Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfgvdd

czy związałbyś się z facetem który wychował się w rodzinie patolgicznej

Polecane posty

ja pomimo tego iż w moim wieku przeżyłam bardzo wiele, mialam chwile zwątpienia to nigdy nie pomyslałam o samobójstwie ... przecież to głupota. Masz całe życie przed sobą, wcale nie musisz tak żyć jak teraz. nie wierzę że nie masz ani jednego znajomego. wiem ze bez bliskich osob jest ciężko, ale poddanie się jest najgorszym wyjściem ... nie mozna sie poddawać ;)

Gość dobra dziewczyny
może i nie masz ale znajomych można znaleźć nawet na forum.

No, akurat z tą stratą dla swiata nie masz racji .... ;) brakuje na swiecie takich wartosciowych i dobrych ludzi jak ty ... :)

nie słodzę tylko mówię prawdę ...wiele razy dowiodłeś że nie jesteś miły, pomocmy i na dodatek masz szeroka wiedze ... czy to nie wystarczy?

Gość ja jestem dziewczyną i
też sporo czytam i mnie byś tym raczej zaimponował

Gość Nie da się odpowiedzieć
jednoznacznie. To zależy od czlowieka. Gdyby np. pochodził z rodziny patologicznej w której rodzice byli alkoholikami i sam lubiłby wypić to bałabym się związać z takim człowiekiem. Istnialoby duże prawdopodobieństwo, że też się uzalezni od alkoholu. Jednak są osoby na które patologiczne środowisko dorastania działa w odwrotny sposób. Np często dzieci alkoholików mają wstręd do alkoholu i nie piją go nawet okazjonalnie. Takie osoby tęsknią za prawdziwą rodziną i bardzo się starają, żeby nie powielać błędów swoich patologicznych rodziców. Z taką osobą nie bałabym się związać.

Czemu? ;) sama nie wiem ... zaczęło sie od tego ze szukalam info o dietach ... i jakoś tak zostało ... najpierw pisalam na dietach i zdrowiu i urodzie ... na ogolna w ogóle nie wchodziłam. Ale traf chcial ze znalazłam sie na ogólnej i tak zostało :) lubie kafeterię ;)

ja jestem w takim związku. Mój mąż jest bardzo dobrym człowiekiem, lepszym niz ja.

A ty jesteś naprawdę wspaniałym człowieczkiem i nie chciałabym żeby Cie zabrakło na tym świecie ;) :) to tyle na dziś :P muszę sie wyspać, bo jutro pierwszy raz od 2 tygodni wychodzę się edukować ... ehh 2 tygodnie laby czyni z czlowieka straszliwego lenia :P napiszę jeszcze jutro ... o ile znajdę czas, bo czeka mnie nauka prawa karnego :O papa trzymaj sie cieplutko :) 👄

Jak obiecałam -> podnoszę temat ;) Co u Ciebie Andrzeju ? :) Mam nadzieje ze masz lepszy nastrój niż wczoraj ... ja niestety dziś nie istnieje :( :( ehh ...

Gość tez bym stanęła z tyłu
no i jak zwykle topiik zszedł na inny tor!!! 😡!! chcecie sobie słodzic i gadac o samobojstwach to won na inny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!