Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małamimi

wypiłam wczoraj dość dużo alkoholu - karmię piersią!!!

Polecane posty

Gość małamimi
miało być matki polki i ogromnego:) poprawiam tak profilaktycznie żeby żadna sie nie doczepiła że może jeszcze mnie trzyma:) hihihi

większość topików schodzi z tematu- ty też go zmieniasz- na temat\" co ja myslę ike o tobie\"

małamimi też cię profilaktycznie pozdrawiamy;)

mantodea- ?????????? ja do elżwirki pisałam;) a co do tematu- wiesz ja z wiadomych względów go nie zaloże ;)

Gość małamimi
boli, boli....właśnie musze coś se wziać:)

Gość gość
Dziewczyny, ale wy jesteście daremne. Kobieta zadała proste pytanie, a Wy krytykujecie, wyzywacie od patologii, alkoholiczek. Każda z nas jest przede wszystkim KOBIETĄ, a dodatkowo matką. Nie róbmy z siebie jakiś niewolnic własnych dzieci i rodzin. Nie chcesz pić to nie pij nawet do 18 urodzin swojego dziecka, ale jednorazowa impreza z większą ilością alkoholu, raz na jakiś czas, z zaznaczeniem tego, że dziecko jest bezpieczne z tatą, babcią, chyba nie powinna być czymś złym?! Patologią dla mnie byłoby gdyby autorka będąc na imprezie w jednej ręce trzymała dziecko a w drugiej kielicha.. Jesteśmy kobietami, powinnyśmy się wspierać, a nie jeszcze bardziej sobie dowalać. Jeżeli matka ma ochotę się rozerwać, odpocząć od pieluch, kup, ślinienia, płakania, ciągłego noszenia dzidziusia, zajmowania się nim 24h na dobę to MA DO TEGO PRAWO!! I myślę że po 3 miesiącach każda z nas miałaby na to ochotę. Nie rezygnujmy z siebie, ze swoich przyjemności tylko dlatego, że w naszym życiu pojawiła się ta mała najukochańsza istotka. I proszę Was dziewczyny bądźcie bardziej wyrozumiałe

Gość gość
Fajnie napisałaś. A wiesz że temat ma 10 lat?

Gość gość
Zauważyłam, ale jak widać nadal jest odwiedzany ;)

Gość gość
do momentu, az nie będzie alkoholu we krwi, a kiedy to nastapi to my nie mamy pojęcia

Gość gość
a nie masz racji. Do momentu, aż z krwi wątroba usunie wszystkie ślady poalkoholowe. Czyli aż definitywnie minie kac i w organizmie nie będzie estrów. Można to sprawdzić na podstawie badania moczu, ale po półlitrówce, przez cztery-pięć dni lepiej ściągać i wylewać.