Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwertura

co myslicie o imieniu dla chłopca józek?

Polecane posty

Gość uwertura

byloby oryginalniej wsrod krystianow kacperkow i bog wie czego ;)

Gość lepiej bedzie Gienek

Gość izyda bogini muah *******
nazwij go apoloniusz :O

Gość uwertura
DZIEWCZYNY PYTAM SIE POWAZNIE mozecie podac jakies argumenty zeby meza przekonac?

jak dla mnie ok Każda mama powinna sama decydować o imieniu swego dziecka i innym nic do tego

Jesli maz nie chce, ciezko bedzie ci go przekonac... no chyba, ze tak nazywa sie jego ojciec czy dziadek ;-) Pozatym... no nieco odwazne imie jak na dziesiejsze czasy.

Gość bleeeeeeeeeeeee

Jedyny urok kojarzy mi sie z Bajm i Józek nie daruje ci tej nocy ;-)

imie jak kazde inne imie, :) lepsze od Brajan :D::D nie wiem w czym roznoca od np. Antoś czy Staś :) a co do pzrekonania meza to trudno cos poradzic sama musisz jakos mu to wytlumaczyc na tyle logicznie zeby uznal ze Józek fajne imie dla jego syna :D:D ja mialam odwrotna sytuacje bo maz chcial dac na imie Wilhelm a mnie to w zaden sposob nie pasowalo no i coz nie przekonal mnie :/

Mnie się ponad wszystko podoba imię Fryderyk:D Nie zdecydowaliśmy się na nie bo właśnie tatusiowi dziecka się nie podobało - a właściwie zdrobnienie Frycek nas odrzuciło. Ale przeforsowałam inne imię, które też ja wybrałam:) A co do Józefa... hmmm. Faktycznie inne wśród Kacperków, ale jednak bym się nie zdecydowała:) Jak dla mnie to przegięcie znów w drugą stronę. Poszukaj innego... innego:)

Gość safhdsfhdsfjds
myssza - mam nadzieję że się nie obrazisz ale płaczę od kilku dni ze śmiechu ze zdjęcia twojego Tadeuszka z tą muchą , po chrzcinach chyba, a garniturek to mnie już do bezdechu ze śmiechu doprowadza buhahahhahhaha są gusta i guściki :P :D

Ten beżowy garniturek w paseczki i do tego ta berecia są po prostu przecudne!!! szczyt mody:)

Gość chyba nie
kojarzy mi sie z Jozinem z Bazien :o

Gość safhdsfhdsfjds
chodziło mi o to że zabawny jest :) nic złośliwego, żebyś nie pomyślała :) ta czapa jest super :D, mam nadzieję, że dodasz zdjęcie małego w garniturku :)

:) na razie nie ma okazji na garnitur ale 3 maja idziemy na urodziny do mojej bratanicy to pewnie wystapi :) na pewno zdjecie bedzie na blogu :)

Gość safhdsfhdsfjds
a w ogóle to śliczny synuś :)

dzieki, zawsze bylam przeciwniczka ubierania malenkich dzieci w tzw dorosle ubranka, ale sa tak slodkie ze nie umiem sie oprzec :> poza tym malemu jest cieplej wiec teraz juz chodzimy na spacerki w jeansach i bluzie :) poza tym to juz duzy chlop wiec...