Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsennaaaa

Senval- czy ktos brał?

Polecane posty

Gość bezsennaaaa

Dziś byłam u psychiatry... Mam czasami problem ze snem ( za zwyczaj przed jakimś egzaminem czy inna trudnością).. W inne "normalne" dni sypiam dobrze... Lek mam brać doraźnie, czyli właśnie tylko w trudnych sytuacjach... Czy ktoś kiedyś brał ten lek? Czy jest skuteczny ? Jak działa?

Gość nie podam nickaaa
Sanval - tabletki nasenne, na receptę, cholernie mocne. Wystarczy wziąć połówkę tabletki i śpisz jak zabita. Jednak po obudzeniu masz ciężką głowę i ogólnie senność przez resztę dnia. Kiedyś... nałykałam się Sanvalu bo chciałam ze sobą skończyć. Zjadłąm 5-6 tabletek, i ledwo mnie odratowali. Wrażenia wizualne miałam nieziemskie. Uważaj żeby nie przesadzić:)

Gość bezsennaaaa
o jej nie mialam pojecia ze to takie mocne, no wlasnie mam brac pol... a co z tymi wrazeniami wizualnymi? bo slyszalam ze wlasnie po nich dziwne rzeczy sie dzieja czasem:/

Gość bezsennaaaa
o matko, nie doczytalam jakos:| Przykro mi ze chcialas to zrobic i ciesze sie ze jednak Ci sie nie udalo!!!!!!

Gość nie podam nickaaa
wybacz ale nie chciałabym do tego wracać:) Jeżeli będziesz brać pół tableteczki, to spoko. Ja tak czasem biorę jak nie mogę zasnąć, a muszę się wyspać, np przed jakimś ważnym wydarzeniem:)