Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubię facetów...

Dlaczego faceci są tacy beznadziejni?

Polecane posty

Po to są fora internetowe debilu, żeby się właśnie żalić między innymi. Ciekawe czy twarzą w twarz też byłbyś taki zdecydowany powiedzieć mi "wypierdalaj"? Odważny inaczej forumowy palant.

prothtor czy jak ci tam weź kmiocie spadaj na swój serwis randkowy i zabierz tam obrażoną na facetów, na takich stronkach jest pewnie pełno przegrańców i desparatów to tam jej na pewno nie odrzucą jakby była inteligentna to by wiedziała że to z nią jest coś nie tak a z takim światopogladem jak teraz to niewiele osiągnie

\"dzisiejsi faceci sa mała ambitni i zadowalaja sie głupszymi od siebie- takimi o ktore nie trzeba zabiegać...bo po co sie meczyc i czas trać..a wartosciowe dziewczyny sa same..\" tak sobie wmawiaj :o prawda jest taka, ze wartosciowe osoby sa zajete, bo sa... wartosciowe

I dlaczego szukacie bledow w facetach, a nie w sobie? Jesli kazdy od Ciebie ucieka, to cos jest nie tak z Toba, nie wszystkimi facetami. Bo sa kobiety w szczesliwych zwiazkach, wiec jednak normalni faceci istnieja. Powtarzam raz jeszcze, popatrz na siebie, bo to z pewnoscia z Toba jest cos nie tak.

Rozumiem proc, że robisz sobie z nas jaja pisząc "inteligętny":) A do autorki ---> bo ludzi trzeba rozumieć i umiec ich interpretować, a nie tylko sluchać co mówią:) a tu jest potrzebna "inteligĘcja" emocjonalna:P Żeby być szczerym, uczciwy czlowiekiem trzeba trochę nad soba pracować, a my, kobiety, wymagamy tego od ludzi, którzy mają problem z upraniem wlasnych skarpetek. Może czasem za dużo wymagamy?:D

Przyjęcie. nie widzę związku pomiędzy inteligENcją a poprawnością ortograficzną. Z badań wynika wrecz, że ci z dysleksją bywają dużo mocniejsi intelektualnie.

procthor wsiowy kmiotku weź się stuknij w swój głupi łeb może ci się coś tam poprzestawia, ty mi wygladasz na jakiegoś taniego lumpa który umie bić ale wyłącznie kobiety. a tą radę dla obrażonej na facetów wycofuję - na taki sewis randkowy jak ten procthora to tylko margines chodzi, a ja ci przeciez źle nie życzę :)

a o moim serwisie internetowym pisz co chcesz - tak czy siak zwieksza mi to ilość odwiedzin baranie :P.

Gość dor_is79
ehhh, bywa

Na dupków trafiam na co dzień;) Ale osoby, z którymi coś mnie łączyło to już nie dupki. To naprawdę bardzo fajni ludzie. Może faktycznie jestem mało wartościowa, dlatego mówią, że jestem super, żebym się nie załamała do końca i nie skoczyła. Kto ich tam wie? Ale dlaczego nie mogą powiedzieć wprost, o co chodzi? To nie jest tak, że olewam ludzi. Po prostu jak zaczyna się znajomość, to się kogoś nie zna. A ja nie mam ochoty blizej poznawać żadnych facetów. Mówię, że jak liczą na seks, to się zawiodą, ze nie interesują mnie żadne męsko-damskie znajomości żeby dali sobie spokój. Po prostu nie mam ochoty niczego zaczynać. I wtedy oni dzwonią do mnie, piszą, "wpadają przypadkiem", zagadują, przynoszą kwiaty itd. I co mam zrobić? Z czasem zaczynam lubić taką osobę, a potem jak jest fajna, to mi na niej zależy. Nie umiem traktować kogoś, kogo już poznam, polubię, jak kogos obcego. A im się z dni8a na dzień odechciewa i bez słowa wytłumaczenia przestają się odzywać!:O Tak nie postępują dorośli ludzie...

Pro -- tak, znajomość języka, którym się poslugujesz często świadczy o inteligencji. Nie wiem o jakich badaniach mówisz, więc nie będę się do nich odnosić, ale osobiście wydaje mi się, że dysleksja nie ma wplywu na inteligencję.-----> a inteligencja na związki:P Naprawde bardziej się liczy ta emocjonalna! Możesz być WIELKIM MÓZGIEM autorko, ale musisz nauczyć się oceniac ludzi, to ciężkie, gdy w grę wchodzą uczucia. A prawda jest banalna, nie spotkalas jeszcze odpowiedniego faceta...i nie ma w tym niczyjej winy. Na idiotów trafia każdy, bo jest ich nacznie WIĘCEJ :P

Dysleksja nie ma wpływu na nic, oprócz pisma i ortografii. Tyle że ludzie mający dysleksje często bywają ponadprzecietnie inteligentni. I wcale nie ze względu na dysleksję. Znam język Polski. Doskonale go znam, tylko ortografia jakoś mnie nie lubi...

