Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkiitka

zdradziłam mojego chłopaka o mnie pobił

Polecane posty

Gość kasia1234598
wez dziewczyno, zdadziłas swojego faceta i piszesz że go kochasz? zastanów sie czy warto to dalej ciągną bo chyba jednak go nie kochasz.A on sam siebie nie szanuje jak nadal chce byc po tym z tobą.

Gość kittkakka
kurwaaaaaaaaaa no i co z tego nie rozumiesz że nie byłam wtedy sobą!że byłam pijana tak bardzo ze nei wiedziałam z kim to robie..że ten idiota to wykorzystał..był tak paskudny ze nigdy bym na niego nei poleciała zawsze sie kołomniekrecił narzucał się...aż a koncu trafił na taki moment że nawet jego geba mis ie zamazała nie byłam soba wykorzystał to i rozwalił mój zwiazek!

Gość daj sobie spokoj z nim
jak Cie raz pobil to kiedys w zyciu bedzie Ciae lal za drobniejsze przewinienia typu zupa za slona.mogl pobic kolesia a Nie Ciebie.daj sobie z Nim spokoj.bedzie Ci wypominal zawsze te zdrade...moj facet kilka lat temu mnie zdradzil.jestesmy malzenstwem ale przy najmniejszej klotni mu wypominam a chcialam mu wybaczyc.

Gość ale nei tłumaczz
się:O to trzebabyło nie chlać:Oktos ci kazał?18 latka schlana do nieprzytomnosci?wes daruj sobie:Onie macie szans zawsze bedziesz dl aniego szmatą

Gość kittkakka
ale on wczesniej nigdy mnie nei uderzył.niejest typem damskiego boksera.tylko raz tak zaaragował zreszta cyb nie trudno mu sie dziwić

jak co sie dziwic? niepowinien cie bic!!!!!!!!!!!! byc moze Go ponioslo ale ja bym Ci proponowala poszukac spokojniejszego faceta. Wy takie swiete jestescie wszystkie i wierne. Przeciez dziewczyna pisze ze koles ja wykorzystal a jej chlopak ja pobil. Podwojnie dostala. Tak broncie Tych kolesi.!najbardziej to Ty zostalas pokrzywdzona

Gość przedewszystkim to
jak on cie pobił uderzył raz dwa czy pobił normalnie?

Gość kittkakka
tzn ja nie pamietam dokładnie bo bylam bardzo pijana.Ale podobnouderzył mnie 4 razy w twarz..przewrociłam sie a potem ja k mnie podnoscił(za włosy)to taki jeden koleś z imrezy go odciagnął.Ale nic mi się nie stało

Gość okurwaaaaaaaaaa
prawdziwa miłośc:Dbardzo rmantyczne:)

czyli mogl Ci zrobic krzywde wieksza. Jesli jestes jego ukochana osoba to niemial prawa tak robic. W twarz to jeszcze zrozumiem ale za wlosy to wiesz co. Potraktowal cie jak szmate. Powinien kolesiowi wpierdzielic. Zreszta ja polecam zmienic Ci faceta

kuzwa nie widzisz ze jeden ja pobil drugi wykorzystal .Odwalcie sie od dziewczyny. Co wedlug Was Ci kolesie byli wporzadku? szkoda slow

Gość okurwaaaaaaaaaa
no ale sorry ona si e wogóle nie szanuje to nie chodzi juz o to ze sie pusciła ale o to że tłumaczy swojego faceta o to że błagała go zeby wrocił:Oo eh..szkoda gadać

Jeśli kobieta jest bita to znaczy , że na to zasługuje*. Nikt nie ma prawa bić i poniżać kogokolwiek bez względu na to co zrobił, czy powiedział.

moze ma teraz poczucie winy i siebie obwinia i dlategopo tak postepuje....sluchaj to nie Twoja wina i daj sobie spokoj z tym kolesiem

Gość kkiitka
ale ja go bardzo kochmcały czas:(

Gość jestes młodaa
dziewczyna jeszcze sie ze sto rayz tak zakochasz a z tego już nic nie bedzie mowie CI!

Gość Czarnula18
kkiitka, masz osiemnaście lat i tak się spiłaś, że film ci się urwał, nie wiedziałaś co robisz?Kobieto ty się wcale nie szanujesz, wiesz jak wygląda schlana kobieta, to jest wprost...tak tak patologia!!!(to samo tyczy się facetów)Kobiety to piękne stworzenia, powinny trzymać kalsę.Dziewczyno weź się za siebie, dopiero coś buduj, zakochuj się nawet zdradzaj, ale bądź uczciwa w stosunku do siebie.Odpowiedzialnośc i ponoszenie konsekwencji to niemal nasz obowiązek.Kobieto alkohol jest dla ludzi, ale są tacy co nie powinni go wcale pić.To co się z tobą stało to pierwszy, a może już kolejny krok do uzależnienia.Niekontrolowane picie, seks na zerwanym filmie.Piszesz, że ty tego nie chciałaś, byłaś pijana itd.To zastanów się co kierowało twoim zachowaniem?Tak alkohol, który kieruje już twoim życiem.Widzisz to bardzo cięka granica.Co do twojego faceta.To zwykły burak, tak też się zachował.Puki używki kierują twoim życie, to tak właśnie będzie ono wyglądać.A kolejnym faktem przemawiającym, za tym że alkohol wdarł się w twoje życie jest silne poczucie winy po tym co się stało.Zdrowa, mądra kobieta ma wybór, nie pozwala tak się traktować i ma gdzieś takich buraków jak ten twój facet.A ty się motasz bo po tym co się stało straciłaś poczucie bezpieczeństawa.Pamiętaj, że nastolatkowie uzależniają się w rekordowym tempie.Jaką masz pewność, że na kolejnej imprezie nie będzie tak samo?Ja ci odpowiem, żadnej!

baba pijana dupa sprzedana jak skur.wiłaś się raz to zrobisz to znowu po pijaku dawałaś, FUJ

Gość ja piierdolle
nie no rzeczywiści emiłość jak z telenoweli:O

Gość PODNOSZEEEEEEEEEE

Gość lecz sie facet 38

Gość Angeluś
Posłuchaj (a raczej poczytaj) dziewczyno co ty tu napisałaś. Albo to prowokacja, albo ty siębie nie szanujesz. Jesteś kolejną durną laską, która się schlała nie wiedziała co robi, a w dodatku sypiała z facetem o 9 lat starszym. Opanuj się!!!!!!!!!!!! Żal mi takich ludzi jak ty. Na serio.

Gość ludzie czy wy nieee
umiecie czytac ze zrozumieniem ona pyta czy maja szasne??napewno wie że zle zrboiła juz jej sie dostało po co przerabiac to sama i ja d obijać:O

Gość Kar0inka
daj se na spokoj dziewczyno ja przechodze podobna sytuacje tylko tyle ze moj byly chlopak jest chory z zazdrosci nie zdradzilam jego ani on mnie ale potrafi mimo to ciagle do mnie dzwonic pisac itd i nawet publicznie uderzyc z zazdrosci ze jakis chlopak na mnie patrzy!!i to juz prawie pol roku nie jestem z tym idiota a sie uwolnic ciezko uwazaj ja dostalam nauczke i Ty wyciagnij wnioski!!