Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 xAnuSkax

Gdzie w g贸ry na wakacje?

Polecane posty

Go艣膰 xAnuSkax

Witam. Czy kto艣 ma do艣wiadczenie je偶eli chdozi o wyjazdy w g贸ry lub tam mieszka? Ja jestem z woj. podlskiego. Dla sowichznajomych organizuje 4 dniowy wyjazd tak w sierpniu. No i nie chcemy tlyko sie obijac ale tez zoabczyc cos ciekawego. najlepiej w okolicach hcyba bielsko bialej...bo blyo by najblizej:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 xAnuSkax
a mzoe ktos byl w Beskidzie Sl膮skim?

Udost臋pnij ten post

w臋gierska g贸rka - je偶d偶臋 cz臋sto latem i zim膮, jest super, polecam pensjonaty na ulicy kamienniej lub 3 maja, blisko do rzeki, noi basen jest, jedyny w okolicy! stamt膮d blisko do mil贸wki czy rajczy, mo偶na zwiedzi膰 to i owo, polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 By艂am w zesz艂ym roku
w Beskidzie 艢laskim. Zaliczy艂am Bielsko, Szczyrk, Skrzyczne, Wis艂臋 i okolice 呕ywca. Fajnie by艂o.:D tylko ze nie wiem jak z noclegami bo ja nocowa艂am u kole偶anki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta najgorsza..
ja mieszkam w 呕ywcu, jak chcesz jechac w beskid sl膮ski lub 偶ywiecki to doradze! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xAnuSkax
ta najgorsza chetnie:) my chyab zdecydujemy sie na beskid slaski.... ale cio radzisz? gdzie bedzie fajnie i beda jakeis atrakcje?"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta najgorsza..
艣l膮ski i 偶ywiecki s膮 stosunkowo blisko siebie, wiec mozna w czasie jednego urlopu zwiedzic oba:) ze 艣l膮skiego polecam najbardziej Skrzyczne, jest tam fajne schronisko i mi艂a atmosfera(i pyszna szarlotka:)) wok贸艂 lataj膮 paralotniarze, jest tam chyba jeszcze malutka 艣cianka wspinaczkowa ale nie jestem pewna czy dalej tam stoi. og贸lem na skrzycznem jest super :D poza tym obok(tzn mniej wiecej na polnoc od Skrzycznego) jest jeszcze Klimczok i Szyndzielnia- te偶 艂adnie i mi艂o:)dalej jest jeszcze schrnonisko na B艂atniej i tam te偶 jest jak najbardziej w porz膮dku w drug膮 stron臋 ze Skrzycznego mozna i艣膰 na Barani膮 G贸r臋 przez Malinowsk膮 ska艂e(takie miejsce gdzie jest kilka ska艂ek, mozna tam zrobi膰 zdjecie, zatrzymac si臋 by cos zjesc i usiasc na skale, kiedys by艂 tam punkt widokowy ale teraz chyba drzewa za wysokie:)) sama Barania G贸ra jest tez fajna, znajduje si臋 tam punkt widokowy, a pod barani膮 (jakies 40 minut ) jest schronisko, tylko ze niezbyt 艂adne, duze i betonowe, ale obs艂uga jest sympatyczna. a je艣li chodzi o beskid 偶ywiecki to po kolei: Babia g贸ra, najwy偶sza i chyba najbardziej znana, pod babi膮 g贸r膮 by艂o schronisko ale teraz go nie ma-buduj膮 nowe, za to jest gopr贸wka gdzie mo偶na przenocowa膰 (jednak obiadu ci tam raczej nie zrobi膮:)) cdn..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta najgorsza..
a co do miejsca noclegowego, to albo idziecie kilka dni przez g贸ry i jecie w schronisku, albo zatrzymujecie si臋 w jakiejs wiosce i wychodzicie rano a wracacie wieczorem. z 偶ywca masz dosc 艂atwy dojazd w najbli偶sze g贸ry tych obu beskid贸w, ok 30-40 minut pksem. mo偶esz si臋 te偶 zatrzyma膰 w Szczyrku, W臋gierskiej G贸rce, Zwardoniu, Rycerce, Rajczy, Korbielowie :) uff ale si臋 rozpisa艂am:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xAnuskax
