Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotniczka1111111

co za chory pacjent

Polecane posty

Gość samotniczka1111111

dzisiaj poklocilam sie pierwszy raz z mezem po 11 latach razem odwalil niestety takie dwa numery ze szok po 1 przed znajomymi opowiadal jak to wczoraj zagonil mnie do sadzenia kwiatkow i tak z tego wyszlo ze gdyby nie on to by nie byly posadzone (dodam ze padal deszcze i byla 20:30 wieczorem).............i czulam sie jak taki nierob co normalnie nie ma miejsca bo mam dziennie posprzatane ugotowane z dziecmi chodze na spacerki na treningi ...............normalnie wieze ze niejedna kobieta by wysiadla przy mnie z tym wszystkim i drugi popis strzelil taki ze dal mi do zrozumienia ze on biedny zarabia na nas a ja pieniadze wydaje (chcialam kupic rzecz potrzebna synowi) poplakalam sie juz jak dziecko wyryczalam mu wszystko lacznie z tym ze go nienawidze co oczywiscie prawda jest a teraz biedulek lata i przeprasza bo on ma jutro urodzinki kutas normalnie kutas zyc mi sie nie chce

Gość samotniczka1111111
niech on i bedzie cyrkowcem ale naprawde siedze z daleka od wszystkiego bo uswiadomilam sobie ze lata spedzone z nim widocznie nauczyly go szacunku wobec mnie jak bym mogla to go wyjebie z domu tak mi wszedl na ambicje juz wszystko bym zrozumiala gdybym byla taki len smierdzacy ale ja jestem 17 godzin na obrotach i to pelnych a on´z takmi tekstami wyjerzdza

Gość samotniczka1111111
mialo byc nie nauczyly go .....

Gość mortensen
no jak do tej pory kwiatków nie zasadziłas..to wybacz, ale musiał cie zagonic. kropka. a ze pieniądze wydajesz? na syna? chciałas kupic synowi zajebistą ozdóbkę na szafkę, bo taka ładna. Tyle,że to swoj kaprs chciałas zaspokoic, a nie dziecka, bo to tobie sie pewnie cos upstrzyło, ze trzeba to kupic. Miał racje w obu przypadkach. Jesli go szczerze nienawidzisz, to heterą jestes straszną!

Gość samotniczka1111111
wlasnie ze kwiatki wypakowali z auta do garazu i powiedzialam ze zrobie jutro bo pada deszcz

Gość samotniczka1111111
a do syna potrzebowalam antene do pokoju bo biedak musi siedziec u nas w sypialni zeby na bajki z Polski popatrzec (wydatek 6 euro) z czego dzieci 300 euro dostaja na utrzymanie z miasta

mortensen -> jebnięty jesteś, pada deszcz a kobieta ma po 20 kwiatki sadzić:o Lecz się na nogi, bo na głowę za późno!

Gość samotniczka1111111
juz od tych przemyslen az mnie w brzuchu skreca .........................

olej kutasa, na urodzinki powiedz, że prezent ma w ogrodku zasadzony, jak nie ma szacunku do Ciebie - to z jakiej racji ty masz mieć go dla niego?:O

Gość samotniczka1111111
ja te kwiatki posadzila nawet w tym deszczu ,tylko takim triumfalnym glosem glosem powiedzial to przed znajomymi ze gdyby nie on..........................to by napewno nie byly posadzone i teraz lata jak z piorkiem w dupie boja obrazona a on ma dzis urodziny ..............hi a ja wlasnie w dupie mam jego 30

Gość samotniczka1111111
a chcialam mu kupic 30 roz oj nie nie taka glupia to ja juz nie bede

i wielkie brawa, tak ma być. Nie rozumiem tego, chciał byś się rozchorowała czy co? debil jeden

Gość samotniczka1111111
niewiem moze wam sie to wyda glupie ale tlumaczy sie ze nie chcial mnie urazic tylko ja nie rozumie tego jak nie chcesz urazic jak to juz zrobiles normalnie bezsensu czlowiek zamiast pomyslec najpierw to gadaco mu slina na jezyk przyniesie

ale kochana, tu nie chodzi o to co on gada.....ale o sam fakt, że Cię w deszczu wysłał do ogródka:/ moja babcia i mama sa zapalonymi ogrodniczkami mogłyby cały czas siedzieć w ogródku i coś sadzić, ale jak jest deszcz to jak to mówi babcia "potrzeba wariata by w taką pogodę siedzieć w ogrodzie"........

Gość mortensen
Morphina... masz narąbane pod kopułą, a innym tu wymyslasz. Ta głupia sam...1111 wymyśla tu kocopoły, jakieś bajdury, farmazony wciska a ty sie rzucasz jak gówno w przeręblu. Kwiatki w deszczu po 20ej...na łby poupadałyście? Jaka normalna baba poszłaby zrobic cos tak głupiego ? Żadna. Weź teraz poczytaj co ta larwa1111 wypisuje i zastanów sie nad swoim marnym intelektem, bo Ci widze Bozia poskąpiła i rozumu i urody. Zastanów sie dwa razy nim cos głupiego odpiszesz, bo juz sie wystarczająco skompromitowałaś.

Gość samotniczka1111111
mortensen dziekuje ci bardzo ze te epitety w moja strone jestes naprawde szarmancki ty kutasie zapchlony

Gość mortensen
nie ma sprawy :-D

Gość No bez przesady
z tymi kwiatkami... taki zarcik ;) Trzeba bylo przy znajomych tak zripostowac, zeby mu w piety poszlo. A nie potem jeczec ;) A tym wydawaniem to tak samo... Co z tego, ze wiesz ze jest inaczej... To taka tradycja, ze mezczyzni zarabiaja i oszczedzaja a baby wydaja tylko :D U mnie jest zupelnie na odwrot. Ale mialabym sie o takie cos obrazac? :D Jutro kup mu czteropak najtanszego piwa i powiedz, ze to w ramach oszczednosci :P

Gość No bez przesady
a na przyszlosc nie kupuj zadnych sadzonek :P Ja w blocie lubilam sie babrac jak bylam dzieckiem :P