Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ile mozna

juz nie moge!!! sama sama sama!!!

Polecane posty

Gość no ile mozna

:(

Gość no ile mozna
brak mi soczystej zylastej parówki

Gość no ile mozna
kota mam:)

Gość no ile mozna
chyba sobie kupie wibrator . Palce mi nie wystarczaja

Lepiej miec psa jak faceta ,bo pies slucha i umie sie zachowac w kazdej sytuacji ! A z facetem to nigdy nie wiadomo ,po kilku piwach -mozna sie wszystkiego spodziewac!

Gość no ile mozna
ale to juz jest jakis koszmar, ja nie mam zadnej przyjaciolki singielki, a w grupie na studiach 24 osob, wolnych jest - 2. wszystkie sluby jakies, zareczyny planuja, a ja???!!!

Gość no ile mozna
juz mnie palce bolą od masturbacji

Skąd ja to znam:O Wszystkie koleżanki albo już mężatki albo narzeczone. Mam wrażenie, że tylko ja jakaś trefna jestem i nie potrafię sobie życia zorganizować:O

Gość no ile mozna
ale sobie palce połamie . Bandazy mi zabraknie w domu

Jak się kończy studia to już nie jest się takim młodym, zwłaszcza, że większość, o ile nie wszyscy, normalni faceci są już zajęci:O

Wy myslicie ze te mezatki to tak wspaniale maja? Dzieci -pieluchy ,butelki Facet co wraca wieczorami bo krzykow dzieci nie znosi !

Gość no ile mozna
ja koncze studia zaraz :( racja, wszyscy normalni zajeci!!

Ja wiem, że zawsze są problemy, jak znikną jedne to pojawiają się inne. Tyle, że ja bym chciała doświadczyć już tych innych, bo te co mam robią się nie do wytrzymania :O

Ile ludzi dzisiaj sie rozwodzi ! Bo sie zdecydowali za szybko nie wykorzystali zycia. Od razu slub ,dzieci i czegos im brakuje !

To szukaj milosci ,rozejrzyj sie . On gdzies jest w biblotece ,w kinie ,w kawiarni . Rano jak wychodzisz z domu rozejrzyj sie moze...On jest juz tylko go nie widzisz!Ta prawdziwa milosc ,ktora czeka ze zwrocisz na nia uwage!

Nie, jest wielu takich, co mi się podobają. Problem w tym, że albo są zajęci albo nie zainteresowani mną. Wymagania oczywiście mam, ale każdy chyba czymś się kieruje przy wyborze partnera. Nie mogłabym być z kimkolwiek, byle tylko nie być samą .

Wiem milosc to takie zaurczenie musi byc jakas iskierka ,bo jak sie kocha na zycie to lepiej byc zakochanym! Wiesz ja mam 23 lata i sama z kotem,no mam rodzicow -jestem jedynaczka ,wypieszczona i wybredna !!! mialam dwoch chlopakow w zyciu tylko zawsze mi cos przeszkadzalo,wiec dzisiaj jestem sama ! Tylko studia mi zostaly ! myslisz ze dam rade cie powstrzymac na duchu ?

Gość ja też.
Widzę, że nie tylko ja łapę doła w niedzielę wieczorem. Mało pocieszające, ale jednak...

Myślę, że nie, bo żadne słowa na samotność nie pomogą, ale dzięki:) Nadzieję jakąś tam mam, bo inaczej chyba bym oszalała, tyle, że z każdym rokiem ta nadzieja się zmniejsza:o