dziekuje bardzo:) wybieramy sie wlasnym autem i myslimy zatrzymac w ustroni u iwszedzie dojezdzac:))) napenwo cos wybierziemy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xAnuSkax
czy jeszcze ktos cos podpowie?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podbeskidzie
Ja proponuje moje kochane Bielsko blisko do Szczyrku nad jezioro 呕ywieckie mozna wyjechac na 呕ar og贸lnie jest co robic :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ter
polecam okolice Kudowy Zdr贸j a na kwater臋 Lewin K艂odzki. Ja zatrzymuj臋 si臋 ju偶 kilka razy w Domku w G贸rach, blisko z tamt膮d do kudowy i nawyady do lasu i nad zalew. tu znajdziesz namiar : www.domekwgorach.pl polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obiezyswiat
polecam Podhale, Gliczar贸w G贸rny, pi臋kne widoki, czyste powietrze, kawa艂ek do zakopanego i niedaleko sporo atrakcji, termy w Bukowinie i na S艂owacji, szlaki rowerowe i piesze, dla mnie 艣wietne miejsce do wypoczynku. my dobrze si臋 bawili艣my, jest sporo nowych pensjonat贸w z pokojami w wysokim standardzie, mimo 偶e to ma艂a wioska.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 conis
Zgadzam si臋 Podhale jest pi臋kne, a pobyt termach w Bukowinie to 艣wietny pomys艂 na zako艅czenie swojej w臋dr贸wki po g贸rach. Wszystko zale偶y od tego co kto chce w g贸rach robi膰 ;) Ostatnio w National Geographic znalaz艂am informacja na temat do艣膰 przydatnego przewodnika turystycznego ideatur.pl Fajne jest tam to 偶e od razu wida膰 opinie o danych szlakach czy us艂ugach turystycznych, a w razie gdy co艣 mi si臋 spodoba mog臋 od razu dokona膰 rezerwacji. Praktyczne narz臋dzie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Relaksinka1
Ja r贸wnie偶 obstawiam Bukowin臋 ;) Poza tym dodam, 偶e noclegi s膮 艣miesznie tanie: http://www.e-wczasy.pl/noclegi,bukowina-tatrzanska tak wi臋c wakacje mog膮 by膰 taniutkie ;) Nam uda艂o si臋 w zesz艂ym roku wynaj膮膰 rewelacyjne pokoje w cenach za 20 z艂 za osob臋 ;) A sama miejscowo艣膰 przepi臋kna - bardzo blisko jest do najbardziej urokliwych rejon贸w w Tatrach - Orlej P臋ci, Doliny Pi臋ciu Staw贸w ... Jest te偶 bardzo spokojnie - naprawd臋 mo偶na wypocz膮膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania43l
A nie lepiej jecha膰 do Karpacza ? tym bardziej 偶e baza noclegowa jest dobra http://relaximo.pl/noclegi/Karpacz a ceny nie s膮 takie wysokie jak w Zakopanym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja te偶 mieszkam pod zywcem,w sasiedztwie b slaskiego i zywieckiego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inka4
Mamy naprawd臋 pi臋kne g贸ry w Polsce- infowakacje24.pl/wakacje-w-gorach/ Tyle, 偶e niewiele os贸b je docenia. Bieszczady, Tatry- to naprawd臋 pi臋kne miejsca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lenka159
Bieszczady to rzeczywi艣cie pi臋kne miejsce. Du偶o o nich czyta艂am na http://www.moj***eszczady.edu.pl/ i planuj臋 tam sw贸j urlop:) W Zakopanem niestety nigdy nie by艂am ale mo偶e w przysz艂ym roku si臋 wybior臋:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
