Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna Ola21

mam problem, chłopak przyznał mi się że nie lubi kochać się normalnie

Polecane posty

Gość smutna Ola21
jakis tam facet może być także twoje gołe ciało obniża mu podniecenie.Nagość jest aseksualna.Może zmieńcie miejsce seksu na bardziej spontaniczne np. w lesie na łączce,w ubraniu tylko z zadarciem spódniczki nawet w majteczkach tylko po odchyleniu majteczek itp. u niego się nie da . próbowałam x razy , kiedys w samochodzie to skonczylo sie na na oralnym z mojej stronie , na łące na spacerze bał sie , że sie ubrudzi zanim cokolwiek się zdarzyło , kiedys w przebieralni HM widziałam , namacalnie , że ma erekcje ale stwierdził , że " no cos Ty w przebieralni"

na łące na spacerze bał sie , że sie ubrudzi zanim cokolwiek się zdarzyło , kiedys w przebieralni HM widziałam , namacalnie , że ma erekcje ale stwierdził , że " no cos Ty w przebieralni"... matko, co za nudziarz :) marudzi gorzej niz baba

Gość przykro mi ale niestety
masz zamiast faceta jakas wykastrowana ciote moze jest gejem albo aseksualny bo normalnego faceta jara podniecona kobieta problem jest Z NIM. zaproponuj mu seksuologa, ale nie wiem czy to cos pomoze :(