Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *** Atram ***

Proszę o rady

Polecane posty

Gość *** Atram ***

Moi rodzice zabronili mi się spotykać z chłopakiem z którym jestem już 2 lata.. Oni mówią cały czas że to mój kolega a mamy po 17 lat Dzisiaj moja młodsza siostra wygadała rodzicom ze jak ich nie ma to leżymy razem na łóżku... Że sie całujemy.. A mama zrobiła mi o to wszystko awanturę nawet za to że zmieniam przy nim bluzkę czy spodnie Jezu ja już nie wiem przecież jestem z nim dwa lata i to nie mój KOLEGA ale oni mówią tak cały czas a ja go KOCHAM.. Ojciec mówi do mamy ,,Jeszcze przyniesie do domu i będziesz miała, , Chodzi o ciążę.. Mówi że przebieram sie z przy nim że wstydu nie mam kiedy oni zrozumieją ?? Że to nie kolega!! Jeszcze teraz ta kłótnia! A od taty usłyszałam także masz już ,,Koniec,, Błagam was pomóżcie ja nie mogę go stracić

Gość porozmawiaj z rodzicami
wytlumacz ze jestes juz prawie dorosla, ze jestes z nim tyle czasu i ze nie zamierzasz z niego rezygnowac...chociaz nie wiem czy to cos da ja mam 23 lata, jestem z chlopakiem jakies 3,5 roku, a moja mama jak komus mowi o moim Marku i ktos nie wie o kogo chodzi, to moja mama odpowiada: to jest kolega Kasi(czyli mnie):O moze ona rzeczywiscie mysli ze to moj kolega i nic wiecej:O

ktos zgasował mój topic i załozył jeszcze raz jako swój nie udzielajcie sie w nim ktoś chcciał zabawić si emoim kosztem i mnie wkurzyć:Ożenada

Gość powiem tak
Spotykaj sie z nim po kryjomu. Zabezpieczaj sie - bo jak nic wyjdzie,że rodzice mieli racje ;-)

Gość Marttini
Po kryjomu tylko czy on by tak chciał.. ..

ja jestem autorką tego topicu:ODlaczego zgasowano tamten i jakaś wariatka zabrała mi ten!!!!!!!Topik do zgasowania jajuz so edowiedziałam czego chciałam teraz rozmawiacie zpodszywem ztamtego tompicu!Ale si ekomus nudzi:O

Gość dokładnie byłam na tamtym
topicu wyjatkowo złosliwy podszwacz.Rozwalił cały tamten topic i teraz zaozył nowy jako swoj.. po co to robi? Bóg jedyny wie.... złosliwośc ludzi granic siega.Topic do zgasowania bo znowu bedziemy przerabiały ta samą walkę kto jest prawdziwym autorem:O

Gość *** Atram ***
Słuchaj pusta kurwo! Tamten topic jest ale że sie w niego wpierdoliłaś to sorry ale założyłam nowy a ty kurwa dalej mi dupę trujesz?? Proszę was o rady a na ten czarny nick lac bo tylko wkręca! Życze ci z całego serca żebyś miała takie problemy jak ja z rodzicami wtedy jak założysz topic też będę cię tak wkurwiać!

słcuhaj dziewczyo masz jakies problemy ze sobą lecz się!Po co powielasz wiec mój topic!???To ty sie wpieprzyłaś?Bo to ja jestem autorką tego tekstu!!!Ludzie jak napisac list do moderatora bojajuż nie wyrabiam!!i wogóle co to za jezyk jest!ja sobie nei życze by ktos tak sie do mnei odzywał nawet na forum kopiuje twoje posty i załoze ci sprawe!

to ja miałam takie porblemy.posłuchałam rad dziewczyn pogadałm wyrzuciłam to z siebie..i ten topic jest niepotrzebyny!ludzie nie tracicie czasu bo bedziecie rozmawiałyz podszywaczm

Gość *** Atram ***
a zakładaj szmato tylko czekam

tam dziecko nie kompromituj się.Byłam na tamtym topicu i wiem co sie działo zajmij sie lekcjami..złosliwość twoja granic sięga

ten post był do ATAm oczywiscie:O

Gość Mariola Wawa
Ludzie umiecie czytać ze zrozumieniem? Ten topic wcale nie jest podszywacza i co do Autorki nie martw się jak chcesz porozmawiać napisz do mnie bo tutaj widać nie da rady a czarny to podszywacz :)

Gość Mariola Wawa
Moje gg 2982378 napisz

Gość moj facet tez by chciał
Mariola Wawa jest tą nienormalną autorka(podszywacz)ktorej sie nudzi aby wnerwić ta proawdzia i zachceca was zebyscie udzielali sie wbeznadziejnym topicu ktory nie jest jej autorstwa:O

Gość *** Atram ***
OMG zjeby i pojeby z was zero pomocy

Gość *** Atram ***
dokladnie kurwa to ja jestem autorka tego postu!! ta szmata pojebana sie wpierdala!!ja naprawde mam problem bo rodzice mi nie ufają!Kurwa dlaczego ludzie są tacy popierdoleni

Gość *** Atram ***
a pierdlcie se wszyscy niebede was przekonywała w dupie mam ta cała pojebana kafeterie walcie sie kurwa topic do zgasowania!

Gość 452j53j
autorko dlaczego wiec drugi raz popełniła s ten sam bład i sie nei zalogowalaś?czyzbys była az takim bezmózgowcem:O????no wybacz ale wyjatkowo tepa jestes w takim razie nie przewidziałas tego

Gość *** Atram ***
Popieram chociaż te dwa u góry to podszywy !!

Gość *** Atram ***
kurwa żadne podszywy!!!Paranoja!:o