Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ada89

Przerywany seks

Polecane posty

Gość Ada89

sporo slyszalam na ten temat ale chcialam zapytac czy rzeczywiscie jest spora szansa na zajscie w ciaze jezeli nie skonczy sie w srodku?

Gość szilllaa
mnie się co prawda nie zdarzyło, ale znam osoby, które tak wpadły

Gość Ada89
Ginekolog? a bo ja wiem..

Gość ulrikkkka
no cos ty, to jest super skuteczna metoda. nikt tak nie wpadl. najlepsza metoda antykoncepcyjna jaka swiat dotad widzial. stosuj tylko ja. hahahahahahahahahahahahahahahah

Gość Ada89
hehe nie no:P ale nie wiem czy wlasnie o tym chcialabym z nim rozmawiac

Gość ulrikkkka
i nie pytaj ginekologa. wieksza wiedze maja dzialaczki lpr oraz baby z kolka rozancowego - pytaj ich

wiesz ja rozumiem, ze z ginem to tylko o grzybicy mozna sobie pogadać, ale może jakos przejdzie Ci to przez gardło :P

Gość leilav
kilka razy zdarzylo i sie w ten sposob kochac z moim partnerem, ale nie byłam i nie byłam i nie jestem przekonana do tej "metody". Mysle, że nie można tego nawet nazwać metodą.

Gość Ada89
ulrikkkka: nie wiem o co Ci biega, jezeli nie masz nic madrego do powiedzenia w tej sprawie to prosze Cie nie odzywaj sie, ja tylko zapytalam czy sa duze szanse na zajscie w ciaze a ty mi wyskakujesz tu z dosc nie milymi odpowiedziami

Gość ulrikkkka
sorry, ale na glupie pytanie, glupia odpowiedz. przeciez wystarczy miec minimum wiedzy zeby wiedziec, ze z penisa jeszcze przed wytryskiem wydobywa sie plyn w ktorym sa plemniki. poczytaj troche, sprawdz ile osob wpadlo dzieki tej watpliwej "metodzie". czytanie i zdobywanie wiedzy nie boli... ja osobiscie znam kilka panien, ktore tak wpadly, w tym jedna ktora urodzila majac 16lat...

Gość Ada89
jak juz pisalam troche o tym wiem, ale zastanawialo mnie to z tego powodu iz moi znajomi ktorzy konczyli w srodku mnieli duzy problem z zajsciem w ciaze a tu taki przerywany seks bez "wytrysku" iii... no wlasnie

Gość Ada89
no a inni to praktycznie caly czas bawia sie bez bo po co z, i dalej zyja bez dziecka

hmm powiem tak-dawniej czesto z mezem "ryzykowalismy" i zawsze nam sie udawalo (przez kilka lat) po urodzeniu dziecka zaryzykowalismy raz i..jestem w 3 mcu ciazy.:)

Gość do ada89
ty jestes z bialegostoku??