Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ile mozna

juz nie moge!!! sama sama sama!!!

Polecane posty

No właśnie nie i to mnie najbardziej przeraża. Wydaje mi się, że jestem nienormalna przez to, a moi bliscy tylko mnie w tym utwierdzają:(

Gość fakfakkfakfa
to siedz dluzej na necie mamejo, wtedy na pewno kogos poznasz :D :o

Mysle ze jestes osoba niesmiala moze dlatego niemasz nikogo ! Masz moze jakas kolezanke co by cie wyciagnela na dyskoteke ,jakas smiala -to czasami pomaga zeby nowych ludzi poznac i w koncu znalezc ta prawdziwa milosc!!!!!

Gość fakfakkfakfa
nie licze, tylko najlepiej jest nad soba sie pouzalac, nic nie robiac by cos zmienic :classic_cool: jakie to typowe dla was 😭

moze was pociesze, ja mam 29 lat, i dopiero jak mialam 27 to spotkalam milosc .teraz jestem w szczseliwym zwiazku ale przesiaedzialam po studiach pare lat w domu dolujac sie nie majac nikogo b wszystkie kolezanki mialy swoje rodziny. na kazdego przyejdzie czas, aha i jak macie 23 lata to czas na korzystanie z zycia i zabawe a nie martowienie sie ze nie ma sie faceta

Nie mozna sie poddawac ,trzeba isc do przodu ,Jak nie znajdziesz dzisiaj to moze jutro ! Kazdy nowy dzien to dzien poznania nowej osoby i zobaczysz ,napewna znajdziesz ta prawdziwa milosc!Super faceta co cie bedzie kochal i szanowal!

a ja lapie dola wtedy kiedy na gg podlacza mi sie kolezanka z grupy i ciagle mi opowiada ze ta z grupy sie zarecza, ta prawie, ta szuka sali , ta kupila dzialke i wkolko macieja..ja slucham i udaje ze sie smieje i ze fajnie ze okej..ale w glebi serca jest mi strasznie przykro :(

Gość ja też.
hmm... ja też mam 23 lata. jestem facetem, kończę studia, zaczynam karierę i też jestem sam. I wcale nie przejmuje się tym, że jeszcze nikogo nie mam, chociaż nie ukrywam, że czasem miewam ciężkie chwile sam ze sobą... Moja rada: zająć się czymś "swoim", jakimś hobby, pracą, realizować się w innych sferach życiowych. Ważne, żeby mieć jak najmniej czasu na myślenie o "tym". Pomaga, przynajmniej u mnie, pozdrawiam

----> ja tez..masz racje tylko ze mnie jest zle samej okej ale ja sie czuje tak jakby kazdy mi jechal ze jestem sama! a to moja sprawa!!! gowno to kogo obchodzi:(

Gość ja też.
--> Ikkunaprincessa, ok jak ktoś mi zaczyna truć że się zaręczył, że to, że tamto... to ja zaczynam wymieniać swoje sukcesy. Że udało mi się zrobić coś, z czego jestem dumny, czym mogę się pochwalić. Albo że akurat kupiłem coś, na co inni nie mogą sobie pozwolić... Wtedy czuję, że i tak mam przewagę.

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej