Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yvka

Yves Rocher

Polecane posty

butelke z piwonia rowniez wciaz posiadam :) konwaliowych tez uzywalam.

Gość fadeaway90
Hello wszystkim. Od kilku miesiecy pracuje w Yves Rocher w Warszawie. Chciałabym wyjaśnić kilka spraw. Wszelkie nasze "chemie" jak to jedna z Was powiedziała to naprawde substancje pochodzenia roślinnego takie jak fitochormony czy oligozydy. Jedynym minusem sa parabeny (ethyloparaben, butanoparaben itp) które są w większości naszych kosmetyków oprócz serii Culture Bio, oraz aluminium we wszystkich naszych dezodorantach antyperspiracyjnych. Ale mogę potwierdzić z całą pewnością że kosmetyki są w 100% naturalne (nie dosyalibysmy certyfikatu EcoCert ani nie moglibysmy używać nazwy Cosmetique Vegetal) nie testowane na zwierzętach i przebadane dermatologicznie. Ponadto wszystkie rośliny potrzebne do wyprodukowania naszych kosmetyków pochodzą z naszych własnych upraw biologicznych a nad ich jakością i wzrostem bez nawozów sztucznych czuwa sztab naukowców. Oczywiście żadna firma nie może zapewnić że jej kosmetyki będą odpowiednie dla każdego. Dobór kosmetyków do twarzy a szczególnie pod oczy jest sprawą iście indywidualną. Mimo że jedna osoba twierdzi że kosmetyki Yves Rocher są beznadziejne, że krem pod oczy to porażka to wierzcie mi jest wiele kobiet które wracają co miesiąc po ten krem do mnie do sklepu i są zachwycone jego działaniem! Moim zdaniem każdy powinien spróbować najpierw naszych kosmetyków a nie słuchać się opinii innych osób. Każda skóra jest inna!! :) Pozdrawiam serdecznie klientki Yves Rocher i zapraszam do naszych sklepów po darmowe próbki do spróbowania kosmetyków oraz do skorzystania z nowej promocjii i wylosowania losu w loterii urodzinowej :)

Ja od 5 lat zamawiam drga pocztową kosmetyki YR.Chwalę sobie żele pod prysznic-zwłaszcza ziarna kawy-rewelka.Seria piwonia,bez też są super.Lubie takie małe lakiery do paznokci luminelle 3ml.Kremy rumiankowe są takie lekkie,fajne.

Gość ilonuś
A ja będę stawiać pierwsze kroki wśród tych kosmetyków :) Mam kilka miniaturek od znajomej "na zachętę" i przyznam, że baaaaardzo mnie zachęciła :) zapachy po prostu mega-odlotowo-cudne!!! Już nie mogę się doczekać paczki :)

Gość upupupu............
za wysoka cena za niska jakość :(

Gość Kafffka.
Yves Rocher to bardzo dobra marka, mają produkty naprawdę wysokiej jakości, aż miło kupować i korzystać. Jeśli któraś z dziewczyn jest z Łodzi to polecam wizytę w sklepiku eko-kosmetyki firmy Juventa, który znajduje się w galerii manufaktura. Mają spory wybór i co ważne jest to naprawdę tani punkt i dają różne fajne bonusy typu 2za1 czy dorzucają różne dodatkowe kosmetyki i to wcale nie pzy zakupie dużych ilości.

godna zaoferowania jest woda toaletowa IVES ROCHER - Naturelle.Boski,świeży zapach.Używamy jej z siostrą jak szalone

Gość ilonuś
Co do zapachów YR oszalałam na punkcie So Elixir!!! Polecam wszystkim :) żel kawowy również rozbraja :) no ale próbka kremu BIO na dzień dobry po prostu źle trafiła-sam zapach przyprawił mnie już o grymas no i po chwili zmyłam "to" z twarzy, bo bym padła...Nie mniej jednak jestem pewna, że każda znajdzie tam coś dla siebie :)

wysoka dość cena a jakość kiepska :( no tylko te wody pachnące ewentualnie

Gość goraddzaa
Yves Rocher posiada sieć salonów i sklepów kosmetycznych, a także dobrze zorganizowany sklep internetowy. W sklepie internetowym jest sporo promocji, z tego co wiem obowiązują one właśnie przy zamówieniach online, dlatego zakupy tam mogą być bardziej korzystne. ----- Promocje i gazetki drogerii online znajdziesz na : http://www.promocyjnegazetki.pl/kategoria/10/

Ja stosuje kilka kosmetykow Yves Rocher i muszę przyznać, ze wszystkie które kupłam były i są super .Krem do rąk Arnica świetny ,skora po nim jest jak nowo narodzona , nastepnie lawendowy krem i peeling do stop rewelacja - po zadnym jeszcze kremie moje stopy nie byly tak gładkie , trzecim produktem jest woda toaletowa Malina - po prostu cudo , nie dość że słodko i apetycznie pachnie to jeszcze utrzymuje się bardzo długo na skórze :D ,kolejnym kosmetykiem jest żel pod prysznic Bez ,bardzo delikatny zapach , nastepnie zel pod prysznic Gardenia z Polinezji ,bardzo wydajny a na dodatek i co najwazniejsze fantastycznie pachnie :) ,po prostu delicje ,kupuje coraz więcej i coraz czesciej te kosmetyki ,gdyż bardzo mi się podobają .polecam:D

A ja mam takie pytanie co do karmy dla takiego małego psa. Zastanawiam się czy CHICKEN SOUP byłaby odpowiednia. Słyszałam, że to całkiem niezła karma, podobno jedna z lepszych na rynku. Widziałam na e-karma.pl w nawet atrakcyjnej cenie, ale oczywiście najpierw wole zapytać, czy ktoś ja stosuje i czy się sprawdza.

Gość SunFloverr
fadeaway90 dziecko skąd Ty się tutaj znalazłaś? to co piszesz o marce Yves Rocher to totalne bzdury, Ty chyba nie miałaś ani jednego kosmetyku w ręce!!! czy czytałaś jaki skład posiadają ich produkty?? czy wiesz co oznaczają te specyficzne nazwy??? Obawiam się że nie :) Jedyną naturalną marką w Polsce jest http://fridgebyyde.com

Gość pusiol2
Cześć dziewczyny, gorąca prośba. Czy miała by któraś z was w posiadaniu wodę perfumowaną Ode Au Reve. Kocham ten zapach, Yves Rocher go wycofali i nie mogę go znaleźć.

Gość justicae
Witam Otrzymałam ostatnio w prezencie kilka produktów Yves Rocher i zrobiły mi się za duże zapasy. Dlatego chciałabym sprzedać niektóre, oczywiście w okazyjnej cenie. Puder matujący - porcelanowy z lusterkiem i gąbeczką za 25 zł Tonik matujący sebo specific za 10 zł Koszt przesyłki ok. 8 zł Produkty są nowe nieużywane !!! Jakby ktoś był zainteresowany mogę wysłać zdjęcie na e-maila. Co do formy zapłaty czy przelew czy pobranie - do dogadania. kontakt pod nr gg 1466508

Gość newi
Stare sprzedawczycnie w tych sieci sklepów oczywiście nie wszystkie są bardzo cwane, robią machloje i oszukują klientów inaczej mówiąc kradną

Gość Ak83
Witajcie kobietki! Poszukuję jakiegoś dobrego szamponu oczyszczającego do włosów, który był by produkowany tylko i wyłącznie z naturalnych składników. Czy firma Yves Rocher posiada takowy? Lub też jakie szampony oczyszczające włosy z naturalnych składników oraz cenowo nie za drogo poleciłybyście?

Gość Ak83
Witajcie kobietki! Poszukuję jakiegoś dobrego szamponu oczyszczającego do włosów, który był by produkowany tylko i wyłącznie z naturalnych składników. Czy firma Yves Rocher posiada takowy? Lub też jakie szampony oczyszczające włosy z naturalnych składników oraz cenowo nie za drogo poleciłybyście?

Gość lopezka
Kupuje kosmetyki YR dopiero od pół roku i jestem fanka żeli pod prysznic dobrze się pienią i cudownie pachną, moim idolem jest Jardins du monde zniewalajace :*

Gość lopezka
a może używała któras z was wody Moment de Bonheur? Jestem ciekawa tego zapachu bo fajny flakonik.. i ostatnio zainteresował mnie też Oliwka pod prysznic jeszcze jej nie sprawdziłam ale teraz zamówie:) szampony mnie się nie nadają z YR miałam już ten ekologiczny i jeden podkreślający kolor włosów i prawdę mówiąc żaden mi nie pasował żadnych rezultatów włosy jak siano suche że rozczesac nie mogłam. Świetna jest seria PureCalmille z rumiankiem mam krem i mleczko a w aktualnej ofercie jaką ostatnio dostałam jest żel do mycia twarzy z tej serii w promocyjnej cenie:) więc go kupię bo dla mnie są super:) zwróćcie uwagę na te promocję 3 Żele Jardins do monde w cenie dwóch:) te Żele są genialne jak większość z was już wie:) napiszcie co sądzicię o męskich wodach od YR bo myslalam kupić dla ukochanego ale nie wiem czy w tej cenie nie lepiej w drogeri popytać niż przeplacac i żałować:p doradzcie cos:) pozdrawiam..

Gość mibawa
uwielbiam błyszczyki ( w promocji po 27zl) sa super

Gość klimczorek
moje ulubione produkty to płyny do kąpieli -piękny zapach, nie wysuszają szampony i odżywki do suchych włosów z owsem-jest efekt a cena przystępna oraz zapachy Naturelle oraz Comme une Evidence ,piling do stóp,samoopalacz ogólnie polecam

Gość katkaka
męska woda toaletowa altika jest według mnie boska,ale rzadko można ją niestety dostać niezła jest również hoggar

Gość anty Yves
Firma Yves Rocher bazuje na opini kosmetyki naturalne a prawie każdy kosmetyk zawiera parabeny!

Gość annnnuska
ja abrdzo lubie ta firme ....mam wrazliwa skore i po niektorych kosmetykach sie zwyczajnie drapie a po nich nie...mialam mleczko do demakijazu zel do twarzy ,mleczko do kapieli naprawde fajne i w dobrej cenie kosmetyki...

Gość wody ładnie pachną
niektóre kosmetyki też ok ale moim zdaniem za taką cenę powinny być lepsze