Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trudno mi z tym

Nie wiem co robić??

Polecane posty

Gość Trudno mi z tym

Moi rodzice zabronili mi się spotykać z chłopakiem :( z którym jestem już 2 lata.. Oni mówią cały czas że to mój kolega a mamy po 17 lat :( Dzisiaj moja młodsza siostra wygadała rodzicom ze jak ich nie ma to leżymy razem na łóżku... Że sie całujemy.. A mama zrobiła mi o to wszystko awanturę nawet za to że zmieniam przy nim bluzkę czy spodnie :( Jezu ja już nie wiem przecież jestem z nim dwa lata i to nie mój KOLEGA ale oni mówią tak cały czas a ja go KOCHAM.. Ojciec mówi do mamy ,,Jeszcze przyniesie do domu i będziesz miała, , Chodzi o ciążę.. :( Mówi że przebieram sie z przy nim że wstydu nie mam kiedy oni zrozumieją ?? Że to nie kolega!! Jeszcze teraz ta kłótnia! A od taty usłyszałam także masz już ,,Koniec,, Błagam was pomóżcie ja nie mogę go stracić

Gość ta najgorsza..
jeszcze rok, jakos wytrzymasz,... nie zazdroszczę siostry która kabluje:( jak będziesz miec juz 18 to powiedz im jak bardzo cie zawiedli, siostrze tez

Gość Trudno mi z tym
Postawiła spróbuje ale powiedzieli mi że ma nie przychodzić już do mnie że nie będę wychodziła tak często co ja mogę??

Gość Trudno mi z tym
Jak mi z tym trudno nie wiem co mam ze sobą zrobić.. Najchętniej poszła bym do swojego ale nie mogę żadnego poparcia kurwa w domu Wkurwia mnie to wszystko! co ja mam robić?

sama jestem mama 16 latki...ona ma chlopaka od sierpnia...widze ze sie caluja dotykaja...przeprowadzialm z nimi rozmowe w sprawie seksu....ale nie zabraniam ...on do nas przychodzi prawie codziennie...nawet obiad mam juz w zwyczaju robic o jedna osobe wiecej ...jestem tego zdania - czym wiecej sie zabrania tym gorzej.,..

Gość Trudno mi z tym
Tak a ja jestem ze swoim dwa lata mam 17 lat a mój chłopak to kolega i nie daj boże żeby widzieli nas idących za rękę :( a z siostra miałam dobry kontakt myślałam że nie powie a tu tak nagle wszystko a zresztą ja nie przyprowadzam do domu codziennie innego chłopaka od dwóch lat jestem z nim jest nam dobrze a oni chcą mi to rozwalić!!!!!

Gość ta najgorsza..
jak masz fajnego pedagoga w szkole to idz tam po radę. rodzice zapewne chca dobrze ale w zły sposób to robią, agresja, zabranianie i "nie bo nie" a do tego siostra kapo.. to smutne :( oni chcą cię bronic ale takie zabranianie kontaktu to nie jest zadne wyjscie, w koncu nie masz 10 lat tylko 17, nie jestes juz mała dziewczynką..

Gość Trudno mi z tym
Nie wiem z chęcią bym położyła sie spać i nie obudziła już nigdy!!!!!

Gość ta najgorsza..
aa i porozmawiaj z chłopakiem, powiedz mu jak jest zeby wykazał troche cierpliwosci, bo bedziecie musieli spotykac sie jakos ukradkiem, czyz nie? a rodzice muszą poznac swój błąd, wiec jak bedziesz juz miec 18 lat i nie bedzie obaw ze cię zamkną w domu wygarnij im wtedy co o tym myslisz..

Gość Trudno mi z tym
Ciekawe czy nie będzie zły? Ale i tak co mu powiem ,,nie przychodzi do mnie bo rodzice nie chcą bo wiedza ze sie całowaliśmy czy że spodnie przy tobie zmieniałam,, a jego rodzice normalnie ze jestem jego dziewczyna o tu kolega pies jebał takie coś

Gość Trudno mi z tym
Szacunku kurwać nie mam do siebie ale z gołą pizda chyba po domu nie latam to tak samo jak w stroju na basenie jestem i z nim chodzę to co on klapki na oczach ma i nie widzi ?? Jezu kogo mam tłumaczyć siebie czy oni mają racje nic mojej winy w tym

Gość Trudno mi z tym
Dajcie mi jakiś rady Proszę :(

Gość Trudno mi z tym
Nie wiem co mogę zrobić??

Gość a do jakiej szkoły chodzisz
i jakie masz oceny?

Gość Trudno mi z tym
Technikum ekonomistyczne a oceny?? Przez cały rok zarwałam może z 4 jedynki żadnych dwójek trójek I szkoła nie ma tu nic do rzeczy

Gość Trudno mi z tym **
Dzięki podszywaczom czy wy naprawdę nie macie co robić???????????

a gadalas w ogole z rodzicami?mowilas ze to Twoj CHLOPAK i tak maja go nazywac, bo Ty do niego czujesz cos wiecej niz do kolegi?

Gość Trudno mi z tym **
Mówiłam ale oni nic sie nie odzywali ani słowem :( już nie wiem a u góry to podszyw!!!!

Gość Trudno mi z tym **
Tak tylko mediatorzy twoje posty usunęli i dupa weź daj na spokój.. I po chuj takie coś jak i tak rady nie dostaniesz bo się jacyś idioci poszyją masakra

Gość Trudno mi z tym **
Nie nie heh idiotka mojego ani jednego nie usunęli z resztą jak ktoś przeczyta od początku to będzie wiedział kto jest podszczypywaczem! Pierdol sie dziwko a mediatorzy niech wywala to chujostwo z tąd bo pomocy widać tu nie znajdziesz!!!!

Gość auaa
wspolczucia :( naprawde dziwni rodzice, robia ci tylko krzywde

Gość Trudno mi z tym **
Robią ale co ja mam zrobić aż mam mętlik w głowie ja go kocham a oni tego nie rozumieją :(

Gość Trudno mi z tym **
Dla nich to tylko kolega i jeszcze awantura o takie coś :(