Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minka 2345

pamietacie mydelko fa?

Polecane posty

Gość minka 2345

pamietacie to??? Gdy się pojawiasz , na szklanym ekranie Emisje zalewa czerwień twych ust Jeste¶ najlepsza zdecydowanie I z wszystkich dziewczyn , największy masz biust Wci±ż po kanałach szukam twego ciała Szept twój namiętny w mych uszach brzmi Patrzę się w ekran i ci±gle mi mało Mej cycoliny z kanału TV Refr : Siaba da , siaba da , ty i ja mydełko fa Siaba da , ty i ja , ty i ja , mmm mydełko fa

ha ha ha taaaaak :-) to było baaaaaaarzdo dawno temu i dopiero jakis czas temu dowiedziałam się, że en męski głos w piosence należy do marka Kondrada :-)

Gość ala wroclawek
i nawet to Bierz co chcesz, wszytko weź Co tylko mam Bierz co chcesz nawet deszcz, I z włosów wiatr.

Gość hheee 45
Lubię ogl±dać jedn± reklamę Domek z drewbudu , a w domku my Chcę taki domek i duż± wanne A w niej poprostu ja i ty Mógłbym cię mydlić mydełkiem fa Było by fajnie siaba daba da Dmuchał bym tobie , z mydła balony Byłbym szczę¶liwy i zadowolony Ty i ja , ty i ja , ty i ja - mydełko fa Ty i ja , ty i ja , ty i ja , mmm - mydełko fa

Gość mam to w telu ustawione na dzd
dzwonej jak szef dzwoni

\"i z włosów wiatr\"- tutaj chodziło o pierdy wędrujące po włosach wokół odbytu. Bardzo ładna piosenka

Giętki Maniek -> A czemu masz traume ?? Przez mydło ?? Siedziałeś ??? :O

Gość Bogumiła Kłykcińska
Wypieprzajcie do Bhutanu :-o