Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kulijaa

ile moze spoznic sie okres?

Polecane posty

Gość Kulijaa

Hej dziewczyny, nie pamietam juz ile to zazwyczaj moze spoznic sie okres bo 2 lata bralam tabletki i w listopadzie je odstawilam. Dostalam jeden okres, pozniej 2 miesiace nic. Luteina i okres wystapil, pozniej jeden po 31 dniach i teraz 35 DC i nic... a chyba moje cykle trwaly standardowo 33. Zawsze sie z moim chlopakiem zabezpieczalismy i byl bardzo ostrozny wiec ciaze wykluczam... ale jestem ciekawa ile moze spoznic sie okres tak standardowo? Dziekuje z gory za odpowiedz.

Gość Werrka
Nie martw się, mi sie ostatnio spóźniał 15 dni, okres wywoływałam luteiną, a tabletki anty odstawiłam 4 miesiące temu. będzie dobrze

Gość Kulijaa
ja tez wlasnie mialam okropne stresy ostatnio, budzilam sie w nocy, czarne mysli i wymioty... problem z praca szkola wlasnie z chlopakiem... wykancza mnie powoli to wszystko... Nie chce znowu wywolywac :( ale jak bedzie trzeba... chyba poczekam jeszcze 5 dni i test. A pozniej znowu ginekolog... w sumie to juz sie z nim zaprzyjazniam tak czesto bywam...

Gość Werrka
ja mam to samo z moim ginekologiem, ale naprawde, brałaś długo tabletki i pewnie dlatego Ci sie wszystko poprzesuwało. Naprawde nie ma sie czym stresować, ja również ostatnio panikowałam, ale widzisz, jest ok. jakoś wiedziałam, że raczej w ciąży nie jestem, ale tyle sie spóźniał ten okres, ze miałam czarne myśli

Gość Kulijaa
o jezu... zrobilam dzis okolo 15:30 bobo - test. Na pierwszy rzut oka bez kreski... poprzegladalam i byla ledwo widoczna rozowa :( :( :( jak to sie moglo stac, przeciez uzywalismy prezerwatywy i nigdy nie skonczyl we mnie. Nawet po stosunku sprawdzal czy nie pekla.... boze dziewczyny powiedzcie ze to nie ciaza. Zaraz ide robic kolejny test...

Gość Kulijaa
zrobilam kolejny test - negatywny... zawolalam kolezanke zeby zobaczyla tamten test bo moze ja slepa jestem... potwierdzila lekka kreske, nie wiem co sie dzieje :( oby to nie byla ciaza, tak uwazalismy ! :(

Gość aaaAA czasami
A czasami testu sie nie wykonuje z porannego moczu?

Gość Kulijaa
ulotka mowi ze mozna o kazdej porze dnia... zrobie jeszcze jeden jutro rano :(

Ja robiłam Bobo test wyszedł negatywny a okazało się że byłam w ciaży. Nie polecam ich! Zrób Pre- Test albo Quick Vue - najlepsze jakie znam i wiarygodne. Albo beta hcg z krwi ok 20 zł.

ja również nie polecam bobo test! ze względu na taką samą sytuację, jak u Klaudynki69

Gość żaba3625
hej dziewczyny!!! mam pytanie ile moze spoznic sie okres? bo mam obawy przed ciaza... niby wszystko bylo oki jak kochalam sie z narzeczonym, nie pekla nam prezerwatywa ani sie nie zsunela ale mam paranoje. niby mam bole brzucha tak jak na okres ale czekam i czekam i nic... byla ktoras z Was w podobnej sytuacji?? prosze o szybkie odpowiedzi. pozdrawiam Was :)