Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila 27

czy wzielibyscie ogromny kredyt zeby kupic nieruchomosc

Polecane posty

Gość 5g5gew5eg
szkoda :( a chcialem byc niewolnikiem

podszywaczu , dlaczego nie pozwalasz pogawędzić , podszywaniem się tylko kończysz dyskusje , czy tu masz zadowolenie z tego powodu, że dyskusja poszła w pizdu ?

Gość pierwszy lepszy ..
ty sie uspokoj bo kamila zaczernila nick i juz wszystko gra, a ty zachowujesz sie jak pizda...

Gość zuza652
a do kogo nalezy teraz ta nieruchomość?

Gość zuza652
a czy przyjdą Ci jakieś dodatkowe opłaty albo się zmniejszą koszta jeśli go kupisz?

przepraszam wlasciwie to nie powinno mnie to interesowac:) pytam z czystej ciekawosci. rzadko sie zdarza tu na kafe ktos normalny, kto nie wyzywa, nie podszywa sie:P i nie wysmiewa:)

kamila 27 , coś w tych granicach ale czy to jest istotne ? raczej pomyśl , czy to ma sens abyś się zarżnęła tym kredytem i zamiast mieć rodzinę i dzieci to będziesz tyrać aby w wieku 43 lat powiedzieć, że masz kredyt spłacony i to wszystko

Gość zuza652
pierwszy lepszy - niekoniecznie - taki kredyt to nie kredyt na dom lecz inwestycje. rownie dobrze mozna powiedziec "chcesz tyrac przez cale zycie dla kogos? a potem co?"

Gość zuza652
a nie da się kredytu na więcej lat rozłożyć z możliwością wcześniejszej spłaty?

to postanowione kupuje to nie zmienie decyzji, mimo tego ze nie ukrywam strach jest ale zdanie zuzy bardzo mi sie podoba:). Trudno byc moze poswiece sowje zycie dla tego kredytu, bede sama, ale widozcnie taki moj los:)

zuza652 , mam orientacje jakie są koszty wynajmu metra kwadratowego w Warszawie i wiem o tym, że najlepiej jest mieć własny lokal pod inwestycję ale obawiam się że Kamili może zabraknąć czasu na życie i będzie tylko tyrać i zapomni mieć rodzinę , w wieku 43 lat zapragnie mieć dziecko i może być ogromny problem :(

pierwszy lepszy powiedz mi czy ty mieszkasz w warszawie, czym sie zjmujesz jesli to nie tajemnica

kamila 27 jestem warszawiakiem i tu mieszkam, żyję i pracuję , z zawodu ( elektronik, informatyk, energetyk , czasem jeżeli trzeba to budowlaniec ) , czyli typowo techniczny jestem :)

Gość zuza652
kamila ja Cie bynajmniej na kredyt nie namawiam, tylko tak napisalam, bo uwazam, ze to nie argument. wazne jest jednak to czy nie dojda ci jakies ukryte koszta, ktorych teraz nie ponosisz? a druga sprawa ktora teraz wpadla mi do glowy - a unia na to jakiś program ma? pytalas sie firm? moze cos sie znajdzie. zwykle jest to na rozbudowe dzialalnosci ktora sie juz ma, tzn nieruchomosci, ale kto wie...

kamila 27 ---> stracisz 2 mln, ale pożyczasz 1,2 mln ;) Teraz to ma sens :p Więc przy tych dochodach i przy tego rodzaju działalności... bierz kredyt i się nie cykaj :)

Gość czegoś tu nie kumam
najpierw piszesz że kredyt to 2miliony,potem że 1,2 miliona,ile w końcu tego kredytu?

jak nie będe sobie radziła ze spłatą kredytu to będe duupy dawać a wam góówno do tego!!!! Po prostu mi zazdrościcie!!!!