Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Betka987

Orgazm pochwowy i punkt G

Polecane posty

Gość Betka987

Cześć Dziewczyny :) Temat ten zawsze wraca, nie chcę być ignorantką, przekopałam pół internetu szukając odpowiedzi i nadal mam mętlik w głowie. Tak więc mam pytanie do tych trochę bardziej doświadczonych :) To jak to w końcu jest - wszędzie piszą, że ten magiczny punkcik to coś jak guziczek, ale co to właściwie znaczy? Czy chodzi o tę pomarszczoną powierzchnię na głębokości około 4 cm, czy jeszcze coś innego? Chciałabym wiedzieć, czy to mam. Zaraz nad tą powierzchnią mam takie miejsce, które jest wrażliwe na nacisk, czuję przy tym takie napięcie. Ale nic podobnego do \"ziarenka grochu\" nie wyczuwam. No chyba, że źle szukałam ;P Poza tym jak to jest z tym mitycznym orgazmem pochwowym? Mnie zdarzyło się kilka razy mrowienie w całym ciele oraz gęsia skórka, podczas samej penetracji. Ja wiem, że to na razie początki, ale chciałabym wiedzieć, czy moja pochwa jest dostatecznie wrażliwa, czy jestem na dobrej drodze do osiągnięcia szczytów ;) Jak to się zaczyna? Czy mam szansę być wśród tych 30% szczęściarek? :D Pozdrawiam wszystkie Kobietki :)