Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyluzować sie musimy

SPA na weekend

Polecane posty

Może wy jesteście w stanie mi pomóc.Wraz z moja przyjaciółką chciałybyśmy wyjechac na weekend do...chodzi nam o Spa z noclegiem kilkoma zabiegami i posiłkami na weekend.Męzowie obiecali ,że dzieciakami sie zajma a my mozemy sie wyluzować.Pytanie brzmi gdzie?Może któras z was była w takim miejscu i może nam cos polecić.Oczywiście za rozsadną cena (nie 1000zł)

nie przesadzaj,ogladałam troche w necie i ceny są różne,ale zależy mi na opini kogoś kto korzystał z takiej przyjemności.

Nie wiem skąd jesteś, ale polecam AQUACITY w Popradzie na Słowacji. http://www.aquacity.sk/levelthree.aspx?id=1506 Tu masz taką ofertę. Kompleks naprawdę świetny, ceny przystępne. Mają pakiety (taniej). Wszystko w jednym miejscu - hotel, restauracje, baseny, welness, itd. Można naprawdę się odstresować i zrelaksować:), a i sam Poprad jest małą, ale bardzo sympatyczną miejscowością:)

Gość Wyluzować sie musimy
Niestety zdecydowanie za daleko ,ale dziękuje.Jestem z Łodzi.

Witajcie, jeśli jesteście z Łodzi to nad morze nie macie bardzo daleko a wiem, że w Jastrzębiej Górze jest świetne Spa (gdzie można i odpocząć, skorzystać z zabiegów - a nawet jeśli dzieci nie można by zostawić w domu - tam również można by je zabrać -> jest tam mnóstwo atrakcji dla dzieciaczków, tak więc nie nudziły by się na pewno). Osobiście jestem z Małopolski, ale już nie raz wyjeżdżałam na weekend nad morze ;))

Ja bym jeszcze zaproponowała pojezierze brodnickie i hotel i spa Głęboczek :) Bardzo ładna okolica - można zapomnieć o problemach i się zrelaksować. Jeśli komuś po drodze, to warto tam pojechać. Mają własną winnicę, można spróbować ich wina :)