Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdsdgs

buty ślubne, obcas

Polecane posty

Gość gdsdgs

mam takie pytanie, otóz podobają mi się jedne buty, mają okrągły nosek jak chce i niski obcas tylko ich obcas nie jest biały, a słomkowy,taki bardzo jasny beż. Czy byłoby to bardzo widoczne? suknia jest cała biała. Tak sobie myślę że w sumie nie byłoby tak bardzo tego obcasu widać bo sukienka przecież do ziemi, co myślicie?

to zależy od gustu. Ja osobiście uważam że wszystko powinno być dopasowane nawet buty. Jesli mogę polecić to uważam że bardziej elegancko i efektownie wyglądają czuby nie zależnie od wielkości obcasu. Ja mam czubki i 3cm obcas i są śliczne. A i jęzeli sukienka jest biała to mimo wszystko radziłabym białe

Gość realia
czuby są ohydne, jak płozy od sań

Gość gdsdgs
nie lubie butów z czubkami, potykam się w nich i jest mi niewygodnie, muszę mieć okrągłe noski, tylko ten obcas :( nie wiem co mam zrobić

Gość WARIATKAAA1

Gość WARIATKAAA1
MNIE SIE CZUBY NIE PODOBAJA SA NA KAZDYM BAZARZE ZA 30 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!TRAGEDIA

Też wolę zaokrąglone czubki. Do niektórych sukni jednak nie pasują. Ale nie o tym miło być. Ładniej wyglądają jednak buty na białej podeszwie. Za zupełne niechlujstwo szewców uważam białe buty na czarnej podeszwie.

Gość realia
Wiemy - takie ohydne wydłużone szpice. Obcas powinien być biał, widziałam genialne butki, z których zrezygnowałam, bo miały "drewniany" obcas - jednak wyglądałoby to źle.

Gość realia
Nawet delikatny spiczasty czub mi się nie podoba - kwestia gustu. A to, że co 2 but taki jest to nie znaczy, że każdemu to się musi podobać.

Gość ale warjactwo o co tu chodzi
dobra powiedz ze sa fajne bo ty je masz i bedzie po temacie. kazdy ma inny gust jeden lubi to co oklepane i popularne (szpice) a drugi nie rety opamietajcie sie

Gość gdsdgs
No dobra obcas ma być biały a cała podeszwa też? czy ona może być np beżowa

Gość realia
Hm, nad podeszwą się nie zastanawiałam - pod spodem może być obojętnego koloru chyba.

Gość Ninai
Miałam podobne - Ryłko model z kokardką 5 cm obcas - superwygodne!! a takiej podeszwy nawet nie widać. W ogóle buty mało widać;)

Gość gdsdgs
sumie racja lepiej to wygląda, to po co w ogóle robią buty ślubne z kolorową podeszwą

Gość realia
Zaręczona - dokładnie o takich myślałam. Dla mnie to są płozy.

Jeżeli biała suknia, biale buty to wypada i o białe podeszwy zadbać ;) Zaufajcie mi, że na zdjęciach, chociażby z zabaw oczepinowych będzie to widać... a nie wygląda ładnie ciemna podeszwa przy bieluśkim bucie.

Gość gdsdgs
dla mnie za duży ten szpic, całkiem takie coś odpada

Gość gdsdgs
nie będę miała zabaw oczepinowych i nie będę miała fotografa :P

Gość crazy nut
ja też miałam okrągłe czubki...te wydłużone są niewygodne bo ściskają palce..a jednak ślubne buty muszą być mega wygodne...miałam na niskim obcasie ale nie wąskim tylko szerokim...nie umiem chodzić na obcasach...butów w sumie nie widać spod sukni więc nie muszą byc mega śliczne,ważne aby była mega wygodne!