R贸wnie偶 popieram Bukowin臋 :) staram si臋 wybiera膰 podczas wczas贸w jaki艣 艂adny pensjonat. Zawsze to inaczej wyjecha膰 na weekend do pensjonatu ni偶 do mieszkania. W takim wypadku masz do dyspozycji jakie艣 atrakcje, obs艂ug臋. Milej sp臋dzi膰 urlop w takim miejscu. Jednym z moich ulubionych jest http://www.zbojeckidwor.pl Pi臋kna lokalizacja, sam budynek jeszcze 艂adniejszy, prawdziwa g贸ralska obs艂uga i wiele, wiele go艣cinno艣ci. Ceny nie s膮 wyg贸rowany, szczeg贸lnie kiedy skorzysta si臋 z ich cz臋stych promocji. Polecam wszystkim. Mo偶e si臋 tam kiedy艣 spotkamy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja mog臋 poleci膰 Karpacz, malownicze miasto, z kt贸rego niedaleko jest do Czech :D A je艣li chcecie znale藕膰 tani i dobry pensjonat, polecam ten o nazwie Polana :D http://www.polana.karpacz.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
www.domeknaskale.com.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Miwako15
Fajna stronka z noclegami to kup pobyt. pl. Warto zajrze膰, jesli wybierasz sie w gory i szukasz noclegu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
by艂am ju偶 w kilku pensjonatach w g贸rach,ale najmilej wspominam pobyt w tym o艣rodku nad jez. 呕ywieckim www.hotelodys.pl z przyjaci贸艂mi sp臋dzali艣my tam tegoroczny urlop i mog臋 powiedzie膰,偶e wszystko sta艂o na wysokim poziomie. do tego du偶o atrakcji,pi臋kne okoliczno艣ci przyrody,blisko艣膰 jeziora... naprawd臋 dobrze si臋 tam bawi艂am i odpocz臋艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
je偶eli chodzi o g贸ry,to godny polecenia jest ten pensjonat www.chatanadsztolnia.pl by艂am tam z rodzin膮 w te wakacje i my艣l臋,偶e dobrze sp臋dzili艣my czas. okolica sprzyja wycieczkom,a po ca艂ym dniu mo偶na zje艣膰 co艣 dobrego w restauracji i zrelaksowa膰 si臋 w saunie. poza tym my艣l臋,偶e to miejsce przyjazne dla rodzin z dzie膰mi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dremka49
Ja mia艂am lekko op贸藕nione wakacje w tym roku bo dopiero na pocz膮tku wrze艣nia, ale wykorzysta艂am je w pe艂ni i tak jak lubi臋. Uda艂am si臋 do 艢wieradowa Zdroju do pensjonatu Malwa i zakupi艂am pakiet rowerowe lato. Naje藕dzi艂am si臋 po trasach za wszystkie czasy, a potem kurowa艂am odciski w z ty艂u za pensjonatem na kocu i s艂o艅cu. Komfortowe miejsce na tego typu pobyty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ostatnio fajnie sp臋dzili艣my rodzinny urlop w Tatrach. zatrzymali艣my si臋 w pensjonacie http://www.sichlanski.pl/ nocowali艣my w komfortowych pokojach rodzinnych, a dla dzieci by艂 przygotowany specjalny plac zabaw,wi臋c wszyscy dobrze si臋 bawili. widoki naprawd臋 robi膮 wra偶enie i mogli艣my liczy膰 na chwil臋 wytchnienia od codzienno艣ci w otoczeniu pi臋knej,g贸rskiej przyrody.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a w Beskidach macie jakie艣 sprawdzone noclegi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja by艂am w Beskidach, a konkretnie w Ustroniu, 艣wietne miejsce, nocleg sobie za艂atwi艂am u http://www.sielanka.ustron.pl/ bardzo fajna lokalizacja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niedawno szuka艂am dobrego i taniego (cho膰 wiem, 偶e to rzadko idzie w parze ;) noclegu w miejscowo艣ci Zakopane, Znalaz艂am fajn膮 stronk臋 http://otonoc.pl/noclegi-zakopane z zaskakuj膮co du偶膮 ilo艣ci膮 nocleg贸w w Polsce i fajn膮 us艂ug膮 - lokalizacja najbli偶szego noclegu w miejscowo艣ci. Takie co艣 widzia艂am tylko na booking ale booking znowu ma du偶o mniej hoteli ni偶 ta http://otonoc.pl

Udost臋pnij ten post