Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fetyszysta

Jestem fetyszystą

Polecane posty

Gość fetyszysta

moim fetyszem jest kobieca bielizna , koniecznie koronkowa , piękna i noszona przez piękną kobietę. Do szaleństwa doprowadzają mnie gorsety, pończochy , stringi czy figi. Kiedy żona ma sexy bieliznę na sobie , muszę ją chociaż dotknąć. Gdy żona ubiera bieliznę do łóżka sex jest 1000 razy lepszy. Żonka stwierdziła że na punkcie bielizny jestem chory. Ciągle kupuję jej nową , ta którą już nosiła jest " stara" i już nie jest podniecająca. Siedzę przy kompie i znowu coś jej kupię sexy. Czy kogoś nie podnieca piękna sexowna bielizna ?

Gość elfikel
może sprzedaż używaną bieliznę żony ?

Gość taka jedna co sie znalazla
ja tez chce zeby mi tak facet kupowal co raz to nowa bielizne! :) pewnie zonka sie cieszy :P

Gość misiek123
też tak mam

chyba każdego normalnego faceta kręci kobieta z sexy bieliźnie. Może nie jestem fetyszystą ale sex z żonką w sexy bieliźnie faktycznie jest inny - lepszy.

Chyba mylisz pojęcia mój drogi Byłbys fetyszystą gdyby do sexu potrzebne było ci tylko opakowanie, czyli sama belizna beż zony/kochanki :D

czesc warkoczyk ;) fetyszysta uwielbia zakłądac bieliznę po kobiecie która go pociąga znałam kiedys takiego ciągle kradł mi majtki które zdejmowałam z siebie w trakcie sexu :D:D:D:D

czesc Julek ależ masz fetysz ;) ale ponczoszki lubisz? :P

wiem wiem ;) i mini karacista spódniczkę i warkoczyki :P

każdy ma jakiś fetysz. Może nie w encyklopedycznym słowa znaczeniu ale każdego coś mniej lub bardziej podnieca w sexie. Mój to faktycznie bielizna a co u Was

Gość geronimo57
najlepsze są powyciągane stare barchany :))))))

Gość geronimo57
i jak wstaje z rana rozczochrana,w oczach obłęd i wsciekłóść, na dupie stare barchany aż do kolan na dupie wyciągnięte i stare cyckonosze,brudne wymietolone,łatane ramiączka, i pod nosem oczywiście kobiecy wąs,jak mnie to kręci,aż mnie skręca,o już wstał ten potwór Jorzin z barzin :))))

Gość geronimo57
zapomniałem dodać o tym cudownym zapachu unoszacym się w powietrzu jak w slepie rybnym i ten cudowny szept sznapsbarytonem przeplatanym żabim rechotem " a marchewkę kupiłeś"? :)

Gość geronimo57
Julek nie wiesz co jest pod kratką ? odpływ ścieków :)