Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roksi FM

zdrada czy nie?

Polecane posty

Gość do Pani moj mąż 15 lat
przykro mi.. też tak miałam. nawet jeśli coś wydawało sie dość dziwne to z jakiej racji miałam nie wierzyć własnemu mężowi.. z jakieś racji jednak powinnam jak sie potem okazało. Roksi - tak samo miałam przed ślubem a on tłumaczył sie ze ma po prostu wiele koleżanek i to nic takiego, że nawet mu się nie podobają... a w rzeczywistości zdradzał mnie całe małżeństwo.

Gość Roksi FM
Jezu to jest straszne co piszecie, a ja wierzyłam, że moze istniec prawdziwa miłośc. Chyba urodziłam się nie w tych czasach, w których powinnam :(

nie pytaj się tej dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!! Nic nadal nie widzisz???????????????????? po co zaprasza Cię niby?????????!!!!!!!!!!!!!! Nie widzisz tego , że rozpoczęła typową babską grę?????????? Że teraz bedzie Ci oczy mydlić i skutecznie odbije Ci męża!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????? Nie znasz naprawdę tych kobiecych sztuczek z zaprzyjaźnianiem się ze swoją rywalką?? Łolaboga... :O:O:O:O:O

Gość Roksi FM
Wiecie co jest najgorsze jeszcze. Ta dziewczyna jest cOrka znajomych naszej rodziny, a oni ja zawsze wszędzie ciągaja. Nawet na naszym ślubie była ;( i dlatego to tak chodzi za mną ;(

Gość Roksi FM
Do Hanan Ja chce tylko poznać prawdę, żeby potwierdzić, ze to małżeństwo nie ma sensu... Dlaczego faceci są tacy głupi ... i lecą na piękne ciała... ona jest modelką ...

Hanan ma racje... sama tak robiłam za małolata :P nie spoufalaj się w ogóle!! to wszystko to teraz będzie dla Ciebie pułapka z jej strony! ona tylko na to czeka i śmieje Ci sie za plecami w twarz! zaciera łąp... a mąż.. jak myślisz gdzie był na "delegacji"???? :(:(:( bo my wiemy niestety gzie i teraz juz jasne dlaczego potem nie reagował na ski.. świetnie wiedział, że to byłaś Ty i było mu z tym dobrze bo miał przykrywkę i udawał, że nic się nie dzieje żeby to Cię uspokoiło.... Ciekawe i ilu rzeczach jeszcze nie wiesz. a z tego co czytam tych rzeczy jest wiele :( dlaczego ?

ona Ci prawdy nie powie. nigdy przenigdy! przecież to w jej interesie żeby Ciebie wyeliminować i żebyś się nie połapała! myślisz żeby była taka głupia i sama się podłożyła? nikt aż taki głupim nie jest!! pomyśl!! bo zaraz stwierdzę , że jesteś ty głupią laseczką jeśli myślisz, że ona sama się wyda. sprytna jest i tyle a w dodatku modelka.. chyba jesteś na pozycji przegranej niestety. sa faceci którzy potrafią się oprzeć a są tacy jak twój mąż którzy tego nie zrobią. uwierz ona ma juz plany i nie zespsje tego , nie zdradzi Ci ich. tak jak w stopce...

Gość UUUUUUUUUUUUUUUUUUUp

Gość Roksi FM
A może powie co miało miejsce, wie że w ten sposób pozbyłaby sie mnie.

Gość a moze zapytaj sie tej
wlasnie tez o tym mysle, ze jak chce go odbic, to moze powie jak bylo w kazdym badz razie to samo pomyslalam o tej delegacji, ze pewnie z nia tam byl, a teraz jakos sie nie kontaktuja, mozesz jakos sprawdzic?

Gość nie dosyć ze cały czas
cie zdradza (bo nie wierze ze nie skoro zacża już przed ślubem) to jeszcze bezczelnie w żywe ocz śmie kłamać i na dzidzię przysięga fałszywie. dobrze ze nie urodziłas tego dziecka! bierz rozwód i uciekaj puki możesz :( i niech se zabierze tą lalę która i tak kopnie go w dupe predzej czy później. może się kutas nauczy!

Gość prędzej zaprzeczy ze strachu
że jej coś zrobisz niż powie ci choć troszke co miało miejsce. nie łudź sie. po akiej sie można wszystkeigo spodziewać. przeciez ona poderwała go z premedytacją, chyba ze to ona pierwsza wpadła mu w oko skoro Ciebie miał tak dość :O co za świnia!

Łatwo ukryć kontakty - codziennie obowiązki, niby praca, nie możesz go przecież śledzić i trzymać na smyczy. poza tym zbyt łatwe środki przekazu ułatwiające kontakt - net, telefon itp :O ciężko to sprawdzić. nie radzę się pytać dziewczynie. będzie miała niezłą satysfakcję i jeszcze lepszy ubaw a Ty tylko się poniżysz.nie rób z siebie zdesperowanej wariatki! nie radzę. to ją tylko zachęci, na 100%.

Gość odejdz od niego
albo też go zdradzaj jak na moje to i tak nie ma żadnej przyszłości. rozpadnie sie a kiedy to tylko kwestia czasu. pytanie sie lasce ...hmmm to dla ciebie sie źle skończy. bedziesz tego żałować. nie wchodz w nia w żadne relacje. wydaje mi sie ze jesteś bardzo naiwna z tego co piszesz :( życzę mądrych decyzji!!!!

Ale co ma Autorka zrobic? Takie zycie w niepewnosci, to tylko bedzie sie wykanczac psychicznie... Moze jakos inaczej sprobowac go nakryc?

Gość a te dowody co ma jej nie
wystarczą? ma koniecznie czekać na więcej i bardziej krzywdzących? może przeciez tego uniknąć...

tez prawda, ile mozna zniesc...