Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chyba jestem płytka

Swietny facet, ja szukam problemow.HELP!!!

Polecane posty

Gość Chyba jestem płytka

No i tak, napisze w skrócie, jestem żałosna wiec oszczedzcie mnie troche....poznałam faceta super, mily sympatyczmy i bardzo przystojny, skonczyl studia, pracuje bedzie sie dotoktoryzowal, kupil mieszkanie ma samochod -teraz wyszłam na pusta lale:otrudno:o.....Ale no wlasnie jakos ze ja ZAWSZE szukam problemow i wiecznie mi nic nie pasuje i tu znalazlam ALE, otoz 3 lata temu ten facet mial wypadek na motorze:/ jedna noga byl na tamtym swiecie, lekarze nazwali to "cudem" ze wogole przezyl, no i po wypadku pozostał ślad, oprocz blizn po operacji, niewiele , niedowład reki [zły], sa juz progresyw leczeniu bo czuje, i moze placami ruszac, ale nie moze jej sam podniesc, bo cos tam miesnie tricepsa i barku bla bla...no.... :(

Gość no i jaki jest problem
?? Bo chyba nie skonczylas posta ;)

olej go - pewnie ma kompleksy z powodu tej ręki i bedzie Cie zdradzał dla podniesienia swego ego :P

Gość Chyba jestem płytka
skonczylam....no i reaguje agresywnie , wiecznie jecze, mam opsesje ze ludzie sie na nas gapia a szczegolnie na niego, wkurza mnie jak zdjemuje kurtke, i ejstem uszczypliwa a jak chcial zakonczyc znajomosc bo "chyba nie pasujemy do siebie" to zaczełam beczec, ze nie i "robilam w gacie" zeby mnie nie zostawiał....:o

Gość dobrze ze sam wiesz ze jesteś
tępa na twoim miejscu bym skoczyła

Gość wspolczuje gosciowi
jakas psycholka mu sie trafila :D

Gość Chyba jestem płytka
Bo ja mam wrazenie ze ludzie beda sie smieali ze mnie z nas :(...ze moja pozycja spoleczna ulegnie degradacji, i ze strace znajomych ze nie stac mnie na kogos lepszego :o

Gość Chyba jestem płytka
skoczyła gdzie????????????? bo nie za bardzo rozumiem sesnu Twojej wypowiedzi

Gość to zabież sięza komiczne
pół kafeterii będzie ci zazdrościć

Gość Chyba jestem płytka
Nie dziękuje -postoje :P

Gość Ju...
To chcesz z nim być czy nie w końcu? Czy sama nie wiesz?

Gość juz dzisiaj lepsze prowokacje
byly :D A macica Cie przypadkiem nie swedzi? :P

Gość skoczyła gdzie
z wysokiego budynku... w dół

Gość Chyba jestem płytka
Ja wiem ze zasługuje na to, i nie usłysze rad czy wspacia, bo poprostu z jednej strony on mi sie podoba a z drugiej boje sie opinii społeczenstwa, kąsliwych uwag, spojrzen, bo ta reka moze mu wyzdrowiec jest taka szansa, ale zawsze sie trzeba liczyc ze moze sie nie udac...

A cóż ty masz za \"pozycje spoleczną\", której tak nie chcesz starcić? Pracujesz w ZUS-ie czy jak? :o Ile masz lat? Chociaz jeden plus że zdajesz sobie sprawe ze swojej głupoty i płytkości...

Gość Chyba jestem płytka
To nie jest prowokacja :o !!!!!!!!!!! Naprawde chcialam pogadac z kims obcym -obiektywnym!!!

Gość Ju...
Pewnie będą się na Was gapić co poniektórzy, ale przecież to chyba nie jest jakaś wielce widoczna i uciążliwa przypadłość. Spróbujcie, jak Ci będzie źle, to go zostawisz.:D

Gość Chyba jestem płytka
dobra ok -zle nazwałam :o, ale boje sie tych spojrzen, i ze ludzie nie beda chcieli sie zadwac ze mna, z nami, ze czlowiek z takim problemem bedzie traktowany gorzej, jak kaleka, a on nie jest kaleka, tylko społeczenstwo czasem tego nie rozumie :o

Gość Chyba jestem płytka
Dobra inaczej zadam pytanie, czy to jak podchodze do tego swiadczy ze ze mna cos jest nie tak, szczerze????????

Gość Ju...
Nie świadczy. Skoro masz obawy, to pewnie uzasadnione.

Gość szczuply jacekkk
ja tez mialem kiedys dziewczyne ktora miala mozgowe porazenie i dziwnie chdozila zerwalem z nia bo sie jej wstydzilem

Gość Chyba jestem płytka
Ja poprostu nie znalam nigdy nikogo takiego....kurcze ja ma fajny charakter i podejscie do zycia i wreszcie jest przystojny to...to :o ....nie moge gadac z przyjaciolmi bo mnie zabija juz krzywo na mnie patrza, mowia ze wyzej sram niz dupe mam i zeby mnie czasem cos takiego nie spotkalo :o...i ze to niz złego

Gość szczuply jacekkk
rozumiem autorke kazdy chce miec partnera z ktorym nie wstyd sie pokazac na miescie i u znajomych

Gość Chyba jestem płytka
ale on nie ma porazenie i bez urazy to cos innego z innej półki ;>

Gość kobieto a co ciebie inni obcho
dzą? ciesz się że masz faceta którego kochasz... pół kafe to40-letnie dziewice więc po co szukasz tu rady

Gość to sie stalo dzisiaj rano
jestes nienormalna. Zostaw go bedzie lepiej dla niego, na pewno znajdzie kogos wartosciowego

Gość szczuply jacekkk
ale wstydzisz sie go podswiadomie sorry bez urazy

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
idź do psychologa na jakąś terapię bo sama robisz sobie ogromna krzywdę przejmując sie tym kto się będzie na ciebie patrzył na ulicy co kto sobie pomyśli i kto się będzie chciał z Tobą zadawać...bo żyjesz dla innych nie dla siebie z taka postawą ZAWSZE będziesz nieszczęśliwa. bardzo mi Ciebie żal.

Gość alenie
jesteś absolutnie niedojrzała emocjonalnie Twoje posty świadczą, że jesteś rozchwiana strasznie. Facet zasługuje na kogoś lepszego od ciebie tłuku. Jak możesz z powodu niedowładu mieć problem?! A co jeżeli znajdziesz swój ideał i po 15-stu latach małżeństwa ulegnie wypadkowi i skończy na wózku?!?! OLEJESZ i znajdziesz sprawnego? Jesteś zerem.

Gość jezeli to nie prowokacja
to przy tobie centymetrowa kaluza ma glebie oceanu:O .