Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natilka

dziwna i podejrzana sprawa /

Polecane posty

witam, od dluzszego czasu a wlasciwie od zawsze mam problemy z cyklem. przewaznie trwa mi ok 50 dni :./ kiedys mialam za duzo prolaktyny ale bralam na to leki, ale to bylo ok 3 lata temu... teraz mialam te 50--cio dniowe cykle i w tym miesiacu, w czasie keidy powinnam jakos teraz dostac okres, pojawilo sie u mnie tkaie brzowe plamienie, bola mnie jajniki i macica i czuje sie normalnie tak jak przed oresem, ale 4 dzien mija a zamiast okresu takie skape plamienie co to moze oznaczac? prawdopodobienstwo ciazy jest raczej znikome ale nigdy nic nie wiadomo. wiem ze poiwinnam isc do lekarza ale mieszkam teraz w innym meiscie i sama nie wiem gdzie powinnam isc :/ czy ktos moze mi pomoc ?

Gość idź do szewca

Gość jaka sensacja stulecia
to masz tak jak moja siostra, nie da się Ci tutaj poradzić na forum. Musisz iśc do lekarza, bo tylko odpowiednie badania i dobranie leków może Ci pomóc. Moja siostra nie ma miesiączki nieraz i pół roku a potem musi iść jak na skrobankę. Czyszczą jej wszystko, bo to że nie dostaje okresu psuje jej wiele w organiźmie. odkłada się i musi być czyszczona. To nie znaczy że tak samo jest U ciebie, to trzeba zbadać nie tu na forum ale u lekarza .Idź jak najszybciej i nie zwlekaj. pozdr.

Gość a chodzi o motocykl

Gość jaka sensacja stulecia
do endokrynologa, do ginekologa.