Pro --> tylko ze względu na co?:) Rozumiem, że jestem idiotką, bo znam ortografię?:D O Słodki Chuju! Na co mi przyszło! 😭 Wy wszyscy jesteście nieprzęciętnie inteligentni, tylko jakoś w życiu rady dać nie możecie:P A tak już mniej zgryźliwie - srał pies ortografię, trzeba emocje ćwiczyć!:D

Wysoki poziom IQ powodowany jest spożywaniem dużych ilości alkoholu :D W życiu sobie radzę doskonale. Mam problemy, rozterki i stany depresyjne, ale wyznaczony cel ZAWSZE osiągam.

Ale ja już chyba właśnie trafiłam. Tylko zwiała:P

Pro -->:D myślałam, że białka, a nie alko:D ale nic straconego, w dużych ilościach spozywam to i to :D Co do osiągania...to chyba orgazm, a nie cel;) :P stanów depresyjnych nie podciągać pod doskonalość... Nie wiem czy Ty sobie radzisz, czy nie. Jeśli ktoś zaklada tu temat - "kocha mnie, ale mnie zostawił", "wszyscy faceci to świnie", "byliśmy tacy szczesliwi i zakochani, a on mnie zdradzał" to se nie radzi! I powiedzcie mi teraz -- faceci sa wyrachowani i są mistrzami kamuflażu, czy ta druga strona jest ślepa? Ja każde kłamstwo wyczuwam, zdradę wyniuchalabym chyba zanim by do niej doszlo :D Bo rozmawiam, slucham, analizuję, oceniam, ZNAM osobę, z którą jestem. Bywają niemiłe niespodzianki, każdy czasem ślepnie....ale to nie znaczy, że już na zawsze jest ślepy. nie lubie facetow ---> czego Ty nie zauważasz?

Gość Wrom
"nie lubię facetów... Ale ja już chyba właśnie trafiłam. Tylko zwiała" To dlaczego pozwoliłaś jej uciec.

Bo ja nikogo po pistoletem zatrzymywać nie będę:classic_cool: Przykre jest, jak widzisz że ktoś się już nie cieszy jak dzieciak, zbywa Cię, jest zupełnie inny niż wcześniej. To już wolę, żeby był zadowolony. Temat topiku miał być przyciągający uwagę. Tak naprawdę to nie faceci sa beznadziejni tylko ludzie.

Gość nie chciał cię i tyle
to nie powód żeby sie obrażać na cały świat 💤

Nie obrażam się ale to już kolejny przypadek takiego samego zachowania zaczynam się zastanawiać, czy może po prostu jestem takim potworem, że jak ktoś mnie pozna, to ucieka na drzewo:O

Gość zapodaj fote ocenimy

Tak, czekaj, już szukam;)

Gość dsdsdsf
"zaczynam się zastanawiać, czy może po prostu jestem takim potworem, że jak ktoś mnie pozna, to ucieka na drzewo" wlasnie

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość sccarlet
bo faceci tacy są

Gość cajou
przeczytalam wypowiedzi do tematu i mam slowko do autorki, z tego co piszesz wynika, ze zbyt duze nadzieje pokladasz w nowo poznanym mezczyznie i wychodzisz z zalozenia ze z tej znajomosci ma wyjsc zwiazek i jesli koles sie wycofuje to czujesz sie rozczarowana i sfrustrowana, tak przypuszczam, ze z Toba jest. traktuj to na luzie, tak jak faceci, "da nie da, sprobowac mozna". i oni nie manipuluja, tylko kobietom tak sie wydaje, wywalaja kawe na lawe od samego poczatku, tylko trzeba ruszyc glowka i zastanowic sie, co on do Ciebie mowi, bo mowi zawsze prawde, tylko ja zinterpretowac trzeba umiec.

"Nie mówię tez o żadnych "chamach i prostakach", na których lecą kobiety. Mówię o zupełnie normalnych, a co najgorsze- bardzo wartościowych ludziach. " a po czym stwierdzasz ze sa wartosciowi? Bo Ci tak powiedzieli? Buydowa zwiazku prawdziwego to cos, co trwa czasami dluzej niz pol roku. Poza tym, gdybym ja spotkal odpowiednia osobe, to bym si enie zastanawial, odrazu bym wiedzial ze to jest to, i tak pewnie wiekszosc facetow ma wiec... Zastanow sie, czego Ci faceci od Ciebie chca, nie probuj wyobrazac sobei mozliwosci, tylko na trzezwo wnioskuj z tego co sie dzieje.