiedz czy Ty rozmawiasz z Myrevinkiem na forum czy tak jak ja tylko obserwujesz?

zwieraczku---w przytłaczającej większości przypadków tylko obserwuje,ale zdarzyło mi sie kilka razy wymienic swoje poglady---oczywiscie nie pod tym nickiem:P

mysle,ze książe Myrevin znalazl juz swoja ksiezniczke,wiec specjalnie nie bede kombinowac:) ale z tego co sie orientuje,to ksiaże Jarek jest chyba wolnyi trzeba obmyslic jakis chytry plan okielznania tego huraganu namietnosci:P

Gość Einsteina
Ja też kocham pewnego pana z kafe:( Niestety niedługo, muszę się rozstać z kafe na zawsze😭 Moim zdaniem to jest chore:(

Chyba zakochana w Andzrzeju z A 👄👄👄 Jak zobaczylam jego foto ,milosc od pierwszego wejrzenia! Ale jestem zabardzo kopnieta dla niego !!!! ZALAMANA JESTEM!!!!!

Myrevin my love moja babcia mówi że nie ma takiego wagonu którego nie da sie odczepić:P Możesz próbować co nie?:) Chciałabym żeby Jarek tu zajrzał. Pewnie by trochę powyzywał na poczatku ale co tam:) W kim sie kochasz Einsteina? Nam mozesz powiedzieć:D

Gość Einsteina
To komicznie:(