Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aqq77

zdradził mnie

Polecane posty

Witam! Pomóżcie mi, nie mam zbyt silnego charakteru. Dziś dowiedziałam się że mój facet zdradza mmnie z moją koleżanką. Poradzcie mi co mam zrobic żeby zapomniec o tym s.....

Gość umów się z innymi koleżankami
na babskie pogaduchy razem ponazekacie na chłopów i ci trochę ulży NIE SIEDŹ sama w domu i nie rozpamiętuj a jego do ścieku 🖐️

Gość zwykła prowo*
i dobrze, ze ciebie zdradza:classic_cool: skoro nie potrafilas go w sobie rozkochac (glupie slowo :o), to teraz masz za swoje :D

nie ty pierwsza i ostatnia widocznie cos sie psuło miedzy wami

zwykla prowo - a jak twoim zdaniem mozna wystarczajaco rozkochac w sobie faceta?

Gość widzialy galy co braly
🖐️

Gość magdalen22
jestescie pojebani!!!zrob sie na bostwo i uderzaj na innego

magdelena 22 - mam taki plan , ale narazie pije siedze i becze. Dlaczego ja sie nie zorjętowałam wcześniej ,że to zwykły kundel

Gość magdalen22
wez sobie poplacz,wyzal sie,zrob sobie drinka:)ale nie daj skurwysynowi satysfakcji,ze cierpisz przez niego.Jak juz ci troche przejdzie to kup nowy ciuszek,makijaz i piekny usmiech i do boju.Najlepiej zeby doszly go sluchy,ze sie juz pozbieralas i swietnie sie bawisz!!!!!!!!!!!!POWODZENIA

Gość magdalen22
aha teraz przeczytalam,ze pijesz,a popij sobie masz racje:)

Gość magdalen22
z czestochowy(ale wcale nie jestem anielica)

Gość na filmach to by było tak
sprytna kobieta: - wykupuje polise ubezpieczeniową dla meża na 1 milion dolarów po czym zleca płatnemu zabójcy zaaranżowanie wypadku i zgarnia całą sumę z odszkodowania impulsywna kobieta: - wrzuca zdrajcy suszarke do wanny podczas jego kapieli po czym wzywa pogotowie i udaje zrozpaczona wypadkiem Wersja polska - wynajmij paru lumpów żeby obili mu morde - skop suce tyłek najlepiej przy wszystkich niech się poczuje dziwką - a najlepiej zapomnij o kolesiu :)

Mam taki plan , zpomniec o kundlu, ale to nie jest takie proste. Musze sie teraz przestawic ze znow jestem sama, obawiam sie ze teraz kogos moge skrzywdzic tak jak on skrzywdział mnie.

Gość magdalen22
no wlasnie teraz bedziesz juz nastawiona negatywnie na facetow,mysle ze sa jeszcze jacys wporzadku faceci

Gość magdalen22
bo mam takiego przyjaciela,ktory nie obija w bawelne i mowi mi jaka jest prawdziwa natura facetow,ma dziewczyne zdradza ja,opowiada mi o tym bo mi ufa.Wiem tez o wszystkich swinstwach jego kolegow,mozna o nim powiedziec ze jest draniem na swoj sposob ale nie jes u mnie calkowicie skreslony,bo wiem ze jest dobrym przyjacielem i moge na nim polegac.Taka przyjazn mi bardzo pomaga w kontaktach z facetami,czasmi wolalabym niektorych rzeczy nie wiedziec:)WNIOSEK MAM TYLKO JEDEN SEX SEX I JECZSZE RAZ SEX IM W GLOWIE