Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybka w gwiazdkach

co za bluszcz, nie chce się odczepić

Polecane posty

Gość rabbitek
toż to chłoptaś nie facet zobaczysz, że zaraz wymyśli coś, żebyś to Ty powiadomiła tą dziewczynę o swoim istnieniu zwykły tchórz

Gość rybka w gwiazdkach
My jesteśmy razem 5 lat to chyba nie szybko. Dla mnie jego myślenie jest logiczne bo chyba lepiej dla dziewczyny myśleć ze facet jest łajdakiem niż że coś z nią jest nie tak kiedy rozwala jej się 4 z kolei związek i musi korzystać z porad terapeutów aby się trochę dowartościować.

Gość ale o co Wam chodzi
Ty jesteś bluszczem czy tamta?:O

Rabbitek z ust to mi wyjąleś/jęłaś:P I powiem Ci jedno autorko, jeśli on teraz nie zerwał z nią kontaktu,a powinien zrobić to radykalnie, to coś tutaj jest nie tak:-/ A tak w ogóle to nie lubię doradzać ludziom,których postępowanie rani innych. Bo ta dziewczyna sobie na to nie zasłużyła,zwłaszcza,że jak piszesz spotkała ją już podobna sytuacja:-(

Gość takaja...
najgorsza prawda jest lepsza od najpiekniejszego klamstwa... zal tylko tej dziewczyny, jezeli facet nie potrafi powiedziec prawdy prosto w oczy to jaki z niego mezczyzna?

Gość ajatoja
Przecież ona i tak będzie myślała, że coś z nią nie tak. Zdradzana na prawo i lewo... Bez sensu. Coś ten twój facet ci jakieś bzdury opowiada, a ty się godzisz, jak kretynka. Mój facet zakochał się we mnie, jak był w poprzednim związku. I od razu z nią zerwał, z tym że stawiając sprawę tak, że im się nie ułożyło. O tym, że odszedł do innej kobiety ona się nigdy nie dowiedziała. Można to zrobić, tylko trzeba chcieć. Twój facet nie chce i tyle. Zachowuje się jak szczeniak, zero odwagi cywilnej. Nie chciałabym takiego męża.

Gość rybka w gwiazdkach
On wysłał do niej maila w którym pisał "witaj kochana moja (imię, nie jej)... a ona udaje że tego nie widziała albo pisał jej na gg z innego nr. że ją zdradza że to niby życzliwa koleżanka a ona w nic nie wierzy. Pisze mu smsa ze znowu jakiś głupek się jej czepia . Ja spotkałam się kilka razy z chłopakiem w knajpie i tyle, nie byliśmy parą!! A mój problem nazywa się zaburzenia hormonalne co w efekcie wywołało silną depresję i wtedy właśnie poprosiłam go żeby się wyprowadził :((

Gość ale o co Wam chodzi
A może to On chce zebyś myslała ze Ona jest bluszczem?:O Nie jest z Nim w ciąży czasem?:O

Gość rybka w gwiazdkach
Może macie troche racji tylko co jej powie??? Że nie paują do siebie??? Rozmowa i tak go czeka w tę sobotę więc coś będzie musiał jej powiedzieć. Napewno nie zrobi tak że zakończy znajomość przez sms :O

Gość dziewczyno
To co Twój chłopak robi to okrutna dziecinada :o Zawsze, dla wszystkich lepiej jest takie sprawy załatwiać wprost i tyle. I mówie to jako osoba, która też miała problemy emocjonalne, problemy z facetami i chodziła na terapię :o Nigdy, żaden rozstanie nie zraniło mnie tak, jak tego typu szarpanina :o Żeby sie 10 lat po ślubie nie okazało, że nadal z nią "delikatnie zrywa" :o

Gość dldlllldldld
Co za dupek, gnojek i patałach!!!! I ci za TCHÓRZ!!! Wszystko lepsze niż powiedzieć dziewczynie wprost: przykro mi ale to koniec. Po prostu gnój nie facet, takie numery wycinać!!! I ty chcesz żeby takie zero było ojcem twoich dzieci?!!!!

Gość dldlllldldld
Co za dupek, gnojek i patałach!!!! I ci za TCHÓRZ!!! Wszystko lepsze niż powiedzieć dziewczynie wprost: przykro mi ale to koniec. Po prostu gnój nie facet, takie numery wycinać!!! I ty chcesz żeby takie zero było ojcem twoich dzieci?!!!!

Gość rybka w gwiazdkach
Mogloby tak być ale on niczego nie ukrywa widzę co do niej odpisuje bo sam nie szuka już kontaktu. Więc mamy wspólny program pocztowy gdzie przychodzą i moje i jego wiadomości pokazuje mi co pisała w telefonie zresztą często dzwonię z jego aparatu bo on ma więcej minut. Także on niczego nie chowa, wszędzie mogę wejść i zobaczyć co pisał i kiedy.

Gość rybka w gwiazdkach
A gdzie jest napisane że jej nie powie przecież pisałam wyraźnie że BĘDZIE Z NIĄ ROZMAWIAŁ W SOBOTĘ, I TO BEDZIE ICH OSTATNIE SPOTKANIE!!! problem jest w tym co ma jej powiedzieć...

Gość Czerwony tulipanekkk
ale jesteście pojebani :D:D:D dobraliście się idealnie :D:D

Gość rybka w gwiazdkach
Jasne Wam się wydaje że w życiu wszystko jest albo czarne albo białe 😭 a nie wydaje się Wam ze to jest sytuacja z której nie da się wyjść bezboleśnie??? W sumie to fajnie tak się wyładować na kimś kogo się nie zna :O nam wcale nie jest do śmiechu :(( Namieszał to teraz musi ponieść konsekwencje, niestety nie tylko on. A ona jak zaczynała się z nim spotykać to wiedziała co czuje do mnie bo ten ich związek zaczął się od pocieszania, kiedy na jego gg były opisy skierowane do mnie :(( Może ktoś zamiast obelg napisał by coś mądrego skoro wszyscy tacy mądrzy a my 2 debile. To proszę o rady, ja chętnie przyjmę..

Gość takaja...
rada chyba jest prosta...powiedziec prawde prosto w oczy a nie robic jakas dziecinade...to jest jedyna sluszna rada bo nigdy nie bedzie tak ze ktos nie bedzie cierpial

Gość rabbitek
chcesz rady? proszę: UCZCIWOŚĆ - wobec niej, ciebie i siebie samego ODPOWIEDZIALNOŚĆ - za swoje czyny